26/3/12

9 σχόλια:

  1. Aχ, προχθες σκεφτομουν οτι θελω να ξαναδω αυτον τον κοντουλη απο το βιβλιοπωλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντοπειστε στην φωτο 3 το τερατακι κατω αριστερα.... Σας θυμιζει μηπως κατι???? Το εχουμε ξαναδει στα τελη του S1!!! Ισως σιγα σιγα να δουμε ξανα υποθεσεις που εχουμε δει και αυτο να κανει τον Γουωλτερ να θυμηθει τον Πητερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. problepete fobero epeisodio!!!...to epeisodio ths prwths season me to teras htan ena pao ta agapimena mou...elpizw kai auto na einai mia apo ta idia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω θελω να δω αμα θα γινει "κατι" πηγαινοντας στον κοντο απο το βιβλιοπωλειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμενα δενμου αρεσαν αυτα με τα τερατα...Πολυ χαζα επεισοδια...

    Τωρα ο κοντουλης κυριος για να εμφανιστει στο επεισοδιο ολο και καποια εξελιξη θα εχουμε στην μυθολογια της σειρας!!! Που ειναι ο Σαμ Γουεις οεοεοεοε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο J.Wyman ειπε τις προαλλες στο twitter οτι δεν θα δουμε τον Sam Weiss σ'αυτη τη σεζον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι; Θα τον δουμε στην επομενη σεζον ή μηπως στα κομικ; Χμ! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τρελαινομαι μη με απογοητευσεις επεισοδιο. αν και ο markham δεν θα θυμαται Πητερ θα τον θυμουνται αυτοι και φτανει.....κριμα θα εκανε κανενα σχολιο για Peter/Olivia αλλα που ξερεις μπορει να κανει και τωρα. Επιτελους θα μαθουμε τι γινεται με pattern απο s1 γιατι αφεθει μετεωρο  το τι σκατα εκανε ολα αυτα ο Jones..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα τα εγκεφαλικα κυταρρα του πιτερ θα καουν τελειως βλεποντας ξανα τις ιδιες υποθεσεις... :P τι αλλο αραγε θα ξαναδουμε?? ελπιζω οχι παλι τν υποθεση απο την 2η σεαζον επισοδειο 9 κατα τν γνωμη μ ηταν το πιο αηδιαστικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή