21/5/12

3 Υποψηφιότητες για το Fringe στα Teen Choice Awards 2012


Το fringe σημείωσε 3 υποψηφιότητες στα βραβεία των νέων για το 2012, δείτε παρακάτω...


  1. Αρχικά είναι υποψήφιο στην κατηγορία της καλύτερης σειράς (επιστημονικής) φαντασίας! Βρίσκεται αντιμέτωπο με τα Supernatural, Once Upon a Time, The Vampire Diaries και True Blood. 
  2. Επόμενη υποψηφιότητα είναι στην κατηγορία του αγαπημένου άνδρα ηθοποιού, που βρίσκεται ο Joshua Jackson εναντίον 2 αδελφικών ζευγαριών. Των 2 αδερφών Winchester από το Supernatural, και των 2 αδερφών Salvator από το Vampire Diaries. 
  3. Τέλος είναι υποψήφιο και για τον γυναικείο ρόλο, με την Anna Torv ενάντιας στην Anna Paquin (μπλιαχ!) , Ginnifer Goodwin (ξανά μπλιαχ!), Nina Dobrev και Kat Graham. 

Μιας και αναφερόμαστε σε βραβεία που αφορούν νεαρές ηλικίες προβλέπεται ότι θα είναι αρκετά δύσκολο να πάρουμε κάποιο βραβείο. Ωστόσο σημασία έχει η υποψηφιότητα, από εκεί και πέρα ας καθίσουν οι Damonιτσες να ξενυχτάνε πάνω από το pc τους. :P

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ! (μπορείτε να ψηφίζεται μία φορά την ημέρα!)

6 σχόλια:

  1. Επειδή είναι για νεαρές ηλικίες, δεν με πείραξε που δεν είμαστε υποψήφιοι :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα εννοειται οτι δεν εχουμε ΚΑΜΙΑ ελπιδα σε κανενα απο τα 3 βραβεια.Ψηφιζουν οσες/οσοι ειναι 13-19.Οποτε θα ορμισουν οι στρατιες των κορασιδων για Vampire Diaries!!!Oυτε καν τα αδερφια Winchester δεν εχουν ελπιδα πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω που ειμαι το 1996 (!) το τιμησα το Fringe παντως και στις τρεις κατηγοριες , αν και με εβαλαν σε μεγαλο διλημμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το '96????Αυτα ειναι!Πες μου οτι αρχισες να βλεπεις Fringe στα 12 να με τρελανεις εντελως..:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πλακα εκανα ... απλα εβαλα το 96 για να ψηφισω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποψηφιοτητες για τα Emmy περιμενουμε, προεκυψαν για τα teen Choice Awards. Οκ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή