8/3/12

Η Georgina Haig μπαίνει στη σειρά!



Το Fringe μας ετοιμαζει ενα νέο μυστήριο για την 4η σεζόν. Τι παίζει με όλους τους νέους πράκτορες;
Ακολουθείστε τον σύνδεσμο για να μάθετε...


Η Αυσταλιανή ηθοποιός Georgina Haig, γνωστή για τον ρόλο της στο The Elephant Princess και στο Underbelly, έχει ήδη περάσει από καστ για το ρόλο της Etta. Η Etta, είναι μια νέα πράκτορας του FBI που θα εμφανιστεί στο 19 επεισόδιο της 4ης σεζόν και είναι η συνεργάτης του πράκτορα που θα υποδυθεί ο Henry Ian Cusick.

Παραμένει ακόμα ασαφές αν η Haig και ο Cusick θα δουλεύουν απο εδώ ή απο εκεί. ( Η επίσημη ανακοίνωση χαρακτηρίζει τους δυο ρόλους ως Πράκτορες του παράλληλου Σύμπαντος, αλλά ο πράκτορας του Cusick, χαρακτηρίστηκε νωρίτερα ως μέλος του FBI, που ως γνωστόν το FBI δεν υπάρχει στο παράλληλο σύμπαν) Μπερδευτήκατε? Καλως ορίσατε στο κλαμπ!

Και για να γίνουν λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα, ο ρόλος της Haig είναι πιο μακροχρόνιος (δηλαδη απαιτεί περισσότερα επεισόδια) από τον ρόλο του Cusick.

Οπότε τι στο καλό ετοιμάζει το Fringe? Είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Haig είναι Αυστραλιανή και ξανθιά όπως η Anna Torv; (Πιαθανότατα...)

9 σχόλια:

  1. Etta όπως λέμε Ella;; Αλλά την έχουμε δει την Έλλα και είναι διαφορετική στο μέλλον! Μάλλον
    κωδικό όνομα παίζει να 'ναι για να μην προϊδεαστούμε ! (δεν αποκλείουμε βέβαια και το ενδεχόμενο να είναι όντως μια τυχαία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etta - Henrietta 

    Αν παιζει να ειναι κορη  Olivia/Peter θα τους κυνηγαω που την ονομασαν ετσι την αμοιρη την κοπελα.Τοσα ονοματα μεσα στο σοι...το elizabeth χαθηκε?

    Η Ελλα δεν παιζει ουτε στο 1% . Ειτε ειναι κορη των peter/olivia. ειτε της AltLiv [ελπιζω με τον Lincoln και οχι με τον δικο μας ειπαμε τοση δουλεια εκανε ο September μην παει χαμενη ]

    Πονταρω σε πιθανη εκδοχη σε μελλοντικο υποβαθρο. Στο δικο μας universe [FBI] επειδη το call μιλησε για παραλληλον συμπαν δεν σημαινει το red αλλα καποια εκδοχη της ιστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1ον ποια ειναι αυτη η τυπισα που θελει να παιξει και στο fringe , καθε φορα που βλεπω νεα προσωπα τρωω φρικες (οπως με εκει την agent στην αρχη του 2η κυκλου -δεν θυμαμαι πως την λενε- νομιζα οτι θα παιξει σε πολλα επεισοδια και δεν ψηθηκα καθολου τεσπα) ... δεν μπορω να καταλαβω γτ πιστευετε οτι ειναι απο το μελλον υπαρχει κατι που δεν διαβασα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. evhh  υπήρχαν κάτι φωτογραφίες αν θυμάσαι που βρισκόταν με την Νίνα με άσπρα μαλλιά... από 'κει νομίζω το συμπεράναμε! 
    Πάντως εμένα μου άρεσε η πράκτορας που είδαμε στο 2.01 και περίμενα να την ξαναδούμε αλλά την ξέχασαν! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Τζέσαπ εννοείς Σταύρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι Κάτια! Δε θυμόμουν το όνομα της αλλά τώρα που το έλεγξα αυτή ήταν! Αν θυμάμαι καλά άφηναν υπονοούμενο ότι θα την ξαναδούμε αλλά μάλλον την ξέχασαν! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oxi evh, aplos mas exei psarosei ollous h gria moumia pou anti gia thn kokkinh perouka foraei mia asprh(kai einai se anapiriko karotsaki) se kati eikwnes apo ta paraskinia.....to poio pithano telika mou fenete auth aspromala nina...na einai h alt-nina kai apla na eimaste sto paralilo sumpan....kai oi 2 praktores (auth h ksantha kai o desmond tou lost) na einai apla praktores tou paralilou sumpantos...bebea o dikos mas walter den kolaei kai polu se ollo auto to skhniko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και εγω ετσι πιστευω οτι ειναι η alt-Nina ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί με την Νίνα.... Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε 2 Νίνες... Μία που ήταν στην αποθήκη της Massive Dynamic και άλλη μία που είχαν "απαγάγει" και βασάνιζαν μαζί με την Ολίβια.... Μία από τις δύο ήταν η Αλτ-Νίνα (γιατί μας το είχαν πει ότι την έχουμε δει) και η άλλη ή ήταν shapeshifter ή η Νίνα του δικού μας σύμπαντος.... τώρα για αυτήν με το άσπρο πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή