6/3/12

Nεο Cancellation quotient από το SpoilerTV!


(κλικ για μεγέθυνση)

Το cancellation quotient (για όσους δεν το γνωρίζουν) είναι μια λίστα με σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης συνοδευόμενες από ένα "συντελεστη". Όσο μικρότερος είναι ο αριθμός αυτός, τόσο πιθανότερο είναι ότι η σειρά αυτή θα προχωρήσει σε επόμενη σαιζόν. Επίσης το όνομα κάθε σειράς είναι γραμμένο σε φόντο διάφορων χρωμάτων. Το κάθε χρώμα σημαίνει:
  • κόκκινο: η σειρά σίγουρα θα τελειώσει
  • ροζ:είναι αυτές οι σειρές που αυτή την στιγμή παίζεται η τελευταία τους σεζόν.
  • πορτοκαλι: η σειρά κινδυνεύει να κοπει
  • κίτρινο:η σειρά κινδυνεύει
  • ανοιχτό πράσινο: μάλλον ανανεώνεται
  • μπλε: έχει ανανεωθεί
Το Fringe όπως βλέπετε παραμενει σε πολυ δυσκολη θεση μιας και ο συντελεστης ειναι ακομα στο 3.06 με πορτοκαλι χρωμα και δεν εχει πολλες πιθανοτητες να παει για πεμπτη σεζον. 
Αξιζει να σημειωθει οτι το House εχει τελειωσει, το Terra Nova εχει κοπει, και τα νουμερα του Alcatraz ειναι αρκετα χαμηλα.

14 σχόλια:

  1. ρε παιδιάαααααα.... οχιιιιιιιιιι..... γιατί;;;;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζορικα τα πραγματα για τη Φριντζάρα. Θελω να ελπιζω πως θα κανει την ανατροπη στο τελος και θα βγει 5η σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην σκιαζεστε ωρε αδεφια!!! Την ανανεωση την εχουμε στο τσεπακι μας!! Να με ακουτε οταν σας λεω εγω!

    ΕΙδικα τωρα που κοπηκε και το Τερα Νοβα...ουυουου σαν να ακουω το καναλι να λεει "Since we don't have to pay the dinosaurs of Terra Nove, Fringe is renewed for a 5th season"

    Καλα μπορει να μην το πουνε ετσι ακριβως, αλλα θα το πουνε :P 
    Οποτε μην αγχωνεστε και απολαυστε τα επεισοδια που ε-ε-ερχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. foivosp εμένα πρωτότυπη μου φαίνεται η ιδέα για σειρά, εκτός από τα 2 σύμπαντα και τα χρώματα στο καθένα δε βλέπω κάποιο άλλο κοινό... Εξάλλου εκεί βλέπουμε τον ίδιο άνθρωπο εν γνώση του να ζει ταυτόχρονα σε 2 διαφορετικούς κόσμους... Προσωπικά πάντως δε με τρελαίνει η υπόθεση και δεν την αρχίζω τη σειρά!

    BadGirl410  πολύ αισιόδοξη σε βλέπω, εγώ δεν είμαι και τόσο, αλλά όπως είπα και πριν... τι παραπάνω έχει το Fringe από το Terra Nova? Το "όνομα", το οποίο έχει χτίσει έναν τίτλο παγκοσμίως και έχει πολλούς φαν ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, όπου όπως και να το κάνουμε το Τέρρα Νόβα θα έπρεπε να περάσουν 2-3 χρόνια ακόμα για να φτάσει αυτή τη φήμη! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα, τα νουμερα του Αλκατραζ δε τα λες και αρκετα χαμηλα...
    Το οτι επεσαν, επεσαν αλλα και παλι σε σχεση με αλλες σειρες (ονοματα δε λεμε) ειναι μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Bad Girl και γω μαζι σου!Χωρις τα εξοδα του House και Terra Nova..ΠΑΜΕ ΓΙΑ 5Η ΣΕΖΟΝ,εστω και μιση!!!!!!!
    Λιγη αισιοδοξια βρε παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά το ότι ακυρώθηκε το House και το Terra Nova δε σημαίνει ότι θα καλύψουν το κόστος του Fringe με αυτά τα λεφτά... πολύ απλά θα προτιμήσουν να επενδύσουν σε νέες σειρές! 
    Το θέμα όμως είναι ότι κανένα κανάλι δε θέλει να κατεβαίνει στη νέα σεζόν με όλο νέες σειρές, πρέπει να έχει και σίγουρες παλιές!!! Το Fringe μέχρι τώρα έχει ένα σίγουρο κοινό γύρω στα 3 εκ. (2 φορές έπεσε από τα 3 εκ.) και για Παρασκευή όπως είπε και ο Cortexiphan πιστεύω τους καλύπτει από το να βάλουν άλλη σειρά που ίσως πατώσει κατευθείαν! Αν το καλοσκεφτούμε το Fringe έχει καταφέρει να κρατήσει φέτος το κοινό του. 

    Έτσι όπως το βλέπω εγώ (όσο καλή σειρά και αν είναι το Alcatraz) βλέπω ότι έφτασε στα 5,5 εκ το τελευταίο επεισόδιο και μέχρι στιγμής έχει φθίνουσα πορεία... μέχρι το σημείο που θα σταθεροποιηθεί (όπου δεν το έχουμε δει ακόμα). Το Fringe έκανε γύρω στα 5 όταν πήγε Παρασκευή και έπεσε γρήγορα στα 3+, παρ' ότι είχε 2,5 σεζόν τηλεθεατές και είχε το πωρωμένο κοινό! Μέχρι στιγμής το Αλκατράζ δεν έχει τέτοιο fanbase και τα 5,5 εκ. τη Δευτέρα (δεν ξέρουμε πόσα θα γίνουν μέχρι το φινάλε) δε ξέρουμε πόσο θα πέσουν την Παρασκευή και αυτό θα είναι μεγάλο ρίσκο για το κανάλι. 

    Βέβαια δε θέλω για κανένα λόγο να ακυρωθεί το Alcatraz γιατί παίζει ο φανταστικός Χιούγκο!!! Απλά παρατηρώ το προφανές!!! 

    Ας ακυρώσουν και το The Finder και ας κρατήσουν Bones (η καλύτερη σειρά του καναλιού, δύσκολα κόβεται), Touch (το 1ο επεισόδιο έκανε τα καλύτερα νούμερα νέες δραματικής σειράς στο κανάλι, αναμένουμε τη συνέχεια), Alcatraz και Fringe!!! Πολλά θέλω... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. egw gia to Awake diavasa to senario tou k apla lolisa gt htan idia idea m tis diaforetikes ekdoxes k t parallhla sumpanta,dn mporw n krinw omws an einai kalo h oxi,senariaka omws fernei

    oson afora thn 5h season thn gnwmh m thn exw 3anapei,to oti dn exei anakoinw8ei(eidika twra p menoun ta 8 sth seira teleutaia epeisodia)oti 8a einai h teleutaia season mono arnhtiko dn einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνα με τον Ausiello το FRINGE αλλαξε λιστα και μπηκε στην *safe List* που παει να πει οτι οι πιθανοτητες μας αυξανονται!!! http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_m0hjqrLvQO1r95rgfo1_1280.png?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1331163337&Signature=28lTF8z172j0wiiwBXqwpuP1DXs%3D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to terra nova ekane giro sta 7 ekatomiria kai kophke (bebea htan kai polu akribh paragogh) to house teliose kai auto giro sta 7 ektamiria thletheash ekane...to alcatraz konta sta 5 ekatomuria den nomizw na einai kai polu kala noumera (meneis na doume ti noumera tha kanei kai to touch...apo thn premiera den mporoume na bgaloume sumperasmata)....nomizw mia telutaia season gia to fringe me 13-15 epeisodia tha htan oti kalhtero (kai polu realistiko)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βασικα παιζει το γεγονος της Παρασκευης. Και να κοψουν το fringe [θεωρητικα] ποιο αλλο μπορει να κρατησει τα νουμερα σταθερα την Παρασκευη? Να βαλουν καινουργιο show εκεινη την μερα δεν παιζει.Καποιος μου ειπε οτι η γνωμη του JJ και της Warner παιζει μεγαλο ρολο. 

    Ολο το δραμα γυρω απο τις δηλωσεις ητανε βασικα για να πεσει και αλλο to budget . Συγκριτικα η Παρασκευη για το FOX παει πολυ καλα. Δεν μιλαμε για 5 εκατομμυρια αλλα αν σκεφτεις τα εργα που παιζουν την ιδια μερα και ωρα το Fringe κραταει παρα πολυ καλα. Το Supernatural με 7 σαιζον και εχει λιγοτερα νουμερα. Οσοι ειναι φαν του SPN βλεπουν Fringe. Και προτιμουν να το γραφουν σε DVDR για να το δουν μετα. Τα νουμερα των DVDR στο fringe σκιζουν. 

    Το fandom του fringe δεν ειναι αμελητεο. Ειναι ενα απο τα δυνατα σημεια του show. Αν ειμασταν απαθεις θα το ειχαν ακυρωσει αιωνες. 

    Ο Ηouse τελειωνει , το Terra Nova περα απο τα νουμερα και αυτο ειναι η  γνωμη μου και αυτο ειναι το λιγοτερο δεν ειχε την ανταποκριση που περιμεναν συγκριτικα με αλλα show. Περα απο τα νουμερα πλεον μετραει το κοινο και πως βλεπει το εργο μεσα απο τα social media πλεον. Το εργο δεν ειχε ανταποκριση και αν πηγαινε για 2η σαιζον θα επεφτε ανωμαλα .Ρεαλιστικα δεν εχουν εργο για την Παρασκευη . Το ΒΟΝΕS δεν παιζει να παει παρασκευη με τιποτα , ειναι ενα απο τα δυνατα χαρτια του καναλιου . To Finder ειναι αδιαφορο τελειως.

    Το Alcatraz ειναι μετριο. Πιστευω επρεπε να το βαλουν Οκτωβριο και οχι τωρα. Η υποθεση παει πολυ αργα ανεβασε λιγο ταχυτητα στο τελευταιο επ αλλα και παλι ειναι μετριο σχετικα με τους χαρακτηρες. 

    Το Fringe εχει σταθερα νουμερα την Παρασκευη. Πιστευω αν το εβαζαν αλλη μερα θα επιανε μεγαλυτερα νουμερα. θα μπορουσαν να βαλουνε Alcatraz Fringe ιδια μερα. Θα εκανε μεγαλη διαφορα. 

    Στα συν ειναι το γεγονος οτι εχουμε σταθερο κοινο καθε παρασκευη , τα DVDR νουμερα ανεβαζουν κατα 1%-3%  το συνολικο ποσοστο τηλεθεασης. Και για να μην ειμαστε χαζοι οσο Glee και να εχεις . Καθε καναλι θελει 2-3 σειρες με σταθερο κοινο σε περιπτωση που οι νεες σειρες πατωσουν την νεα σαιζον.

    Πονταρω στα 13-14 επ να κλεισουν τη σειρα οπως πρεπει γιατι ειμαι σιγουρη παμε για cliffhanger παλι. Αν και νομιζω οτι οι παραγωγοι ξερουν αν θα εχουν ανανεωση. Απλα για να κρατησουν το κοινο και τα νουμερα προτιμανε την σιγη. Στρατηγικη ειναι.Οπως ο λογος που βγηκε το αφεντικο της FOX για να μας τρομοκρατησει πριν το επ 8 .

    Το Budget ειχε κοπει απο περυσι και το καταλαβαινεις αλλα το quality παραμενει. Η φετινη σαιζον ειναι πιο ενδιαφερουσα και ειναι απλα βλακεια να κοψεις τη σειρα σε αυτο το σημειο.

    Καπου διαβασα οτι ο JJ ισως παιξει ρολο για αυτο στηριξε σε βιντεο και συνεντευξη το Fringe. Mετα το LOST και το Fringe  ειχε αλλη μια σειρα που κοπηκε ,το Alcatraz δεν εχει την μεγαλη αποδοχη . Ισως θα πρεπει να διαλεξουν αναμεσα στις 2 σειρες. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά νέα φίλοι μου !!! Το Tv line άλλαξε σε safe bet το Fringe !!!! 
    http://abouttvseries.blogspot.com/2012/03/fringe-renewal-scorecard.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιστευω πως αυτη τη στιγμη απλα ακουνται παρα πολλα, και δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα. Η σειρα εχει το στανταρ κοινο της και καποια στανταρ νουμερα, απλα απο εκει και περα πρεπει να αποφασισει το καναλι αν θα τη συνεχισει. Πραγματικα ελπιζω για 5η σεζόν, γτ πιστευω πως εχουμε πολλα να δουμε ακομα, και η υποθεση συνεχιζει πολυ καλα. Υπομονη και σε λιγο καιρο λογικα θα ξερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή