22/2/12

Προβλέψεις του Ausiello


Το fringe ακόμα παλεύει για μια 5η σεζόν και σύμφωνα με τον Ausiello υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει με μια σεζόν 15 επεισοδίων!

Επίσης μας λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε και τον Τσάρλι σε αυτή τη σεζόν (αν και δεν έχει προγραμματιστεί κάτι)

11 σχόλια:

  1. Μακαρι να ισχυει κατι τετοιο, ακομα και με 15 επεισοδια θα ειναι φοβερο να εχουμε και μια 5η σεζόν!
    Επισης μακαρι να ισχυει και αυτο με τον Τσαρλυ, αγαπημενος χαρακτηρας που εχουμε να τον δουμε απειρο καιρο, μακαρι να επιστρεψει, εστω και προς το τελος της 4ης σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o ausiello και να λεει κατι καλο για fringe? εγω είχα την εντύπωση ότι το ειχε ξεγραμμένο. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Σοβαρα? δεν ηξερα οτι ηταν τοσο κατα του Fringe ο 
    Ausiello... Αντε να ανανεωθει να του μπουμε στο ματι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλακα κανεις??Ο Ausiello (κοινως ο ιδρυτης κ εκδοτης του TVline.com για οσους δεν τον ξερουν) ηταν ανεκαθεν μεγαλος φαν του Fringe!Παντα μονο καλα λογια λεει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικα παιδια πολυ καλα κανετε και μεταφραζετε τα σποιλερ που βρισκετε, αλλα καλο θα ηταν να quote-αρετε και τα ακριβη λογια των δημοσιογραφων για να εχουν ολοι μια ολοκληρωμενη αποψη.Στη συγκεριμενη περιπτωση ο ausiello ειπε

    "A Fringe source tells me it’s a distinct possibility we’ll see Charlie again, but there’s nothing on the books at the moment. And don’t administer last rites to the show just yet.
    Despite those apocalyptic Nielsens, Fringe very much remains in the hunt for another season. One scenario allegedly being bandied about has it returning for a final 15-episode run. If that happens I will be an extremely happy person."

    Tι πιο θετικο δηλαδη να πει ο ανθρωπος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδη προσωπικα ακολουθω και τον Ausiello του TVline και την Kristin του Εonline και τον Μatt Mitovich του TVGuide (ειμαι spoiler junkie τι να κανουμε??:P) ειμαι σε θεση να σου πω οτι και οι 3 ειναι πολυ θετικοι απεναντι στο Fringe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω ξερω οτι ηταν ενας απο τους μεγαλυτερους φαν καθε φορα μονο squee δεν εκανε  αλλα κατι ειχε γραφτει στο twitter καπου στην μεση της σαιζον και ολοι ελεγαν οτι εκανε στροφη 360 μοιρων για αυτο μου εκανε εντυπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι,δεν ξερω τι ακουσες εσυ,αλλα παραμενει μεγαλος υποστηρικτης του Fringe.
    btw,αν εκανε στροφη 360 μοιρων θα ηταν στο ιδιο σημειο.180 θες να πεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μια παρατηρηση εκανα πανω στο θεμα δεν ξερω γιατι αρπαχτηκες LOL ναι λυπαμαι 180 μοιρες ...και>?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν αρπαχτηκα καλε.Απλα διορθωσα αυτο που ειπες γιατι δεν ισχυει κατι τετοιο για τον Ausiello.

    ΑπάντησηΔιαγραφή