25/4/12

Κάποιος σημαντικός χαρακτήρας επιστρέφει!


Σύμφωνα  με τον Joshua Jackson Someone Huge (όπως τον αποκάλεσε) επιστρέφει στο φινάλε στις 11 Μαΐου. Ποιος λέτε να επιστρέψει; Έχουμε φτιάξει ένα poll με 8 πιθανές επιστροφές, πείτε μας τη γνώμη σας...

William Bell (Leonard Nimoy)

Η επιστροφή που όλοι περιμένουμε και αν ήταν στο χέρι των παραγωγών θα είχε ήδη γίνει, αλλά επειδή ο ηθοποιός έχει βγει σε σύνταξη δήλωσε ότι δε θα ξαναεπιστρέψει. Γι' αυτό το λόγο στις τελευταίες 2 σεζόν τον βλέπουμε ως καρτούν (δανείζει μόνο τη φωνή του), στο σώμα της Ολίβια (για να μη χρειαστεί να επιστρέψει ο ηθοποιός) και ως "κεχρυμπαρωμένο" (για να  τον φτιάξουν με υπολογιστή)

Charlie Francis (Kirk Acevedο)

Μπορεί να πέθανε ο Agent Francis στην αρχή του 2ου κύκλου αλλά από τότε τον έχουμε δει σε αρκετά επεισόδια ως μέλος του Fringe Division στο παράλληλο σύμπαν. Οι αρχικές πηγές μας φέτος το καλοκαίρι έλεγαν ότι ο ηθοποιός θα επιστρέψει και στην 4η σεζόν αλλά δεν τον έχουμε δει έως τώρα. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι έχει γυρίσματα στην σειρά Prime Suspect και άμα είχε χρόνο (και πρόσκληση από τους παραγωγούς) θα επέστρεφε. Η σειρά του ακυρώθηκε και είναι διαθέσιμος πλέον.

September (Michael Cerveris)


Σίγουρα φέτος μας έχει συγκινήσει όλους ο καράφλας με τη στάση που έχει κρατήσει από την αρχή του 4ου κύκλου και αναμφισβήτητα όποτε τον βλέπαμε έκανε πάταγο σε όλους τους κύκλους! Μετά το 4.19 επιβεβαιώσαμε δια στόματος Γουόλτερ ότι βοήθησε για ακόμα μια φορά την fringe team και κέρδισε τον σεβασμό του Γουόλτερ. Ελπίζουμε να τον ξαναδούμε. 

Sam Weiss (Kevin Corrigan)

Το που έχει χαθεί αυτός ο τύπος είναι άγνωστο! Όλοι τον θυμόμαστε να είναι στο bowling του και να βοηθάει την Ολίβια. Τελευταία φορά μάθαμε ότι είχε γνώσεις για τους Πρώτους ανθρώπους και τη μηχανή. Πλέον μάθαμε για τους Πρώτους ανθρώπους και δε μας απασχολεί πια το ερώτημα, μένει να μάθουμε για τη μηχανή αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος που μπορεί να μας δώσει αυτή την απάντηση.

Henrietta "Etta" Bishop (Georgina Haig)

H νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε στο 19ο επεισόδιο της 4ης σεζόν αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στους περισσότερους φαν. Ενσαρκώνει την Etta, κόρη του Πήτερ και της Ολίβια, η οποία πολεμάει στο μέλλον κατά των Observer που έχουν κατακτήσει τη γη. Σίγουρα το επεισόδιο άνοιξε πολλά κεφάλαια, τα οποία θα είναι σταθμός για την 5η σεζόν σύμφωνα με τον Joshua Jackson και ένας χαρακτήρας σαν της Έττα δε θα έμενε στο ράφι για κανένα λόγο. 

John Scott (Mark Valley)

Μετά την επιστροφή του David Robert Jones δεν είναι απίθανο να δούμε και τον πρώην συνεργάτη και εραστή της Ολίβια, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν μπλεγμένος με τα συμβάντα στο "Μότιβο" και κατ' επέκταση με τη ZFT. Τελευταία φορά τον είδαμε στα όνειρα της Ολίβια αφού είχε μπει στο μυαλό του πριν. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να βοηθήσει κάπου το guest του, αλλά οι παραγωγοί ξέρουν καλύτερα.

Baby Henry

To 2ο παιδί του Πήτερ (ή μάλλον το 1ο), φυσικά στο timeline που βρισκόμαστε τώρα δεν υπάρχει και το μόνο στο οποίο θα μπορούσε να χρησιμεύσει η επανεμφάνιση του είναι για να περιπλέξει τα πράγματα μεταξύ Πήτερ και Ολίβια (αν και νομίζω τα βρήκαν πλέον).

Henry - ταξιτζής (Andre Royo)


Που 'σαι ρε μορφή;;; Μας είχες υποσχεθεί επιστροφή και σε περιμένουμε. Όχι στο φινάλε, στο επόμενο επεισόδιο σε θέλουμε πίσω!!!

Kevin (Τιτανομέγιστος Jorge Garcia) 

Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μη θυμάται το τρομερό αυτό guest. Οι αδυναμίες δεν κρύβονται γι' αυτό θα πω μόνο.... YOU HAVE TO GO BAAAAAAAAAAAACK!!!!

Άλλος

Για την επιλογή "άλλος" μπορείτε να πείτε οποιοδήποτε άλλο θεωρείτε ότι μπορεί να επιστρέψει, από την Elizabeth Bishop μέχρι τον Newton. 

Ψηφίστε παρακάτω έναν από τους προαναφερθέντες: 

10 σχόλια:

  1. ο Sam Weiss (Kevin Corrigan) παίζει στο Community... μικρούς ρόλους βέβαια 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Bell δεν νομιζω γτ ο Leonard Nimoy πηρε συνταξη αλλωστε γιαυτο εκαναν το το anime επεισοδιο ...οι Charlie , John(αυτος ειναι 100% νεκρος) , Kevin , Henry , Etta δεν μπορουν να χαρακτηρηστουν HUGE ... για να γυρισει το παιδι της fauxlivia υπαρχει η προυποθεση να γυρισουμε στο παλιο timeline οποτε ο DRJ θα εχει πεθανει αρα δεν παιζει... οποτε ειμαι αναμεσα σε Sam και September ... το να γυρισει ο Sempember δεν μου φαινεται απιστευτο αλλα το να ξανα δουμε Sam θα ειναι HUGE γτ κατι καλο θα παιχτει ... τωρα αμα ειμαι τοσο λαθος και δουμε Bell τι να πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. evhh  άμα δεν είναι ο Hugo "HUGE" τότε ποιος είναι;;; (κυριολεκτικά το λέω :P) 

    Εγώ πιστεύω ο Σεπτέμβριος θα γυρίσει αλλά προτιμώ να δω την Εττα γιατί θα φέρει νέα από το 2036 και θα υπάρχει συνέχεια σε εκείνη την ιστορία! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. stavrosLost  γενικα ειναι και κυριολεκτικα αλλα και σαν ηθοποιος HUGE ... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα δείξει! ο μπελ εμφανίστηκε και στο amber στο επεισόδιο 19! θα δείξει! εγώ πιστεύω ή Bell ή Sam!
    ο Σεπτέμβριος είναι ήδη στη σειρά, και ο Henry (ταξί) δε θεωρείται Huge :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικα θα ηθελα τον Ταξιτζη ή τον Σαμ...Και ο Χιουγκο θα ηταν φοβερος,αλλα δεν νομιζω!!!

    Για το Μπελι τωρα,αμα εμφανιστει θα ειναι μονο οπως στο τελευταιο επεισοδιο...Εμμεσα δηλαδη! Θα δειξει! Κρατατε και μια πισινη μηπως εχουμε εκπληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Sam θελω να επιστρεψειειειει!

    Δεν προλαβαμε να μαθουμε πολλα γι αυτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ηθελα να εμφανιστει η Εττα, να δουμε γενικα λιγο Πιτερ-Ολιβια-Εττα σε δραση, να προσπαθουν να σωσουν τα συμπαντα, αλλα δν το βρισκω πολυ πιθανο. Ισως γινει στον 5ο (?) κυκλο. Αυτο που θελω ακομα περισσοτερο ομως ειναι ο Sam Weiss, οπως εμφανιζοταν ξαφνικα μεσα στις σεζόν ετσι εξαφανιστηκε στην 4η, οποτε θα ηθελα να επιστρεψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νταξει εκει που στεγνωνα τα μαλλια μου εφαγα φλασια...Φανταζεστε να γυρισει ο Harris... αυτος στο μπλε συμβαν καηκε αλλα στο κιτρινο υποτιθεται οτι η Ολιβια δεν ειχε βρει κανενα απο τα παιδια του κορτεξιφαν μεχρι τον τυπο με τον ηλεκτρισμο...αυτος κι ολας πρεπει να συνεργαζοταν με τον DRJ γτ προσπαθησε να ενεργοποιηση την κοπελα με τη φωτα...Βεβαια δεν μου φαινεται και τοσο HUGE αλλα θα ειναι τερμα απροβλεπτο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή