17/2/12

Νέο Επεισόδιο Fringe: 4x13 - A Better Human Being


Μετά το υπερτέλειο τέλος που είχε η επεισοδιάρα της προηγούμενης εβδομάδας ήρθε η ώρα για τη συνέχεια! Με την αγωνία για μια ακόμα φορά να έχει χτυπήσει κόκκινο περιμένουμε με αγωνία με έρθει το "αύριο" και να απολαύσουμε το νέο επεισόδιο όπως και το μυστήριο γύρω από το τι συμβαίνει με την Ολίβια!


Σε αυτό το θέμα μπορούμε να περάσουμε τα τελευταία λεπτά αναμονής μαζί και να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την εύρεση του επεισοδίου!!!

Παρακαλώ όποιος δει το επεισόδιο μην σχολιάσει σκηνές σε αυτό το θέμα γιατί θα μπαίνουν άτομα που δεν το έχουν δει ακόμα. Θα γίνει νέα ανάρτηση για σχολιασμό του επεισοδίου αύριο το μεσημέρι όπου θα έχουμε δει οι περισσότεροι το επεισόδιο.
Ευχαριστώ για την κατανόηση, καλή προβολή!!!

21 σχόλια:

  1. Σήμερα το βράδυ παίζει Αμερική. Αύριο με το καλό εμείς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβλεπεται να ειναι φοβερο επεισοδιο!Ελπιζω να μην ασχοληθουν παρα πολυ με το αυτοτελες κομματι και να μας δειξουν τι παιζει με την Ολιβια!
    Επισης...ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα παει ο Πιτερ να δοκιμασει τη μηχανη?????Υποτιθεται οτι ζητησανε και επισημη αδεια απο τον Μπρόυλς!
    Αυτα να μας δειξουν θελω...και το επεισοδιο θα ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά ακριβώς που λέει ο Cortexiphan !!!  Μηχανή + βασικό στόρυ!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμενω τα επομενα 4 επεισοδια να ειναι πολυ δυνατα!!! Το νερο πλεον μπηκε στο αυλακι και δυσκολα βγαινει...Οποτε αναμενω να εχουμε δυνατα επεισοδια ως το τελος...

    Και μην ξεχναμε,με καλα νουμερα πανω απο ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.   linuslost  γιατί συγκεκριμένα τα επόμενα 4;;; :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ksexnate to shmantikotero...tha doume paratirites shmera........ara nomizw tha ekselixthei polu to basiko story (isws douem gia teleutaia fora ton septembrio KRIMA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Toν September θα τον δουμε στο 4.14.Οχι στο σημερινο επεισοδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρατηρητες θα δουμε οντως στο 4.14!!! 

    @Σταυρος: Γιατι περιμενω το σημερινο και το επομενο επεισοδιο λογω του προμο βιντεο να ειναι πολυ δυνατα και μετα το διαλειμμα νομιζω θα γυρισουν με εξισου πολυ δυνατο επεισοδιο...Και αν παρουμε παραδειγμα απο τα 4.08 και 4.09 που ακολουθησε τοτε πιστευω οτι και το 4.16 που θα ακολουθησει μετα το 4.15 θα ειναι καλο!!! :-) :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μαγκες ANSWERS ARE COMING ... αντε να γινει χαμος...οσο παει με πωρωνει πιο πολυ οπως στις αρχες τις 3ης σεζον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10.  4x13   http://www.oneddl.eu/tv-shows/fringe-s04e13-hdtv-xvid-lol/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kalhmera-kalhmera. alithia to trailer me otn paratirith htan gia to epomeno epeisodio? ksenerosa twra....den pirazei as elpisoume kai auto to epeisodio na einai toullxiston kalo.

    to epeisodio...http://thepiratebay.se/torrent/7040977/Fringe_S04E13_HDTV_XviD-LOL_[eztv]

    kai se ypsilh analish...http://thepiratebay.se/torrent/7041075/Fringe_S04E13_720p_HDTV_X264-DIMENSION_[eztv]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόλις είδα το 4Χ13... !!!! Α Π Α Ι Χ Τ Ο... Δεν θα πω spoilers για όσους δεν το έχουν δει ακόμη... αλλά πολύ κλάμα... και αγωνία στο τέλος... αν και το φανταζόμουνα ότι κάτι έπαιζε με τους human hybrid shapeshifters. O Peter δαγκομένος μην την ξαναπατήσει, η Olivia επιτέλους γυναίκα και όχι απλά πρακτορ, ο Walter θεός κι αποφασιστικός... Περιμένω το επόμενο με το mind melt (αλλά Spock-Bell) στο μυαλό του Observer... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδια ετοιμαστειτε για ακομα ενα σουπερ επεισοδιο!!! Στο spoilertv αυτη τη στιγμη εχουν ψηφισει 90% οτι ηταν τελειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόλις το έβαλα να κατεβαίνει! Με έφτιαξες @826077f2871ab7e8c9162da9210e005b  , άντε να πωρωθούμε λίγο!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. stavrosLost  το κατεβασα ηδη και την 720p εκδοση κιολας!! αντε να βγουν οι υποτιτλοι γιατι απο τα σχολια ακουω οτι ηταν ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!! Να δω πως θα επιζησουμε για μια βδομαδα μεχρι το 4χ14!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. akouw apo olous kai palh ta kalhtera gia to neo epeisodio....elpizw na bgoun oi upotitloi mexri to apogema gia na mporesoume na to doume apopse to epeisodio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΠΟΤΙΤΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 
    http://www.xsubs.tv/index.php?catid=1375&linkid=28290

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. BadGirl410  ευχαριστούμε για τους υπότιτλους! 

    Τα νούμερα έπεσαν λίγο στα 2.99 εκ.... έχει το 2 μπροστά και ακούγεται λίγο τρομακτικό αλλά να ξέρουμε ότι έπεσε μόλις 0.06 εκ. από της προηγούμενης εβδομάδας! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αμαν πια αυτα τα νουμερα...τετοια πτωση ουτε.... ανθρωπος που πεφτει απο αεροπλανο χωρις αλεξιπτωτο!! βεβαια ειμαι σιγουρη οτι στο DVR(αν το λεω σωστα) τα νουμερα ειναι υψηλα και ανεβαινουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή