27/4/12

Ανανέωση για 5η σεζόν!!!!!!!!!!



Και ναι είναι επίσημο πια, η σειρά ανανεώθηκε για μία τελευταία σεζόν 13 επεισοδίων!!!!! Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση και δείτε το 1ο τρέιλερ για την 5η σεζόν...


Το Fringe ανανεώθηκε για την 5η και τελευταία σεζόν 13 επεισοδίων σήμερα από τον Kevin Reilly, διευθυντή του προγράμματος ψυχαγωγίας στο Fox.

Ο Kevin Reilly είπε: 
To Fringe είναι μία αξιέπαινη δημιουργική σειρά που έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και συγκαταλέγεται στις πιο εφευρετικές τηλεοπτικές σειρές. Επιστρέφει με τα 13 τελευταία επεισόδια που μας επιτρέπει να κλείσουμε τη σειρά με τον τρόπο που αρμόζει για τους παθιασμένους και πιστούς φαν. Η καταπληκτική δουλειά που έχουν κάνει οι παραγωγοί, οι σεναριογράφοι και το ταλαντούχο cast και οι λοιποί συντελεστές ήταν κυριολεκτικά από άλλο κόσμο. Παρόλο που το τέλος είναι γλυκόπικρο, πρόκειται να δούμε ένα φανταστικό τελευταίο κεφάλαιο. 
Ο J.J. Abrams πρόσθεσε: 
Είμαστε ενθουσιασμένοι και παραπάνω από ευγνώμων από το Fox και τους Φαν μας που έκαναν το αδύνατο, δυνατό! Το Fringe θα συνεχίσει σε μία 5η σεζόν που θα επιτρέψει στη σειρά να ολοκληρωθεί με έναν τρελό και συναρπαστικό τρόπο. Όλοι μας στο Bad Robot είμαστε υπόχρεοι στους τηλεθεατές μας και στο Fox που μας στηρίζει αφήνοντας μας όχι μόνο να συνεχίσουμε αλλά και να τελειώσουμε τη σειρά με τον τρόπο που της αρμόζει. Η ανανέωση σημαίνει τα πάντα για μας, γιατί μας αρέσει να μοιραζόμαστε όλες τις συναρπαστικές ιστορίες με το φανταστικό κοινό μας.
 Πρόσθεσαν οι Jeff Pinkner και J.H. Wyman: 
Εκ μέρους όλων μας πρέπει να επικροτήσουμε τους φαν και το Fox που μας άφησαν να φανταστούμε τα αδύνατα για τόσο καιρό. Η 5η σεζόν πρόκειται να είναι η τελική πορεία συγκίνησης για όλους μας.

Δείτε παρακάτω και το επίσημο πρόμο για την ανανέωση της σειράς...


Το fringe ολοκληρώνει την 4η σεζόν με 3 επεισόδια στη σειρά, με season finale στις 11 Μαΐου!!! Μείνετε συντονισμένοι!!!

38 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΜΑΡΚ ΣΤΗΝ 5η ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Sawyer_LaFleur  δεν δικαιολογείται αλλιώς η ανανέωση, θα έβαλε το χεράκι του ο αρχηγός!!!! Άντε πάμε Δυνατά!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ0χα0χ0αχα0χα0χα0αχ0 .... 2:30 δεν τα κανεις αυτα κανονικα....ειμαι ηδη σε υπερενταση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to legamee!! oriste !

    auto p a3ize h agaphmenh seira mas to phre.13 epeisodia einai poly kala

    ante dhladh,16 epeisodia gia to telos telos.alla pros t paron exoume t telos ths season k ton kako xamo apo kainouria pragmata pou mas eri3an sto e19 :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε τελικά το επεισόδιο 4.19 δε θα πάει τζάμπα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
    ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΤΣΙ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειπα να περασω κι εγω να πω τα συχαρικια...
    Μπραβο στο Fringe λοιπον που τα καταφερε για αλλη μια σαιζον! Αν το καλοκαιρι  μου κ@#$%^σει μπορει να δω και τις 4 προηγουμενες...

    (Παιδια ευγενικη υπενθυμιση: το Lost τελειωσε εδω και 2 χρονια ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! Ετσι μωρη Fringeαρα!!!!!!!!!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. yes!!!!!!!! Άρα θα κάνουμε χριστούγεννα με season finale??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AUTA EINAI!!! ta kataferes mwrh fringara!!!! me thn boithia bebea ollon mas, emeis oi fans kataferame na kratisoume zwntanh auth thn terastia seira!!! pleon exoume ta 13 teleutaia epeisodia gia na teliosei h seira OPOS PREPEI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Το Fringe θα συνεχίσει σε μία 5η σεζόν που θα επιτρέψει στη σειρά να ολοκληρωθεί με έναν τρελό και συναρπαστικό τρόπο."

    Oκ. Καταρχήν, χαίρομαι πάρα πολύ για την ανανέωση, απλά θέλω να κοιτάξω πέραν αυτής για λίγο. Φοβάμαι πως πιθανώς μπορεί να σκεφτεί κάτι πολύ out of the box, για μια ακόμη φορά, και κάνει πάλι τα μαγικά του. Φυσικά και δε γνωρίζω τι θα γίνει και δε μου αρέσει να προδικάζω καταστάσεις, απλώς, θα ήταν κρίμα και άδικο μια σειρά του κύρους και βελινεκούς του fringe να τελειώσει άκομψα και άδοξα. Θα ήθελα να δω (αν και είναι σχετικά νωρίς ακόμη), μια ομαλή μετάβαση στις σαιζόν 4 και 5. Κρατάω μικρό καλάθι, αλλά όπως είπα και χθες, όπου παίζει ο J.J. ή πας για κάτι που θα σου μείνει για καιρό ή κάτι που θα σε αφήσει άγαλμα και πάλι για καιρό;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Fuck Yeah!!! :D :D :D
    Πάμε ρε Fringάραααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και ναι ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!!!!! Μπορειτε να μου ζητησετε συγγνωμη τοσο καιρο που με ειχατε στην μπουκα που σας επρηζα περι ανανεωσης! Δεχομαι τις συγγνωμες σας σε ωρες καταστηματων (9πμ-2μμ και 5μμ-9μμ) :PPPPPPPPPPPP [πλακα κανω βεβαιως βεβαιως]...

     Οπως και να εχει πηραμε την πολυποθητη 5η σεζον!! Και μιας και θα εχει μονο 13 επεισοδια δεν θα εχουν καιρο για αυτοτελης ιστοριεςς αλλα θα γινεται πανικος σε καθε επεισοδιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντάξει Νόνη σου βγάζω το καπέλο ενώπιον όλων γιατί το έλεγες τόσο μα τόσο καιρό προτού καν βγουν οι ανακοινώσεις  περί safe bet, sure thing κτλ. Τότε που ακόμα απογοητευόμασταν από τα νούμερα! Τώρα πια τα νούμερα δεν έχουν καμία σημασία!!!!

    @fringeaddict  καταλαβαίνω τι λες και πιστεύω μιας και έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι τελευταία εκ των προτέρων δε θα αντιμετωπίσουμε τέτοιο πρόβλημα. Ξέρουν ότι έχουν 13 επεισόδια για να κλείσουν τη σειρά. Σαφώς και θα ανοίξουν και νέα θέματα αλλά επίσης θα πρέπει να τα κλείσουν! Τώρα ελπίζω αυτό που λέει και η Νόνη να μην αναλωθούν σε αυτοτελή επεισόδια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hell yeah!!!! Ημουν στη σχολη οταν ειδα την αναρτηση  η χαρα που εχω δεν περιγραφεται! Αλλος ενας χειμωνας με Fringe ερχεται! Τουλαχιστον τωρα θα εχει σιγουρα ενα αξιοπρεπεστατο τελος η σειρα. Αν και μονο ενα πραγμα δεν μου αρεσε σε οσα λενε παραπανω:  "Παρόλο που το τέλος είναι γλυκόπικρο, πρόκειται να δούμε ένα φανταστικό τελευταίο κεφάλαιο."Γλυκοπικρο τελος; Χμμμ.... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιτελους!Κατεφθασαν τα ευχαριστα νεα!!!!!!
    Και ειναι και στανταρ οτι στη 5η σεζον θα ξαναδουμε το μελλον που ειδαμε στο 4.19!Το ειπε ο ιδιος ο Wyman!
    Παμε τωρα γερα για τα 3 τελευταια..!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To ξερανε καιρο τωρα (αλλαξαν τους τιτλους του φιναλε απο εκει το καταλαβα ) ο Aussielo το ειπε κανενα μηνα πριν 13 επεισοδια μαλλον και ο Wyman ητανε πολυ χαρουμενος εδω και καιρο . Εγω ευχαριστω την Warner Bros πρωτα και μετα το FOX . Η δηλωση για τα λεφτα ειχε γινει για να ριξουν το budget απο την μερια τους και να παρει το βαρος η Warner που δεν ενδιαφερεται απλα για τα νουμερα αλλα και πωλησεις επι dvd και δικαιωματα σε αλλες χωρες για την προβολη της σειρας.Το λουκι με τα λεφτα το τρωει η Warner για αυτο και τα 13 επεισοδια αν ηθελε και αγαπουσε το καναλι την σειρα θα ειχαμε 22 επεισοδια μην γελιεστε η Warner ηθελε full season αλλα επεσαν λογω συνδεσης στα 100 επεισοδια για να την κλεισουνε απο μεριας Warner γιατι το fox δεν ενδιαφερεται για dvd ή κατι αλλο αυτα τα επωμιζεται η Warner βαλε στο μιγμα τους φαν που για καλο ειναι φανατικοι ειδαλλως δεν ειχαμε 13 επεισοδια . 

    Δεν το ανακοινωσανε νωριτερα για ευνοητους λογους . Οσο τωρα για το πλοτ της επομενης σαιζον δεν θα μιλησω θα περιμενω το φιναλε για να βρισω ή να χαρω για το επομενο κεφαλαιο γιατι απο το 19 αυτονομο δεν κρινω ητανε το ενακτηριο και επειδη εχει πολλα να δωσει ακομα αν μου κλεισουνε σωστα το cortexiphan στορυ τον DRJ και δεν μου σκοτωσουν για ακομα μια φορα την Ολιβια ή την εξαφανισουν τυπου Πητερ περυσι και αφησουν λιγο ελπιδα ακομα και σαν cliffhanger θα ειμαι ευχαριστημενη και δεν βρισω ειδαλλως θα μπλοκαρω οτιδηποτε fringe related θα κλεισω twitter και τα λοιπα και θα με δειτε απο Σεπτεμβρη.

    Παντως μερικοι αγωνιουν αν η σειρα θα παιξει απο Σεπτεμβρη ή οχι. το προμο μιλησε για fall οποτε σεπτεμβρη θα ξεκινησει αν δεν το αλλαξουν που δεν τους συμφερει ποια αλλη σειρα μπορουν να χωρεσουν και να φερουν απο Ιανουαριο το fringe? Καμια.

    Με 13 επεισοδια μπορουν να κλεισουν την σειρα οπως πρεπει. Οσο για τον JJ θα το ξαναπω δεν εχει δουλεια στο σεναριο ο ανθρωπος ο Wyman/Pinker τρεχουν την σειρα και το στορυ.btw ποιος εκανε τον Fury παραγωγο τοσο γρηγορα? Στους τιτλους του 19 το ειδα ( οσο λιγοτερα επεισοδια γραψει τοσο καλυτερα για μενα ) . 

    Ο JJ ειπε αν παρουμε 5η σαιζον θα γυρισει για να σκηνοθετησει ( ελα πισω για την πρεμιερα ή το φιναλε JJ δεν μου εκανες την χαρη στο τελευταιο κυκλο του ΛΟΣΤ κανε μου την χαρη τωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όσο αφορά το πότε θα προβληθεί νομίζω θα εξαρτηθεί από τους πιλότους. Μάλλον θα θελήσουν να κάνουν κάτι όπως με τα Terra Nova, Alcatraz και Touch φέτος! Οπότε μπορεί να παίξει fringe στην αρχή της χρονιάς μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά μία καινούρια σειρά ή το αντίστροφο. Ελπίζω να δούμε fringe από Σεπτέμβριο και και χωρίς διακοπές (λογικά θα παίζει και 2πλα επεισόδια γιατί το κανάλι μπορεί να θέλει να ξεφορτωθεί τη σειρά γρήγορα όπως έγινε και με prison break στο παρελθόν!) 

    Pipi Etc όταν λέει "γλυκόπικρο" νομίζω εννοεί το γεγονός ότι θα είναι τελευταία σεζόν η 5η και δε θα έχουμε συνέχεια, από τη μία είναι ωραίο που ανανεώθηκε αλλά από την άλλη φτάνουμε στο τέλος! Εξάλλου αποκλείεται να χαρακτήριζε κανείς έτσι τη σειρά του, ειδικά πριν ακόμα προβληθεί το φινάλε!!!! 

    linuslost thanks, δεν αμφέβαλλα ότι δε θα σου αρέσει! :) Όταν είδα την ανακοίνωση και σκεφτόμουνα ποια εικόνα να βάλω που να δείχνει και λίγο το "θαύμα" της ανανέωσης, ήρθε από μόνη της στο μυαλό χαχαχαχα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πονταρω στο οτι θα το βαλει απο αρχη σαιζον να τελειωνει και μετα αν ανανεωσει to alcatraz που χλωμο το βλεπω θα βαλει αυτο στη θεση του (ή καποια καινουργια σειρα) . Η παρασκευη ειναι δυσκολη μερα δεν νομιζω να κανουν πειραματισμους και σπρωξουν το fringe απο ιανουαριο γιατι θα χασουν μεγαλο μεριδιο τηλεθεασης και βαλε τα breaks που πεφτουν  φεβρουαριο και μαρτιο θα την χαντακωσουν την σειρα  παλι ειδαμε τι σκατα νουμερα κανει το fringe αφοτου γυρισε το μαρτιο και ολες οι σειρες την παρασκευη απο νουμερα πανε σκατα ολες ομως .Παντως στο προμο μιλαγε για FALL και βαζω και το νουμερακι easter egg σε επ 19 με παει σε σεπτεμβριο 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. king in the north ναι σωστά είναι και η Παρασκευή που το είχα ξεχάσει... σιγά μην ξεκινήσουν νέα σειρά Παρασκευή από τον Σεπτέμβρη! 

    Ξέχασα να πω ότι χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να κάνουμε αυτή την ανάρτηση (http://fringe-d-vision.blogspot.com/2012/04/fringe.html) στ' αλήθεια όμως αυτή τη φορά! Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα μας βγάζατε και γκαντέμιδες... :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα το κανουν οπως το Bones...Και αυτο φετος ειχε 13 επεισοδια...Το ξεκινησαν καπου αρχες νοεμβριου, εδειξαν 3 επς νομιζω μετα κενο μεχρι Φεβρουαριο, δειξαν αλλα 3-4 επς, κενο μεχρι αρχες Απριλιου και το πηραν σερι τωρα μεχρι φιναλε σεζον!

    Πιστευω θα γινει κατι αναλογο και θα εχουν τρελα cliffhanger επεισοδια πριν απο καθε break!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Noni Dunham  στο Bones νομίζω έγινε αυτό λόγο εγκυμοσύνης της πρωταγωνίστριας και δεν είχαν γυρίσει όλα τα επεισόδια. Εγώ πιστεύω είναι καλύτερο να τα δούμε σερί και τα 13 επεισόδια να πωρωθούμε, μη μας τα δίνουν δύο-δύο ή τρία-τρία γιατί θα ξενερώνουμε σε κάθε διακοπή! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πω πω...πάρα πολύ χαίρομαι που θα ξαναέχουμε και του χρόνου FRINGE!!!
    Πως και δεν φτιάξατε blog για το Bones;;; Το βλέπω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24.  Εγω ήμουν μαζι απο την αρχη και γι'αυτο δεν θα περασω απο το καταστημα χαχα.Τα καταφεραμε δεν πηγε τζαμπα το ξενυχτι στο twitter!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. sshumi χαχαχαχαχαχα εσυ μπορεις να ερθεις να δεχεσαι τις συγγνωμες οσο εγω θα λειπω! Μπορεις να παρεις και την νυχτερινη βαρδια να θες! Παντως Μαζι δικαιωθηκαμε!

    stavrosLost  δεν ξερω. θα δουμε τι θα κανουν τα παλικαρια του FOX του χρονου...παντως επεισοδια θα εχουμε! Αυτο μετραει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελειάααα.Και εγώ είμουν στην σχολή όταν το είδα,και μου φτιάξατε την μέρα...άλλη μια σεζόν fringe..τι άλλο..Πάντως με στεναχωρεί να σκέφτομαι το τέλος,όπως και με το λόστ...αλλά έχουμε καιρό ακόμα... Ασχετο,μήπως ξέρουμε αν ανανεώθηκε και το Acatraz???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου Κέλλυ! Δεν έχει βγει ακόμα ανακοίνωση για το Αλκατράζ αλλά με την ανανέωση του fringe έχουν μειωθεί οι πιθανότητες για ανανέωση του... βέβαια υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να το βάλουν και αυτό 13 επεισόδια για να συμπληρώσει τις Παρασκευές μετά το φινάλε του fringe, αλλά θα πρέπει πρώτα να τελειώσει και το Touch για να διαλέξουν ένα από τα 2 (πιθανόν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πάντως νομίζω πως πέρα από το μεγάλο fan-base της σειράς έπαιξε ρόλο για την ανανέωση ότι η σειρά φτάνει τα 100 επεισόδια με αυτή την season και όπως ξέρουμε όταν μια σειρά φτάνει αυτό το νούμερο, τα κέρδη μετά το τέλος της σειράς για το κανάλι είναι πάντα μεγάλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. anti na exei alles 13 kyklous.exei mono 13 epeisodia???aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ακριβώς pani_kon, γι' αυτό το λόγο έβαλαν 13 επεισόδια ώστε να φτάσουν το 100. Δεν ήθελαν παραπάνω, ούτε καν 15 που έλεγαν στην αρχή (θα έφτανε τα 102). Τυχεροί είμαστε έστω κ' έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οκ,Σταύρο,ευχαριστώ για την πληροφορία..Κρίμα θα ήθελα να τα βλέπω και τα 2 αλλά ανάμεσα σε αυτά τα 2 προτιμώ φυσικά το fringe.. 13 επεισόδια λοιπόν,και ας ελπίσουμε χωρίς διακοπή αυτή την φορά,γιατί εκνευρίζομαι οταν τα κανάλια διακόπτουν τις σειρές για να βάλουν άλλα πράγματα(και δν μιλάω για το Fox μόνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συμφωνώ σε όλα, αν και εν τέλη το Αλκατραζ δεν ήταν αυτό που περίμενα αλλά δε θα με χαλούσε να έβλεπα κ' άλλο... και όσο για τις διακοπές πιο δίκιο δε θα μπορούσες να έχεις! 
    Ειδικά τώρα που έχουμε 13 επεισόδια δεν έχουν δικαιολογία για διακοπή (να φτάσουν Μάιο και καλά...) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναί όντως το αλκατράζ δν είναι τέλειο,αλλά δεν αξίζει και να κοπεί έτσι..έχει ακόμα να δείξει πράγματα..Εγω όταν προτοείδα για την ανανέωση,σκέφτηκα μήπως το βάζανε το Fringe απο τον Ιανουάριο και μετά,μέχρι τον Μάϊο,αλλά μετά είδα το βίντεο με το"this fall on FOx"οπότε εντάξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σε μπέρδεψε η εικόνα του Τζέικομπ και επ' ακολούθηση το Lost και νόμιζες ότι αρχίζει Ιανουάριο :P ... όπως οι παλιές καλές εποχές!
    Ναι συμφωνώ για το αλκατράζ, εξάλλου ούτε το fringe ήταν τέλειο στην 1η του σεζόν αλλά μετά έγινε γαμάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Nai mallon auto pou les...pw-pw kales epoxes tote..perimename me agwnia na arxisei to lost...nai  meta eftiakse to Fringe..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή