19/2/12

Το Glyph Code του 13ου επεισοδίου



Το glyph code του νεου επεισοδίου σχηματίζει τη λέξη "HENRY"


ροφανως αναφερεται στον γιο της Αltolivia...αν και εγω θα ηθελα να αναφερεται σε αυτον εδω τον Henry

19 σχόλια:

  1. Ε ρε τον ταξιτζή, μεγάλη μορφή!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω τον Ταξιτζη νομιζα. . .!!! Αλλα θα επιστρεψει ο ταξιτζης σε καποιο επεισοδιο,θα το δειτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. linuslost  μάλλον ναι... 
    http://fringe-d-vision.blogspot.com/2011/06/andre-royo-4-season.html 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γω ευχομαι να εννοουν τον ταξιτζη και οχι το μωρο του Πιτερ με την Altlivia.!Γιατι ειναι μορφη ο Andre Royo και γιατι δεν θελω να ξαναδω το μουλικοοο..θα μπερδεψει πολυ τα πραγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που σαι ρε μεγαλε ταριφα; πωωωω τον ειχα ξεχασει.. αυτον θελω και εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακομα και να αναφερεται στον μπομπιρα θα ειναι πολυ χαζομαρα να τον φερουν πισω με την μορφη που ηταν πριν . Φανταζεσαι γυριζει η altOlivia σπιτι και βλεπει ενα μωρο...ποιος εισαι εσυ ποτε εκανα εγω παιδι??Και να την κανουν να θυμηθει τραβηγμενο μια και δεν ειναι σαν τη δικια μας special και δεν της εδωσαν cortexiphan ουτε εκαναν hint στο να χει ξεχασει το μωρο και να της λειπει..θα ειναι τελειως διαφορετικο....ελπιζω στον ταξιτζη!! ειχε πλακα ο ατιμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα πάντα με τη λογική αφού ο Peter διαγράφηκε από τη χρονική ακολουθία των δύο παράλληλων συμπάντων σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με την Alt-Olivia... Όσο για το όνομα Henry εκτός από τον ταξιτζή υπήρξε και άλλος ένας,  φίλος της οικογένειας της Olivia Dunham από το στρατόπεδο  (season1 episode04)  ο οποίος χτυπήθηκε από έναν καραφλό άνδρα που βασάνισε τον Peter με μία συσκευή από τη μύτη (ο οποίος άνδρας μάλλον είχε και ψεύτικα φρύδια, άρα ήταν Observer, καθώς, και στον σκούφο του είχε την ακολουθία των χρωμάτων που εμφανίζεται στα κιάλια των Observers πράσινο-πράσινο-πράσινο-κόκκινο αλλά διέθετε κιόλας και την τεχνολογία τους όπως το όπλο)... Μάλλον θέλουν να μας προϊδεάσουν για το επεισόδιο που θα μας δοθούν απαντήσεις για τον σκοπό και τη δράση των Observers στο Fringe  καθώς σε εκείνο το επεισόδιο που εμφανίστηκε ο Henry ειπώθηκε η ερώτηση από την Olivia ''Who the hell is this guy?" για τον Septenber... Απλά μια θεωρία εσείς τι λέτε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξερετε ποιους αλλους εχουμε να δουμε καιρο την Rachel και την Ella ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαζί σας παιδιά, κι εγώ ελπίζω να είναι ο ταξιτζής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως άμα φέρουν τον ταξιτζή ελπίζω να είναι ο κανονικός ταξιτζής και όχι κανας πολυμορφικός για να προσεγγίσει την Ολίβια :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ ο καημος μου . ολες οι σκηνες με Ολιβια / Ελλα θα εχει μεγαλωσει η μικρουλα τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οτι δεν εχει μωρο μεσα....ειναι καλη θεωρια. λες να υπαρχουν αντιπαλα στρατοπεδα ακομα μεσα και στους observers? εγω παντα ελεγα οτι ο september ειναι το παιδακι απο τον πρωτο κυκλο. αφηστε με να το πιστευω το κανει καλυτερο απο το να  αρχισω θεωρια οτι ειναι ο Henry που δεν βγαινει νοημα και ειναι αξιο να γελασεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. tarifas,morfh

    *an k ontws milame gia t paidi ths alt-olivia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδια ωραια ολοι λεμε οτι θελουμε να εννοουν τον ταξιτζη..ΑΛΛΑ μολις προσεξα κατι.Στο μεγαλο τραιλερ για το 1.14 (που κραταει 1.40') δειχνει πολυ γρηγορα σκηνες που βλεπει ο Πιτερ οταν ειναι μεσα στο μυαλο του September.
    Εικονες απο ολες τις σεζον,ακομα και οταν ηταν παιδακι που επεσε στη λιμνη κλπ.Και αναμεσα σ αυτες τις εικονες ειναι κ η Altlivia με το μωρο.Οποτε τελικα μπορει να εννοουν οτι ο Πιτερ θα μαθει οτι εχει γιο...πφφφφ Δεν ξερω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. διαβασα ενα σχολιο σε ξενο forum και λεει οτι ο Χενρι ( το μωρο) ισως να ειναι εκεινος στο επισοδειο LSD που ηταν μεσα στο μηχανοστασιο του ζεπελιν κλειδομενος, και οταν βγηκε ρωτησε τον  Πιτερ πως τον λενε. Και οταν του ειπε εκεινος λεει:nice to meet you.

     Αυτα εγραφε το φορουμ με μια προχειρη μεταφραση:

    .


    ενδιαφερον!!
    το επισoδειο υπεροχο ειδικα ο Peter!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενω μου αρεσε πολυ ο ταξιτζης Χενρυ, θελω να ελπιζω πως αναφερεται στο μωρο-Χενρυ. Ηταν σημαντικο προσωπο για την Αλτ-Λιβ, στον 3ο κυκλο, αλλα σιγουρα θα ειναι δυσκολο να τον εμφανισουν ετσι ξαφνικα.
    Θελω να ελπιζω πως θα ειναι καλοφτιαγμενο αυτο το σημειο, αν και δεν μπορω να σκεφτω καποιον τροπο ο οποιος δν θα ειναι πολυ τραβηγμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγω χωρις να θελω να φανω η ακυρη της υποθεσης κανω την εξης ερωτηση: Που κολλαει το glyph Henry με το επεισοδιο που ειδαμε???? Ειχω την εντυπωση οτι το glyph αναφερεται καθε φορα σε κατι σχετικα με το επεισοδιο, αρα το συγκεκριμενο που κολλαει??? 
    Αν λεω βλακεις τοση ωρα σπαμαρετε με, θα το αντεξω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. BadGirl410  πολλές φορές αναφέρεται σε κάτι που είδαμε στο επεισόδιο, αλλά τις περισσότερες φορές είναι easter egg για κάτι που θα δούμε στο μέλλον... ή γενικά κάτι σαν υπονοούμενο είναι ή ένα μικρό teaser για τη συνέχεια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Cortexiphan : Παρα πολυ σωστο αυτο που ειπες για τον Παρατηρητη και τον Πητερ!!! Δινεται η δυνατοτητα να μαθει πολλα γεγονοτα ο Πητερ!!!

    @235ee5f39e973895d2ed19539eaa4117 : Aλλη μια καταπληκτικη θεωρια!!! Θυμαμαι αλλη μια που ειχες γραψει σε ενα πιο παλιο επεισοδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή