31/3/12

Σχολιασμός επεισοδίου 4x16 - Nothing as it seems


Όποιος παρακολούθησε το σημερινό επεισόδιο του Fringe μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επικό αυτό επεισόδιο.

Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ!!!

Η ομάδα ακραίων γεγονότων αντιμετωπίζει μια υπόθεση που φαίνεται γνωστή στον Πήτερ. Κατά κάποιο περίεργο λόγo αυτή η υπόθεση λαμβάνει χώρα σε αυτόν τον κόσμο.

23 σχόλια:

  1. Nα σας πω την αληθεια ψιλοαπογοητευτηκα σημερα. Δεν ειχε και τιποτα το καινουργιο το επεισοδιο. Μονο αυτο το συμβολο που βρηκαν πανω στο τερατακι με ιντριγκαρει και η τελευταια σκηνη με ολα τα τερατα που εχουμε συναντησει κλειδωμενα σε κλουβια.

    Ωραιες οι σκηνες μεταξυ Walter-Peter στο εργαστηριο, Peter-Lincoln στο αυτοκινητο και Broyles-Olivia προς το τελος του επεισοδιου. (Σαν την Agent Dunham καμια! :Ρ)
    Θελω να πιστευω οτι αυτη η ξενερα θα φυγει με το επομενο επεισοδιο. :\

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To επεισοδιο δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο..αλλα ηταν η εισαγωγη για το μεγαλο σχεδιο του DRJ που θα μας απασχολησει στα επομενα επεισοδια.
    Στη τελευταια σκηνη στο πλοιο ειδαμε οτι ολα συνδεονται!!!! Εδειξε στα κλουβια και τα πλασματα απο τα Unleashed και Snakehead!!!!
    Παμε τωρα για το 1.17 που εχει αν μη τι αλλο,ψαρωτικο τραιλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου άρεσε το επεισοδιο,αν και δεν ήταν κάτι ιδιαιτερο,όπως είπαν τα παιδιά..Μου άρεσε πολύ το τέλος,που έδειξε και το πλάσμα απο το Unleashed που ήταν το αγαπημένο μου επεισόδιο..Επίσης γέλασα και με τον Walter πολύ σήμερα..ΠΕριμένω το επόμενο επεισόδιο για απαντήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε ξέρω, και μένα δε με εντυπωσίασε τόσο το επεισόδιο! ....αυτό αν έχει χαμηλά νούμερα λογικό το κόβω!
    Περίμενα περισσότερα :/
    θα δείξει...όντως εισαγωγή αλλά θα μπορούσαν να το αποδόσουν καλύτερα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος... 42 λεπτά για 2 σκηνές! Το ιδεόγραμμα και το πλοίο με τους mutants... Ποιά 5η???? Ούτε το τέλος της 4ης δεν θα δούμε έτσι που το πάνε... Σα ξαναζεσταμμένα φασολάκια είναι πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια κατι ασχετο που αξιζει ομως να αναφερθει...Σημερα στις 20.30 σβηστε οσοι μπορειτε τα φωτα..ειναι η λεγομενη "Ωρα της Γης",μια παγκοσμια κινηση που γινεται μια φορα το χρονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Good news gang #FRINGE jumped up to a 1.2 rtg in 18-49 and 3,112,000 viewers watched it last night

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εμενα μου αρεσε πολυ το επισοδειο.Τι αλλο να δειξει πια! Ενωσαν ολες τις σεζον εχουν μια συνοχη σε αυτα που δειχνουν .Ε δεν μπορει και σε  ολα τα επισοδεια να γινεται ο χαμος ολα εχουν την ωρα τους! Γελασα πολυ ειχε και αγωνια και εδειξε οτι καπου το πανε το πραγμα κατι εχουν κατα νου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι να σου πω εγω δεν εχω προβλημα απο τα review που γραφω στα αγγλικα καθε εβδομαδα θα ητανε αλλαγη .αν θελετε να διαβαζετε τις πανω απο 500 χαρακτηρες ασυναρτησιες μου για το fringe εγω ειμαι available 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εμενα μου αρεσε το επεισοδιο, ηταν πιο "αναλαφρο" απο τα τελευταια, πιο χαλαρο, ειχε αρκετες αστειες σκηνες, και συγνωμη κιολας αλλα ξεκολλησαμε λιγο απο τα Πιτερ-Ολιβια κεντρικα επεισοδια. Ηταν ωραιο που ειδαμε υποθεση απο παλιοτερο κυκλο, η οποια συνδεθηκε με τον Jones και τα πειραματα του και αυτα που ετοιμαζει στο παρόν.

    Επιτελους εδειξαν και λιγο Λινκολν, να δουμε στη συνεχεια πως θα εξελιχθει. Ο Γουολτερ απολαυστικος, ειχε πολλες θεικες ατακες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το επεισόδιο ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! ΤΕΛΕΙΟ! Δεν με νοιάζει, ας δείχνει μόνο αυτοτελές επεισόδια από 'δω και πέρα... Όσο βλέπω Ολίβια-Πίτερ-Γουόλτερ-Άστριντ-(πλέον) Λίνκολν-Νίνα-Μπρόιλς να κυνηγούν έναν τρελό επιστήμονα και τα ίδια πάλι σε ένα παράλληλο σύμπαν... Δεν με νοιάζει!! Μόνο αυτά μου αρκούν.... Το Fringe έτσι το αγάπησα, 2 σεζόν (ειδικά η πρώτη) με επί το πλείστον αυτοτελές επεισόδιο.... Πλέον η Ολίβια με τον Πίτερ τα βρήκαν, ο παλιός απίθανος τιτάνας Γουόλτερ επέστρεψε και η τέταρτη σεζόν άρχισε να συνδέετε με τις προηγούμενες, όλα μια χαρά... Τώρα πάμε όχι για 5 σεζόν αλλά για άλλες 20 και ας είναι, στα 22 επεισόδια στα 5 να εξελίσσεται η ιστορία... Θα το ξαναπώ, δεν με ενοχλεί καθόλου!!!! Στο Fringe αυτό είναι που μου αρέσει, να συμβαίνει ένα ακραίο γεγονός και αυτή η υπέροχη ομάδα να ψάχνει να βρει τι γίνετε.....
      

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. νταξει το επεισοδιο για μενα ηταν κομπλε αν εξαιρεσεις οτι ηταν λιγο too much το τερας με τα αγκαθια και τα φτερα του Βatman και αν και δεν ειχα κατι το καινουριο σαν ιστορια μας εδειξε οτι τα timeline μεταξυ τους εχουν πολλες διαφορες...ολο αυτο το πιο χαλαρο κλιμα ηταν ανακουφιστικο μπορω να πω ... κριμα τον Λινκον κριμα αλλα τι να κανουμε η γκομενα ειναι αλλουνου (βλ.φωτογραφια)...το θεμα μου μονο ειναι οτι πρεπει να προβληματισει καπια στιγμη την Olivia και τον Peter οτι οι αλλοι δεν θυμουνται και να κανουν κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμενα μυο αρεσε πολυ το επεισοδιο...Συμφωνω με Βίλλυ  και evhh επιτελους φυγαμε απο τα πολυ Polivia cedric επεισοδια και ειδαμε μια αυτοτελη ιστορια που μας δειχνει οτι μπορει ο Πητερ να γυρισε και να ειναι σπιτι του,ομως οι αλλαγες που υπηρξαν απο την απουσια του υπαρχουν! Και εμενα μου φανηκε πολυ too much το τερας, βασικα τα φτερα που ειχε και μυο εκανε οτι ηταν πολυ ακομα και για το Fringe...
    Ειχαμε πολλες σκηνες με Λινκολν και μαρεσε ανκαι δνε τον συμπαθω και τοσο πολυ..Ειχαμε σκηνες Πητερ/Λινκ (που τις περιμεναμε καποια στιγμη), Ολιβια/Λινκ, Γουωλτερ/Πητερ, Γουωλτερ/Λινκ... 
    Ειχαμε εξελιξη για DRJ, ειδαμε πανω κατω τι εχει κατα νου...
    Και φυσικα η υπερτατη σκηνη που γυριζει η Ολιβια σπιτι και την περιμενε εκει ο Πητερ και λεει και την ΑΤΑΚΑΡΑ As long as we have a rug and a fireplace, I think we’ll be fine, το χρυσο μου και της ειχε ετοιμασει δειπνο! Νομιζω μετα το overdose Polivia που ειχαμε στα τελευταια επς αυτο ηταν τελειο για να μας δειξει πως συνεχιζει η σχεση τους.
    Φυσικα τελεια και η σκηνη που λεει η Ολιβια στον νανο "Olivia, sorry, taken" και δειχνει με υπονοουμενο τον Πητερ... ααααααααααχ με χανετεεεεεε!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. emena to epeisodio mou arese arketa (htan ena oloklirotika autoteles sxedon epeisodio...alla htan wraio!!!)
    to ollo skiniko me to teras htan ligo paratrabigmeno (alla ta xriazete kai auta pou kai pou h seira)...idika eki pou ebgale ftera kai petakse apo to ouranoksisth TELIA SKHNH

    eidame epitelous kai palh mia apisteuth skhnh metaksi tou walter kai tou peter (me ta dwra pou tou eixe agwrasei apo tote pou pethane kai tou ta edwse)...ti telia sxesh patera-giou exoun dimiourgisei oi atimoi!!! OLES OI SKHNES AUTON TON 2 EINAI APISTEUTES

    kala kai oi asteies skhnhes tou walter den pane pisw....idika eki pews to telos pou bgenei me to enoxo ufos kratontas to periodiko kai exoun ena dialogo me thn olivia DEN UPARXEI!!!

    gia na doume pou paei auto to ploio me olla auta ta wraia teratakia pou koubalaei???  war is coming!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντάξει πολύ καλό το επεισόδιο, αλλά δεν φτάνει το επίπεδο των τελευταίων... το κεντρικό στόρυ δε με τρέλανε αλλά μου άρεσε η εμφάνιση του τέρατος και έδινε extra bonus στο επεισόδιο! 
    Γενικά ήταν σκοτεινό και μου αρέσει αυτό το κλίμα αλλά ας εστιάσουν καλύτερα στη βασική πλοκή και να τα συνδέσουν όλα κάπως!  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα σχόλια μου εδώ :) 
    http://abouttvseries.blogspot.com/2012/04/fringe-416-nothing-as-it-seems-review.html#more  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. to xeirotero epeisodio htan meta to 11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18.  Ηταν ενα μετριο επεισοδειο αλλα αρχιζουμε και βλεπουμε πως υπαρχουν μικρες διαφορες στις υποθεσεις απο το ενα timeline στο αλλο..
    1) οι σκηνες του Γουλτερ ειχαν πολυ πλακα ειναι μια κωμωδια ολοκληρη
    2) τωρα για το τερατακι μπατμαν οπως το χαρακτηρισαν και σε προηγουμενα σχολια τι να πω? ηταν λγ παρατραβηγμενο βεβαια μαθαμε κατι παραπανω
    3) στη σκηνη που πηγαν στο βιβλιοπωλειο γελασα αρκετα δεν περιμενα απο την ολιβια να πει κατι τετοιο Olivia, sorry, taken..
    4) ενοειται πως fringe χωρις την πρακτορα Νταναμ δεν ειναι fringe μπραβο στον Μπρουλς που συνεχιζει και αναγνωριζει τη αξια της ολιβιας..
    5) ο Λινκολν αρχιζει και περισσευει η μαλλον δειχνει οτι περισσευει στην ομαδα?? σαν παιδακι του δημοτικου εκανε... μονο στη σκηνη με το τερας μπυ υπενθυμισε οτι ειναι πρακτορας σουροτιρι το εκανε :P
    6) και πηγαινω στη τελευταια σκηνη.. ο τερατικος μεταλλαγμενος κηπος εν πλω ηταν αυτος?? αυτο το συχαμα το αηδιαστηκο πραγμα δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω απο το snakehead τι το θελανε??? ανακατευτικα μονο που το ειδα... νομιζω την επομενη παρασκευη τα φαρμακεια θα εχουν ελειψη απο δραμμαμινες εμετοστοπ και οτι αλλο εχει σχεση χαχαχα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμενα αυτο το πλοιο μου θυμιζει κιβωτο (κατι σαν του Νωε)... Ισως του μελλοντικου κοσμου που ο Τζουνς θελει να δημιουργησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ ωραία η σκέψη σου ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. sto poll evala poly kalo

    alla h alh8eia einai oti htan ena ok epeisodio.tpt parapanw.
    h seira einai se krisimh kamph,gia mena k einai EMFANESTATO oti pame gia 5h season,otan mas petane epeisodia autotelh,enw an teleiwne sthn 4h dn 8a xan xrono gia autotelh.

    twra t 8ema einai n 3eperastei h kamph auth apta epomena epeisodia etsi wste (k edw exw t kuriarxo zhthma) na doume POY MAS PAEI auth h seira!

    dld niw8w oti mas exoun ligo metewrous!dn 3erw gia sas alla einai les k dn exoume pleon kuriarxo senario k oti exoun lu8ei ola ta zhthmata ta shmantika(o DRJ dn einai toso shmantikos gia mena oso htan enallaktika sumpanta/peter klp)

    omws exw mia ais8hsh oti 8a skasei megalh vomva sta teleutaia epeisodia p 8a ta alla3ei ola,me liga logia afhnw ena anoixto para8uro oti t 8ema me ta sympanta DEN exei teleiwsei.8a doume omws..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ατακα γουολτερ στην αστριντ,ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΕΣ.
    Πιστευω αυτη η φραση αντιπροσωπευει ολη τη σειρα...τα λεει ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή