18/2/12

26 σχόλια:

  1. Αυτο το "She needs you" που λεει ο September με σκοτωνει! Οπως επισης και το "The boy is important, he has to live"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. entaksi mono apo to trailer...fenete nomizw oti isws kai na einai to KALHTERO epeisodio thn seiras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι trailer ειναι αυτα , γτ το κανουν αυτο ποσο να μας πωρωσουν ακομα? στη σκηνη που κανουν ηλεκτοσοκ στην Νινα η αληθεια ειναι οτι μου βρηκε ενα αυθορμητο χαιρεκακο χαμογελο αλλα δεν φταιω εγω που ειναι αντιπαθητική σκατογρια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤH ΘΑ ΜΠΟΡEI ΝΑ EINAI Η Fringara???????

    Καλα το ειπα οτι δεν μας βλεπω να επιβιωνουμε μεχρι την αλλη παρασκευη??? και για να μην πω τι θα γινει μετα που θα ακολουθησει hiatus μετα το 4χ14...................

    Ααααααααααααααχχχχχχχχχχ τα υπογλωσσια και ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai to suzitas re evh...kai poios den xarike me ta basanistiria ths kokkinomalas moumias!!! (an pethanei kiolas sto epeisodio akoma kalhtera)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6.  ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤH???? paei thn xalasame kai thn 
    BadGirl xaxaxaxaxa (thimaste poses fores xrhsimopiousame thn leksh ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤH sto lost?...nomizw o kwstas prepei na thn efhure xaxaxaxa)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δλδ η νίνα που ήταν στην υπόγα φυλακισμένη είναι η κανονική και η άλλη η μεταλλαγμένη!μάλιστα.......είπα κι εγώ έβγαλε τον κακό της εαυτό σ αυτόν τον κύκλο!
    κι ο peter θα μπει στο μυαλό του παρατηρητή?ΘΕ"ΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανατριχιαστικο....

    Εχει κυκλοφορησει και ενα αλλο τρειλερ, πολυ πιο μικρο, το οποιο ειναι με σκηνες αποκλειστικα απο το επομενο επεισοδιο, και σε ενα συγκεκριμενο σημειο δειχνει κατι το οποιο ειναι ελαφρως σοκαριστικο, (μπορει να ειναι σποιλερ, οποτε συνεχιστε με προσοχη στην εικονα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Villy V.  μην αγχώνεσαι δεν έγινε και τίποτα! Ωραία η φωτογραφία, δεν το είχα παρατηρήσει αυτό (για το όνομα δε λες;;) , αλλά μπορεί να είναι και σύμπτωση... αν και δε νομίζω, μάλλον σκόπιμα θα το έκαναν! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αααα οκ :) Ναι, για το ονομα που εχουν χρησιμοποιησει λεω, απλα προσπαθουν να μας τρελανουν ακομα περισσοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Lusifer χαχαχαχαχαχα....με καταστρεφετε σιγα σιγα εσεις οι "χαμενοι"(lost) ....

    Βεβαια τωρα παο τα σχολια σας εγω καταλαβα οτι η Νινα που ειναι στην Massive ειναι πολυμορφικος και οτι η αλλη ηταν τοσο καιρο φυλακισμενη απο τον Τζοουνς!! εγω ειχα μεινει στο γεγονος οτι ειναι bitch η Νινα και οπως εξαφανιστηκε η Ολιβια απο την τουαλετα και την εψαχνε ο Πητερ(αχ ο γλυκουλης μου ακομα δνε την βρηκες την εχασε) ετσι και η Νινα χαθηκε απο εκει που ηταν με τον Γουωλτερ και τον Λινκ (αν θυμαμαι καλα, δεν εδωσα πολυ σημασια στο επεισοδιο παρα μονο στις σκηνες με Πητερ Ολιβια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι δείχνει η φώτο ρε παιδιά και δεν έχω πα΄ρει χαμπάρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λέει "Mr.X" (μάλλον αναφέρεται στον Observer) και θυμίζει τον "Μαν Χ" από το όνειρο της Ολίβια (είχαν πει οι παραγωγοί ότι θα ασχοληθούν με αυτό σε αυτή τη σεζόν). 
    Δηλαδή ο Observer θα την σκοτώσει; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν νομίζω να είναι και η Νίνα πολυμορφικιά... Κάπου διάβασα εδώ (μέσο twitter, spoiler tv θα σας γελάσω) ότι μπορεί και να έχουμε δει την Altnina και να μην το ξέρουμε.... Πάντως πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται.... Θα μπορούσε και εύκολα να περάσει με την βοήθεια του DRJ... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι εγω το ειχα διαβασει στο spoilertv και το ειχα μεταφερει και εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με τετοιο τρελειρ,πιστευω τα νουμερα της σειρας θα εκτοξευτουν,για να μη πω διπλασιαστουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν θυμάστε ο τρελοεπιστήμονας με τους πολεομορφικούς είχε στριμώξει τη Nina  πριν την Olivia και της είχαν κάνει ένεση στο ασανσέρ... μήπως από εκείνο το σημείο και μετά αντικαταστάθηκε γιατί αν δείτε τη τελευταία σκηνή του 13ου επεισοδίου εμφανίζεται με διαφορετικά ρούχα από αυτά που φόραγε στη Massive Dynamic... και μήπως στο επόμενο επεισόδιο ο Peter πεθαίνει μαζί με τον Observer γιατί αυτά τα φλας μπακ μου κάνουν περισσότερο ότι περνάει η ζωή του Peter μπροστά από τα μάτια του..... εσείς τι λέτε???  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το περίεργο είναι ότι οι πολυμορφικοί όταν κλέβουν την μορφή τους συνήθως πεθαίνουν τα θύματα. Τώρα η Νίνα πως ζει;;; Άμα ζεί η Νίνα τότε μακάρι να ζει και ο ΑλτΜπρόυλς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τότε ίσως όντως μιλάμε για Αλτ-Νίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ δεν καταλαβαίνω που θα μπει ο δεύτερος "κακός"... θα μιλάμε για εχθρικό τρίγωνο ή τετράγωνο με τον καινούργιο ; Ο DRJ προσπαθεί να "ενεργοποιήσει" όπως και παλιά την Ολίβια... αλλά γιατί ; Αφού William Bell για να σκοτώσει δεν υπάρχει... ποιο είναι το συμφέρον του DRJ τώρα? στο παλιό Timeline ήθελε να σκοτώσει τον William Bell... Τώρα ;


    Από την άλλη ο Observer πιθανότατα έχει αρχίσει να έχει συναισθήματα για την Ολίβια(όπως και ο Αύγουστος κάποτε για την κοπέλα στο παλιό επεισόδιο) γι αυτό προσπαθεί μάλλον και να την σώσει, και ο μόνος τρόπος για να την σώσει είναι μέσω του Πίτερ. Εικάζω πως την σφαίρα την έφαγε ενώ πήγε να την σώσει ο ίδιος σε κάποιο από τα timelines.

    Στην αρχή είχαμε το εχθρικό σύμπαν... τώρα έχουμε τον εχθρικό DRJ, τον λόγο δεν γνωρίζουμε ακόμη όμως...

    Σεναριογράφοι μην τα σκατώσετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @7061e79528d651481660c346268bed82 λογικά έτσι όπως το βλέπω θα τελειώσουν με τον DRJ στο 4.14, αλλιώς μετά θα γίνει "Enemy of my Enemy of my Enemy"! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδιά κοιτάξτε τι άλλο βλέπει ο Πίτερ στο μυαλό του Σεπτέμβρη.... Λέτε έτσι να μάθει ότι στο άλλο timeline είχε παιδί; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι ρε σεις ετσι θ αμαθει ο Πητερ οτι ειχε παιδι και ισως ετσι να εξιλεωθει και η ΑλτΟλιβια και να την συμπονεσει λιγο ο δικος μας Γουωλτερ...βεβαια δεν πιστευω οτι θα επαναφερουν το παιδι στην ΑλτΟλιβια αλλα ο Πητερ θα μαθει πολλα απο τις αμαμνησεις του Παρατηρητη και για τους 2 κοσμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητοί, τα πράγματα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Δείτε εδώ: http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/02/14/fox-even-free-fringe-might-not-be-worth-it-but-thats-all-fans-can-hope-for/119751/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TvbythenumbersCancel%2FrenewFoxShows+%28Fox+RenewCancel%29

    Το show είναι 50-50 να το ανανεώσουν ή να το ακυρώσουν. Όπως διαβάζετε στο link, από πέρσι δεν πήγαινε καλά, αλλά μειώθηκε το licence fee του παραγωγού κι έτσι μπόρεσαν να βγάλουν την 4η σεζόν. Τί θα γίνει στο μέλλον... μόνο τα νούμερα θα το δείξουν.

    Τώρα σε ότι αφορά το final της 4ης σεζόν, μάλλον το πάνε για grand γιατί ίσως να είναι και το τέλος της σειράς. 

    Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. απο περυσι ειμαστε στην κοψη του ξυραφιου αλλα θα ξαναπω. 2 σειρες εχει ο JJ αυτην τη στιγμη το alcatraz δεν εχει παρει το hit up 50-50 οσοι το βλεπουν. Να μην πω οτι το fringe δεν παιρνει ολα τα λεφτα απο το fox αλλα απο warner bros οι σεναριογραφοι εχουν ηδη πει οτι εχουν και αλλα να πουν σαν στορυ..και ο JJ επισης που ειναι ακομα παραγωγος ελπιζει. το θεμα ειναι να ειμαστε σταθεροι στα 3.000.000 τηλεθεαση + το γεγονος οτι ο House τελειωνει φετος δινει μια ακομα ελπιδα...ολοι καλυτερα να ελπιζουμε τουλαχιστον για 13 επεισοδια να κανουνε proper wrap της σειρας αν δεις το westfield 4χ12 με μισα λεφτα και εσκισε....σαν εικονα και καλυτερο δημιουργικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή