14/4/12

Σχολιασμός επεισοδίου 4.18 "The Consultant"

FRINGE418_5

Όποιος παρακολούθησε το σημερινό επεισόδιο του Fringe μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επικό αυτό επεισόδιο.

Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ!!!

Ο Walter επισκέπτεται την άλλη πλευρά για να βοηθήσει σε μία υπόθεση που επηρεάζει και τα δύο σύμπαντα... 

*H ομαδα του Fringe Gr σας ευχεται KΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

19 σχόλια:

  1. To είδα το επεισόδιο με αγγλικούς βέβαια αλλά νταξει δεν είχε καμια δύσκολη ορολογία. Τον Μπροιλς στην αρχή του ριχνα τρελό βρισίδι και ήμουν σίγουρος ότι είναι shapeshifter. Πιστεύω λάθος του που πρόδωσε και τα 2 σύμπαντα γιατί ίσως αν τους έλεγε την αλήθεια να κατάφερναν να πιάσουν τον Jones. Αλλά τι θα γινόταν με το παιδί του; Ίσως ο Walter να μπορούσε να βοηθήσει! 

    Όσο για την άλλη Ολίβια την κόκκινη, μου κανε εντύπωση λίγο το όλο στόρυ. Εκεί που στις προηγούμενες σεζόν την μισούσες, έχουν καταφέρει αυτήν και τον άλλο Walter να τους συμπαθούμε, πράγμα που θυμίζει έντονα Lost (Ben,Juliet). 
    Ανυπομονώ για το επόμενο που πιστεύω θα μας πωρώσει άπειρα και θα πάρουμε μπόλικες απαντήσεις!
    **Καλή ανάσταση σε όλους σας παίδες, και αύριο να μας δώσει μια τεράστια χαρά το FOX, μην ψήνουμε το αρνί με κατεβασμένα μούτρα χαχαχαχαχα***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν... Καταρχήν να πω ότι σε γενικές γραμμές μου άρεσε το επεισόδιο. Δεν ξετρελάθηκα, αλλά μου άρεσε.
    Σε αυτό το επεισόδιο, μπορώ να πω ότι είχαμε πολλούς χαρακτήρες εμπλεκόμενους. Και το γεγονός ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο με Πητερ-Ολιβια, δεν με χάλασε καθόλου. Γέλασα πολύ με τις 2 Άστριντ και την αντίδραση της απέναντι, όταν η δικιά μας της έφερε καφέ. Ήταν πολύ γλυκιά και αστεία σκηνή ταυτόχρονα.
    Η αποθέωση του επισοδείου βέβαια ήταν ο Γουόλτερ. Η όλη του στάση στην απέναντι πλευρά όλα τα λεφτά... Και στεναχωρημένος γιατί αυτός το δημιούργησε, και να βοηθήσει ήθελε, και τελικά αυτός κατάλαβε τον Μπρόιλς πριν από όλους.
    Επίσης το κομμάτι του αυτοτελούς επεισοδίου ήταν πολύ μικρό, αν και ουσιαστικά συνήσφερε στην μεγαλύτερη εικόνα για τον Jones. Αν και μικρό λοιπόν, η σκηνή με τις πολλές εναλαγές ανάμεσα στα 2 σύμπαντα ήταν πολύ ωραία.
    Στο ζουμί τώρα. Όσο αφορά τον Μπρόιλς, μέχρι και τελεταία στιγμή έλεγα ότι δεν συγχωρείτε αυτό που κάνει. Άλλα όταν τελικά παραδόθηκε, εξιλεώθηκε. Τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια.
    Ωραία ήταν και η σύνδεση που κάνανε ανάμεσα σε Γούλτερ και Μπρόιλς, και που τελικά μπορεί να φτάσει κανείς, για κάποιον που αγαπά.
    Τελικά τι θέλει να καταφέρει ο Jones ακόμη δεν έχω καταλάβει... Αλλά που θα πάει...
    Αν και στο επόμενο επεισόδιο θα πάμε στο μέλλον, φαντάζομαι ότι σύντομα θα έχουμε απαντήσεις... Πάντως περιμένω με πολύ μεγάλη ανθπομονησία για τη συνέχεια... Για να δούμε τι μας επιφηλάσει το μέλλον...

    Υ.Γ. Θα έγγραφα και άλλα για το επεισόδιο, αλλά έχει Doctor Who στο ΣΚΑΙ και είναι ένα από τα αγαπημένα μου επεισόδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιο επεισοδιο αλλα παλι δεν ξετρελαθηκα. Βεβαια γελασα πολυ με

    1)Πιωμενη Altlivia.
    2)Walter με ατακα για την Altlivia: "Here's my escort, and I don't mean a prostitute."
    3)Walter με ρομπα Altliviaς.
    Xαρηκα που επιτελους ξεκαθαρισε το θεμα με τον AltBroyles και μπορω να πω οτι τον λυπηθηκα κιολας. :Ρ Το αυτοτελες κομματι δε με συγκινησε πολυ αλλα μας εδωσε μια γευση απο τα σχεδια του DRJ (βλ. καταστροφη και των 2 κοσμων)
    Yπομονη μια εβδομαδα για το επικο επεισοδιο 4x19!
    Μεχρι τοτε Καλη Ανασταση σε ολους και με ρεγουλα τα κοψιδια αυριο! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ... 

    Το επεισοδιο μαρεσε τρελα...το ολο σκηνικο με τα περα δωθε απο το ενα συμπαν στο αλλο και η συννενοηση για την κοινη υποθεση με πορωσε αγρια!
    Φυσικα το επεισοδιο ηταν ΑλτΟλιβια και Γουωλτερ, οι οποιοι εδωσαν ρεστα σε ολες τις σκηνες...
    Η Αλτ λιωμα με το Ipad στο χερι και ο Γουωλτερ με την ρομπα της να την παρηγορει...οτι και να της ελεγε οσο σοβαρο και να ηταν με την ρομπα το εκανε να φαινεται τοσο γελοιο!
    Η Αλτ την ειπε αγρια στην Νινα και μου αρεσε..την ψαρεψε και δνε πηρε χαμπαρι η μουμια!
    Φυσικα τωρα ειδαμε και ποσο ταιριαζει το peacoat και στην ΑλτΟλιβια...στον Πητερ ξερουμε οτι ειναι θεσπεσιο αλλα και η Αλτ κουκλα!
    Ουτε εμενα με πειραξε που δεν ειχαμε πολυ Πητερ/Ολιβια..αυτο που ειδαμε ηταν υπεραρκετο!
    Ο Μπροιλς δεν περιμενα να το κανει αυτο για το παιδι του, αλλα οταν ειδα οτι ο γιος του δνε ειναι τυφλος την ψιλιαστηκα τη δουλεια...Και με ξαφνιασε το γεγονος οτι παραδοθηκε και καλεσε τον δικο μας..περιμενα να κανει την μακακια και καπως ετσι να μεταφερθουμε παλι στο μελλον...
    Οπως και αν εχει πολυ ωραιο επεισοδιο! Απο τα καλυτερα της 4ης σεζον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα παιδιά και Χρόνια πολλά. Διαβάστε τα σχόλια μου στο blog. http://abouttvseries.blogspot.com/2012/04/fringe-418-consultant-review.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαρεσε πολυ το επεισοδιο σε γενικες γραμμες...επιτελους μαθαμε γτ ο Atl-Broyles ηταν ο χαφιες και πραγματικα μπορω να πω οτι τον δικαιολογω γτ οτι εκανα το εκανε για το παιδι του και στο τελος εβαλε πανω και απο αυτο το γενικο καλο....Η Bolivia απλα θεικη στην σκηνη με τον Walter ...Ο Peter με την Olivia ειναι μαζι οπως επρεπε και ολα κυλουν αρμονικα.... Τωρα περιμενω με ανηπομενεσια το 19ο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρκετα καλο το επεισοδιο!!! -----> 8.389 / 10

    Γενικα ολες οι σκηνες Γουολτερ - ΑλτΟλιβια ειναι θεικες και βγαζουν πολυ γελιο!
    Τα περισσοτερα για το επεισοδιο τα ειπαν και οι προηγουμενοι!
    Και εγω περιμενω να δω γιατι τα κανει ολα αυτα ο Τζοουνς και τι θα κερδισει απο αυτο!
    Περιμενουμε ολοι τωρα το επομενο επεισοδιο,που λογω της ιδιαιτεροτητας του θεωρω οτι ισως να μην εξελισεται σαν κανονικο επεισοδιο αλλα ως ενα ονειρο,η να δειχνει καποιος Παρατηρητης σε καποιο χαρακτηρα το πως θα ειναι το μελλον η κατι τετοιο...Μπορει να λεω και βλακειες βεβαια!

    ΥΓ: 108 υποπτοι??? Ελα πειτε την αληθεια,LOST δεν σας θυμισε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to epeisodio htan polu wraio!!! mporei na mhn eixe polu peter kai olivia....alla eixe foberes skhnes walter-alt olivia
    blepw oti siga-siga arxizoun kai pianonte ena-ena ta meloi ths omadas tou DRJ kai ftanoume sthn telikh maxh!!! telika o o skopos tou DRJ einai na katastrepsei ta 2 sumpanta??? kai giati auto? isws na pezei rolo kai oti sto epomeno epeisodio tha doume oti sto melon tha kuriarxoun oi paratirites???

    wriaos o broyles (kairos htan na doume kai ena epeisodio afieromeno se auton) ekane ta panta gia ton gio tou (opos ekane kapote kai  o walter)!!!

    telika apo oti fenete olloi boleutikan peter-olivia (kai mesa sthn trelh xara o walter) kai lincon lee me alt-oliviara

    pragmatika den mporw na dileksw poia apo ths 2 nines einai poio axoneutes!!!! h "dikia" h tou allou sumpantos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ καλο επεισοδιο ηταν, ειχε τα παντα, και θεικες ατακες απο τον Γουολτερ, και πολυ ομορφες σκηνες πχ εκει που εφτιαχνε ομελετα στην Λιβ με την ρομπα της, ή οταν η Αστριντ εδωσε στην Αλτ-Αστριντ τον καφε, και αρκετη δραση, ειδικα εκεινη η σκηνη με το ταξι και το σουπερ μαρκετ με την εναλλαγη μεταξυ των 2 συμπαντων, απλα απιστευτη!

    Ωραιο "κλεισιμο" ειχε η προδοσια του Μπρουλς, στην αρχη νομιζα πως ηταν shapeshifter οπως ηταν ο Τσαρλυ, αλλα τελικα εκανα λαθος. Ωραιος ο παραλογισμος μεταξυ Γουολτερ-Μπρόυλς, ειδικα στη σκην ηστο γραφειο του, οταν τον ρωταει αν θα εκανε ξανα την ιδια επιλογη.

    Ευτυχως εχουν αραιωσει λιγο τις εμφανισεις του ζευγαριου, ειχε αρκετο μελι η μεση της σεζόν, και ψιλοκουρασε απο καποιο σημειο και μετα.

    Τελος, οπως ειπε και ο linuslost παραπανω, οταν ειπε 108 υποπτοι θυμηθηκα αμεσως LOST! Αντε να ερθει και η επομενη βδομαδα με το 19ο επεισοδιο, και τον Henry ian cusick!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραίο το επεισόδιο! Πέρασε ο χρόνος νεράκι! 
    Έληξε το θέμα με τον Μπρόιλς πολύ ωραία και αποδείχθηκε ότι τελικά δεν ήταν πολυμορφικός αλλά προδότης! Αλλά είχε καλό σκοπό, ο καθένας στη θέση του μπορεί να το 'κανε, αν και θα έπρεπε να υποψιαστεί ότι και να σωθεί ο γιος του δε θα έχει και πολλή σημασία γιατί θα καταστραφόντουσαν όλα!
    Το θέμα είναι γιατί ο Τζόουνς θέλει να καταστρέψει τα 2 σύμπαντα;;; και αυτός που θα ζήσει;;; σε άλλο;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λες να ζησει σε αλλο συμπαν,παρεα με τα τερατακια του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέρω 'γω... μπορεί απλά να έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις! Τρελάρας είναι εξάλλου :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. molis eida t epeisodio k egw meta apo liges meres

    teleio gia mena!k vlepontas to trailer katalavainw poso XAMOS 8a ginei apto epomeno kiolas epeisodio...ta pragmata 8a alla3oun paara poly..

    liga logia gia t epeisodio:
    o broyles apokalyf8hke,dn t perimename olo auto k gnk pio e3ypnh idea apto n htan polymorfikos apla.epeita exw arxisei k denomai k egw m tis 2 autes kainouries ekdoxes sumpantwn pleon..opws k o walter.t epeisodio htan gefura gia ola auta p prokeitai n sumvoun sta epomena epeisodia pou kati m leei oti 8a mas afhsoun m t stoma anoixto opws k sto telos ths 3hs season!
    aalla 8a exoume xrono gia oles tis apanthseis k gia oles tis e3eli3eis sthn 5h season(h opoia gia n mhn exei anakoinw8ei akoma ,mporei n ths dwsoun k 2-3 epeisodia extra)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εεεε... οκ δείτε λίγο αυτήν την εικόνα και πείτε μου τι βλέπετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν βλεπω κατι συγκεκριμενο...Τι ακριβως να ψαξω να δω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο κτήριο γράφει "CHECKPOINT 20-36"..... στο επόμενο επεισόδιο θα πάμε στο 2036!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17.  Τι θηριο εισαι ρε? Το ειδα αυτο και πριν αλλα δεν πηγε εκει το μυαλο μου...

    ΥΓ: Σε προηγουμενα επεισοδια που ειχαν ξαναδειξει αυτο το μερος,τους εγραφε αυτους τους αριθμους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοίταξα τώρα που το είπες.... περνάει κάποιο πλάνο από αυτό το κτήριο και είναι σκέτο δεν γράφει κάτι αλλά μπορεί να μην είναι ίδιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή