15/4/12

Η ανανέωση του Fringe είναι πολύ κοντα!!!


Το tvwise μετέδωσε ότι το fox είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του Fringe για 5η σεζόν αφού φαίνεται ότι λύθηκαν πολλά από τα θέματα που είχαν με τη WB. Το πιό πιθανό είναι να έχουμε μία 5η σεζόν με 13 επεισόδια. Δείτε εδώ την είδηση.

6 σχόλια:

  1. Αυτα ειναι! Ανυπομωνω για την στιγμη που θα μπαινουμε στο blog και θα υπαρχει το ποστ "Ανανεωθηκε το Fringe" . Eλπιζω πως θα ειναι πολυ κοντα αυτη η στιγμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι λενε παντα fifth and final season?
    δηλαδη αν τα νουμερα αυξηθουν δεν μπορουν να το συνεχισουν δεν το καταλαβαινω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνησω με τους προλαλισαντες..και εγω ανυπομωνω για την μερα που θα εχουμε το ΕΠΙΚΟ ποστ οτι η σειρα ανανεωθηκε και επισης γιατι λενε συνεχως οτι μπορει να ειναι η τελευταια σεζον η 5η, δε το καταλαβαινω... Οπως προαναφερθηκε ισως να κανει καλα νουμερα και τοτε δεν πιστευω να μην τν κρατησουν. Αλλωστε ποια εταιρια σκοτωνει την κοτα με τα χρυσα αυγα??? Αρα μαλλον να μας ψαρωσουν θελουν παλι και ετσι τα λενε! Οπως και να εχει την 5η σεζον θα την παρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ӏ blog often and I ѕeriously thank you fοr your cοntent.

    Thiѕ aгticle has tгuly ρeaκed my
    intеrest. I'm going to bookmark your blog and keep checking for new information about once per week. I opted in for your RSS feed too.http://dj.beatport.com/events/40108
    My page ; Watch Doctor Who Season 7 Episode 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Veгy shοrtlу thіs web page ωill be famouѕ аmоng аll blog vieweгѕ, duе to іt's nice contenthttp://tvshowonline010613.orbs.com/The+Big+Bang+Theory+S6+Episode+12

    Review my page Watch The Big Bang Theory Season 6 Episode 12
    My blog post :: Watch The Big Bang Theory Season 6 Episode 12 Online

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I'm very pleased to find this great site. I want to to thank you for ones time just for this wonderful read!! I definitely appreciated every bit of it and i also have you bookmarked to check out new things on your site.

    my blog :: Bones Season 8 Episode 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή