29/2/12

24 σχόλια:

  1. Η 3η φωτο με τον Τζον Νομπλ να κανει αυτη τη γκριματσα ειναι το ΜΕΓΑ ΣΠΟΙΛΕΡ! ::::::::PPPPPPPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπουμε Νίνα του μέλλοντος σίγουρα!!!
    Αυτή η ξανθιά μοιάζει πολύ με την Ολίβια αλλά θα ήταν πραγματικά δύσκολο να κάνουν μία "νέα" Ολίβια,  την Έλλα μας την έχουν δείξει στο μέλλον οπότε τι μένει; μήπως είναι κόρη της Ολίβια και του Πήτερ;;; Το αναμένω πολύ αυτό το επεισόδιο!!! 

    Ο Ντεσμοντ θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο, ενώ η κοπέλα είπαν ότι μπορεί να εμφανιστεί και σε παραπάνω στο casting call http://fringe-d-vision.blogspot.com/2012/02/episode-419-casting-call.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E τωρα η madame με το ξανθο τι ρολο βαραει;

    Καλα, την Nina δεν την σχολιαζω! Πιο τρομακτικη, πεθαινεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο το πρωι τις εχω δει . η κοπελια ...καλα πιο εμφανες δεν μπορει να γινει  δεν λεω κουβεντα για τα υπολοιπα..αλλα  approve of the girl!!!  εχω διαβασει και τα casting calls btw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pipi Etc αχαχαχαχαχαχαχ το madam λεει με το ξανθο!! αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Πραγματι η Νινα τρομακτικη...1000 φορες το μπορδοροδοκοκκινο παρα αυτο το οξυζενε :P

    stavrosLost ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με εστειλες τωρα!! που το σκεφτηκες ρε θηριο οτι μπορει να ειναι κορη Ολιβιας.Πητερ αυτη?? πω πω εχω σκαλωσει τωρα, ουτε που το ειχα σκεφτει! Ατιμε με πορωσες..ετσι αι πεχτει τετοια φαση την εκανα για το Αμερικα :::PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mporei na einai kai h nina apo to alla universe kai na mhn einai tou mellontos ... polu thn dixoun stis foto tin 3anthia kai den me psinei idiaitera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BadGirl410  άμα μιλάμε για μέλλον, και μοιάζει στην Ολίβια τότε είναι τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια... η κόρη της! Ή της Άλτ-Ολίβιας μιας και μιλάμε για το παράλληλο σύμπαν!

    Pipi Etc  χαχαχαχαχαχααχαχα συμφωνώ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. evhh  σα να φαίνεται ότι της έχουν βάλει έξτρα ρυτίδες οπότε μάλλον μιλάμε για "μέλλον" 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπιζω να ειναι της Alt-Olivia κορη γιατι δεν θα αντεξω να τη δω τη δικια μας με πιο κοντο και κρεπαρισμενο μαλλι στο τελος, ουτε τον Peter 40αρη με 10 τριχες για μαλλι! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παιδια να ναι της altOlivia? ειναι κοκκινομάλλα η κοπελιά...το ξεχνάτε?εκτος αν ο ανδρας της [πες οτι ειναι ο lincoln ] παλι τοσο ξανθο το παιδι δεν θα εβγαινε. Και με τον Πητερ να το εκανε LOL. Ασε που ουρλιαζει οχι φωναζει. Αν ειναι κορη καποιου ειναι της Ολιβια . Τωρα για πατερα.....αφου δεν εχει γυαλια ...ασε που ειναι κοντα στον Walter και την Nina για ποιο λογο το παιδι της AltOlivia να ειναι με αυτους κοντα? ξανα LOL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. dawson_son  η Αλτ-Ολίβια δεν είναι από φυσικό κοκκινομάλλα (λογικά)... είναι ό,τι είναι και η δική μας, έχουν το ίδιο DNA και όλα ίδια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφου τα βαφει η Alt-Olivia κοκκινα! :Ρ  (Πολυ μου αρεσει που το γυρναμε το θεμα στο μαλλι! χαχαχαχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και παλι δεν βγαινει νοημα γιατι τοτε μιλαμε για τον walternate και σε αυτην την περιπτωση την αλλη Νινα και απο οσο ξερω κανεις απο τους 2 δεν ειναι κοντα στην altLiv. επειδη το casting call μιλαει για παραλληλο συμπαν δεν σημαινει το red universe . 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχαχαχαχαχαχαχαχα λεω να την παρουμε ενα τηλ την ΑλτΟλιβια να την ρωτησουμε: "Τινος κοπελα μου το παιδι???"

    Αν και πιστευω πως αν ειναι παιδι καποιου ζευγους ειναι σιγουρα Ολιβια - Πητερ... 
    Αλλα αντι να μιλαμε για παιδια γιατι δεν σκεφτεστε το ενδεχομενο να ειναι αυτη η πρακτορας που λεγανε οτι κανανε καστ για να απιξει σαν γκεστ? ισως να παιζει σε 2 επεισοδια και οχι μονο σε ενα :D εεε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι στα 20 χρονια ηλικια με ενδεχομενο επιστροφης. εγω πονταρω αν ειναι "κορη" να ειναι  Ολιβια/Πητερ. Το casting call ειναι σαν Λιβ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοιταξτε,σιγουρα βλεπουμε φωτογραφιες που αφορουν το μελλον!!! (πολυ γουσταρω να δουμε παλι μελλον!)

    Και η ξανθια μοιαζει πολυ με την Ολιβ,αλλα ας κραταμε και μια μικρη πισινη μηπως και τελικα ειναι τελειως ασχετη!!! Ισως ειναι το τυρακι που μας πεταξαν και περιμενουν να τσιμπησουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολυ με προβληματιζουν αυτες οι φωτογραφιες.Γιατι η Νινα ειναι ετσι,ενω ο Walter κανονικος??
    Nα δωσω και γω συγχαρητηρια καταρχας στον Σταυρο που αναγνωρισε την Νινα απο χτες!
    Τωρα οσον αφορα στην ξανθια την τυπισα...καλες ολες οι θεωριες σας περι παιδιου κλπ..αλλααα
    μηπως ρε παιδια ειναι καποια κοπελα που απλα παιρνει τη θεση της Ολιβιας τωρα στις προβες?Οι λεγομενοι stand-ins δηλαδη..Δειτε ορισμο απο wikipedia για να καταλαβετε τι εννοω:
    "A stand-in for film and television is a person who substitutes for the actor before filming, for technical purposes such as lighting." http://en.wikipedia.org/wiki/Stand-in
    (Εννοειται οτι παιζει να λεω και μαλακιες...και να τη δουμε τη κοπελα κανονικα σε καποιο ρολο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. pw pw h nina kseperase ton eauto ths...poio tromaxtikh den mporei na ginei....se autes ths fwtografies einai san pragmatikh moumia.

    ean re paidia opos lete einai kai palh sto melon....kai blepoume thn korh ths olivias kai thn aspromala moumia...tote giati apo ton walter den exei perasei xronos apo pano tou?....mipws mono o walter kanei kapoio taksidaki sto xrwno? mipws o Henry Ian Cusick peksei ton rolo tou henry (to moro ths alt olivias)??? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ισως πω μ**κια παλι αλλα μηπως ο Cusick παιξει τον μηστυριωδη κυριο Χ  που ειχαμε δει στο ζεπελιν?? Νομιζω του μοιαζει λιγουλακι...

    Παντως ειμαστε μελλον για την Νινα τη βλεπω σε καροτσακι (καλα να παθει η σκυλα), αρα κατι θα επαθε μετα απο καποια χρονια που την καθυλωσε στο καροτσακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ε ενταξει...Και στο φιναλε του 3 κυκλου δεν φαινοταν πολυ γερασμενος ο Γουολτερ στο μελλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. dawson_son  ναι συμφωνώ, είναι λίγο μπέρδεμα και δε βγαίνει άκρη! Πολύ πιθανόν να είναι μία άσχετη εν τέλη αυτή όπως λέει και ο  LinusLost αλλά σίγουρα μιλάμε για μέλλον μιας και είναι έτσι η Νίνα! Και πολύ πιθανόν να είναι ταξίδι στο μέλλον μιας και ο Γουόλτερ δε φαίνεται αλλαγμένος!

    BadGirl410  και να την πάρουμε τηλέφωνο δε θα ξέρει, αφού μιλάμε για μέλλον :PPP 
    Ότι είναι η πράκτορας νομίζω είναι! Αλλά εκτός από πράκτορας ίσως είναι και συγγενής με την Ολίβια! 

    Cortexiphan  αν ίσχυε αυτό νομίζω θα έπρεπε να ήταν κάπου εκεί κοντά και η Άννα Τορβ καθώς η 2η χρειάζεται για συγκεκριμένα πλάνα μόνο. Τώρα θα μου πει κανείς μπορεί να 'χει πάει για καφέ... αλλά θα βγαζαν φωτογραφίες χωρίς την Άννα :P ... και είναι και το casting call που εκκρεμεί! 

    Lusifer και εγώ αυτό πιστεύω για Γουόλτερ! Για τον Ντέσμοντ δε νομίζω μιας και στο casting call έλεγε ότι είναι γύρω στα 40. Δε νομίζω να πάμε σε τόσο μέλλον γιατί αλλιώς η Νίνα θα ήταν νεκρή εκτός και αν ανακάλυψε κανα καλό φάρμακο η Μάσιβ Νταινάμικ :P

    linuslost μέγα φάουλ αυτό, μιας και στον Γουόλτερνετ είχαν κάνει τα μαλλιά του κάτασπρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ε ενταξει...Ευκολα θα μπορουσαν να πουν οτι τα βαφει ενας απο τους 2 τα μαλλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στην φυλακή τα έβαφε ο Γουόλτερ;; :P ... εντάξει μικρό το κακό! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. AXAXAXA!!! Ναι το ξεχασα αυτο!Πολυ περιμενω να δουμε τι εχει γινει τελικα σε αυτες τις φωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή