13/3/12

Spoiler για Peter και Olivia!!!


Δείτε μία φωτογραφία σπόιλερ για το επόμενο επεισόδιο που αφορά το ζευγαράκι Πήτερ-Ολίβια...


Δείτε περισσότερες φώτο εδώ!

7 σχόλια:

  1. Τσεκαρατε τον φουρνο της γειτονιας σας; Ειναι οκ;

    ΑΜΗΝ!!!!
    (Να δω την Ολιβια να τρεχει σαν χαζογκομενιτσα και να σηκωνει και το ποδι οταν τον φιλαει και ΤΙ στο κοσμο!!! χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν κοβω να το κανουνε ετσι . LOL ας ειναι πραγματικοτητα γιατι ακομα ενα ονειρο δεν το σηκωνω. αντε αρκετα βασανισαμε και τους 2 τους...αφου αγαπιουνται ας τα βρουνε να κανουνε και το μωρο [ με νονο τον september δεν πεθανε ενταξει???] να τελειωνουμε γιατι τα νευρα μου ημαρτον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ονειρο ζω μην με ξυπνατε....!!! Τι πάθος, ΤΙ ερωτας!!!!!! ηταν να μην παρει μπρος ο Πητερ, τωρα θα δινει φιλια αβερτα... :::PPP

    Αν και δεν νομιζω οτι θα γινει, μαλλον κανενα ονειρο θα εχουμε παλι οποτε με την ορεξη θα μεινουμε...

    Βεβαια δεν το θεωρησα τοσο σποιλερ (την φωτογραφια) μιας και ειναι κατι που περιμενουμε...το σποιλερ θα ηταν ν αμας πουν σε ποιο επεισοδιο θα γινει και οτι δεν ειναι ονειρο...τοτε να πω μαλιστα!! Αν και η φωτο ειναι πραγματι απο το 4χ15 μαλλον ειναι ονειρο..:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια τις προηγουμενες φορες που ηταν ονειρο φορουσαν διαφορετικα ρουχα (ή δεν φορουσαν καθολου:P:P)!Ενω τωρα στις φωτογραφιες φορανε τα κλασσικα παλτα τους που φορανε ολη τη σεζον.
    ΟΠΟΤΕ εγω ψηφιζω οτι ειναι πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!!!
    Και οπως ξαναειπα σε προηγουμενο ποστ,πιστευω πως σε αυτο το επεισοδιο θα σμιξει με την σωστη Ολιβια!Οποια κι αν ειναι αυτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ πιστεύω είναι πραγματικότητα αλλιώς θα βρίσκονταν μόνοι τους σε πιο ρομαντικό μέρος όπως είδαμε και στα "όνειρα" στα προηγούμενα επεισόδια! 

    BadGirl410 λένε ότι είναι για το επόμενο επεισόδιο, αλλά αν το σκεφτούμε είναι λογικό ένα επεισόδιο με τίτλο A sort story about love να έχει ένα τέτοιο τέλος! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6.                                                    ~~~~SPOILER~~~~~

    Kyle in Boston: Fringe news, please!!Can Fringe handle another Olivia (Anna Torv)? It sounds like it'll have to, because in the last episodes of the season, we're meeting a new female character described as "strong, confident, and beautiful." Sound like anybody you know? 

    ΥΓ:Μαλλον για την ξανθια κοπελα που ειδαμε στις φωτο μιλαει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. linuslost  το ειδα και εγω αλλα θα ελεγα οτι δεν μας λεει κατι καινουριο..εγινε και παλιοτερα αναρτηση εδω ( 
    http://www.fringe-d-vision.blogspot.com/2012/03/georgina-haig.html ) οτι θα συμμετασχει στο καστ αυτη η ηθοποιος!!! το θεμα ειναι ομως, γιατι δινουν τοση σημασια σε αυτη την κοπελα που θα μπει στα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ επεισοδια αν η σειρα προκειται να κοπει ή τουλαχιστον εχουν βλεψεις να την κοψουν???
    Αρα μαλλον η ανακοινωση θα γινει συντομα, αλλιως στο τελος ηθοποιους δεν παιρνεις... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή