4/2/12

Σχολιασμός επεισοδίου 4x11 - Making Angels


Όποιος παρακολούθησε το σημερινό επεισόδιο του Fringe μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επικό αυτό επεισόδιο.

Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ!!!
H Αστριντ δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη από την Άστριντ του παράλληλου σύμπαντος, ενώ παράλληλα ο Πήτερ και η Ολίβια παρακολουθούν ένα δολοφόνο που χρησιμοποιεί μια τοξίνη που δεν έχει εφευρεθεί ακόμα.

27 σχόλια:

  1. Κατι που ξεχασα να πω την προηγουμενη εβδομαδα!

    Μια απο τις καλυτερες σκηνες ολης της σειρας για εμενα εκει που το κοριτσακι περπαταει μεσα στο οραμα της και ειναι παγωμενη η εικονα της εκρηξης στο δικαστηριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dυστυχως επεσαν παλι τα νουμερα :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον όσο είναι πάνω από 3 εκ. έχουμε κάποιες ελπίδες για 5η σεζόν (έστω και με λίγα επεισόδια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα δουμε πως θα παμε ..μην ξεχναμε οτι το Supernatural γυρισε μετα απο 2 εβδομαδες break . το επεισοδιο ηταν ενα απο τα πιο καλα. Αρε September σε εδωσε κανονικα τρεχα να σωθεις!! Με τρελαινει που τωρα το καταλαβαν...που γυρισε ? στο σπιτι του? Αρε Πητερ μπροστα σου ειναι η απαντηση...και εσυ αλλου κοιτας.Καλα η AltLivia εδωσε ρεσιταλ αν και μ φανηκε λιγο υπερβολικη σε καποιες σκηνες η σκηνη με την Liv και το εμενα με αρεσουν οι καλοι στον αφηνω αφου ειναι γλυκος με πεθανε...σιγα σιγα τσουλαμε στην δικια μας σε εισαγωγικα πραγματικοτητα...η Olivia αρχιζει να τον συμπαθει πραγμα καλο τωρα να δουμε ο Walter που τσιναει λιγο..αμα δεν εχει εκρηξη ο Peter σε ενα με δυα επεισοδια εγω  τα βαφω μαυρα...αρχιζει να κουραζεται και θελει να γυρισει σπιτι αλλα μηπως ειναι ήδη σπίτι? H Astrid και η ΑltAstrid ρεσιταλ με αγγιξε η ιστορια τους!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι θέλω κι εγώ έκρηξη Peter. ανυπομονώ να τον δω εκτός ορίων και η Olivia να τον καθησυχάζει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
    http://www.tvsubtitles.net/subtitle-203459.html


    ΥΓ:τσεκαρετε τους πρωτα αν ειναι οντως αληθινοι ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειο το επεισόδιο...είχε τόσο πολύ Walter!!!! Λάτρεψα την Αλτολίβια (και τι τέλειο δίδυμο με τον Walter)!!!!! Η Άστριντ δεν μου άρεσε που τελικά είπε ψέματα... Ο Σεπτέμβριος τελικά ζει... (μάλλον*) και γενικά τι συμβαίνει με αυτούς τους Observers....;;;;; δεν ήταν κακός ο άλλος που τον κάρφωσε, είναι αναίσθητος, άμα δεν τον κάρφωνε θα έδειχνε καλοσύνη, τώρα απλά έκανε την δουλεία του. Φαίνεται πως η Αλτολίβια είχε εισβάλει και σε αυτό το timeline τι ακριβώς όμως να έχει συμβεί; και κάτι άλλο που με ανησυχεί είναι ότι δεν βλέπω πως θα συνδεθεί αυτός ο κύκλος με τους υπόλοιπους... απ' ότι βλέπω απλά θα συμβιβαστούμε με το ότι του Πήτερ θα του αρέσει εδώ... Αυτά... για τώρα...

    *Λέω "μάλλον" γιατί στους Observers δεν υπάρχει η αίσθηση του χρόνου.. οπότε δεν ξέρουμε αν ο Σεπτέμβριος πυροβολήθηκε στο παρόν ή αν θα πυροβοληθεί στο μέλλον... Φανταστείτε αυτό "Στο μέλλον κάποιος πυροβολεί τελικά τον Σεπτέμβριο, αντιλαμβάνεται ότι θα πεθάνει και συνειδητοποιεί ότι πρέπει να παραδώσει αυτό το μήνυμα στην Ολίβια, και έτσι μεταφέρετε στο παρελθόν, της το λέει και μετά πεθαίνει" αυτή η στιγμή στο θέατρο ήταν κατάλληλη γιατί η Ολίβια ήταν ολομόναχη και χαλαρή..... άρα αυτό που ξέρουμε είναι ότι κάποια στιγμή θα πεθάνει. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σχετικα με τον χτυπημενο Σεπτεμβριο εγω ειχα σκεφτει μηπως εφαγε  καμια σφαιρα για την Ολιβια στο μελλον, προκειμενου η δευτερη να τη γλιτωσει (τραβηγμενο ε; :Ρ)

    Ρε παιδια, μονο εγω δεν το ενιωσα τοσο "Astrid Centric" το επεισοδιο; :Ρ Περιμενα να γινει κατι συγκλονιστικο απο συγκινησεις και κλαμματα!
    Ποσο γελασα στο σημειο που λεει η Altolivia στον Walter "Αre you flirting me?" και απανταει ο υπερτατος και ανεκφραστος Walter: "In your dreams"!!
    Eπισης οι Παρατηρητες μπορουν αραγε να βλεπουν το μελλον με αυτο το μαραφετι που ειχε ο Κινεζουλης στο επεισοδιο;  Ετσι οπως μας τα ειπαν οι Παρατηρητες στο τελος, καταλαβα οτι ο Σεπτεμβριος ειναι ζωντανος τελικα. (Αμην!)
    Και τελος, σαν να αρχισε η Οlivia να τη πεφτει στον Peter! E ρε γλεντια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νομιζω πως αυτη η ιστορια με την αλληλεπίδραση των χημικών
    στο δηλητήριο η οποια  δεν είναι προβλέψιμη, και οτι υπάρχει
    ένα μέρος της εξίσωσης...που είναι έξω από
    τον νομοτελειακό κόσμο μας οπως ελεγε η αλλη Αστριντ, κατι μου θυμιζει απο το ανακατεμα των συμπαντων και την απροβλεπτη εμφανιση του  Πιτερ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. wraio epeisodio...oxi toso kalo oso ta teleutaia alla arketa kalo
    1) eixe foberes skhnes walter-altolivia (mou thimise palio kalo walter) apo ths kalhteres skhnes ths 4hs season.

    2)den mporw na pw oti to ollo story me ths 2 aspirines me enthousiase kai polu...apla sumapthitiko (telika isws na htan perito ena epeisodio afieromeno sthn astrid)

    3)to ollo thema me tous parathrites arxizei na ksedialinete siga-siga (kairos htan)...tha hthtela o septembrios na einai zwntanos wste na paroume apo auton poio poles apantiseis 

    4)perimena pws kai pws auton pou eblepe to melon me thn shskeuh twn paratirhtwn na pei 2 koubentes sthn olivia gia to pws tha pethanei alla TSIFOS (mas afinoun se agwnia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ξανακανω σχολιασμο με αριθμηση και πειτε οτι θελετε ::PPP

    Λοιπον:
    1) Ηταν ενα ομορφο επεισοδιο απο πλευρα στορυ για τις 2 Αστριντ. Μαθαμε λιγο την πιο ανθρωπινη πλευρα της ΑλτΑστριντ και φυγαμε παο το υπολογιστικο ανθρωπακι που ειναι στο παραλληλο συμπαν.

    2) Εξαιρετικες οι σκηνες Γουωλτερ/ΑλτΟλιβια..Ειδικα εκει  που του λεει η ΑλτΟλιβια : Admit it, Walter! You like me! Η Αννα Τορβ παιζει εξαιρετικα την Αλτ Ολιβια!

    3) Το στορυ με τον κινεζουλι ενδιαφερον! Και παρολο που δεν ηταν Παρατηρητης λειτουργουσε οπως αυτοι! Βεβαια το ερωτημα ειναι πως εφτασε στα χερια του το μαραφετι και πως μπορει να τ χρησιμοποιει αφου δεν ειναι Παρατηρητης!

    4) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Ολιβια βλεπει τον Πητερ με το σωστο ματι... Βεβαια το ξεκιναει απο το επαγγελματικο, λεγοντας του οτι ειναι καλος συνεργατης αλλα ολοι απο συνεργατες ξεκινανε (Εγω βεβαια αν ημουν στη θεση της απο την αρχη θα τον εβλεπα με αλλο ματι και δεν εννοω το επαγγελματικο ::PPPP)

    5) Ειχαμε Παρτυ Παρατηρητων στην τελευταια σκηνη και δεν μας καλεσε κανεις...Ντροπη :P 
    Παντως παο τα πηγαδακια που στηθηκαν μαθαμε οτι ο Σεπτεμβριος ζει, αλλα προφανως ειναι χτυπημενος γιαυτο πηρε τη θεση του η ΚΑΤΙΝΑ του παρτυ που δνε εχασε να πει στον αρχηγο οτι ο Πητερ ζει!

    6) Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι η επιστροφη του Πητερ αποτελει τοσο μεγαλο προβλημα για τους Παρατηρητες. Τι τους πειραζει μωρε ο Πητερουκος? 

    ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ!

    Παρατηρησα οτι εμφανιζονταν σε κανε γεγονος που ο Κινεζουλης σκοτωνε καποιον. Οταν ο Κινεζουλης πηγε να προειδοποιησει τον επιχειρηματια στο γκαραζ, του ειπε τι θα συνεβαινε αλλα δνε καταφερε να τον ψεκασει με αποτελεσμα τα πραγματα να μην γινουν οπως τα ειπε... τελικα εμεινε παραλυτος αυτος αλλα οχι απο αυτοκινητιστικο ατυχημα! 
    Και τωρα τιθεται η θεωρια μου...Ισως επειδη του ειπε τι θα συνεβαινε, δεν ειχε προβλεψει την αντιδραση του και ετσι αφου δεν τον ψεκασε για αν τον σκοτωσει η ροη των πραγματων αλλαξε... Αυτο μας κανει να πιστευουμε οτι αφου ο Σεπτεμβριος εχει προειδοποιησει την Ολιβια οτι προκαιται να πεθανει ισως μια ξαφνικη της αποφαση να αλλαξει τα πραγματα..Επισης η υπαρξη του Πητερ που αποτελει εξωτερικος παραγοντας να αλλαξει ολοκληρη τη ροη των πραγματων με παοτελεσμα η Ολιβια να ζησει! ισως αυτο που θελουν οι Παρατηρητες ειναι η Ολιβια να πεθανει κ επειδη ξερουν οτι ο Πητερ θα το αποτρεψει αυτο με την παρουσια του γιαυτο προσπαθουν να τον βγαλουν απο τη μεση ::PPP

    Αυτααα..πολλα εγραψα παλι.ειμαι σιγουρη οτι θα βαρεθειτε να τα διαβασετε αλλα be cool :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντάξει το επεισόδιο μ'αρεσε παρά πολύ... Fauxliva - Walter σκηνές απλά τοπ ... ποσό τυπαρα είναι η Fauxlivia...η ιστορία ήταν πιο πολύ για να μας δείξουν observer και παρά για τα γεγονότα ... οι Astrid πολύ ωραία συνάντηση , η καλύτερη από όλες ... το ότι είπε ψέματα για τον πατέρα της ήταν σωστό κατά την γνώμη μου αφού από ότι κατάλαβα ο πατέρας της δεν την αγαπούσε και τόσο για έχει αυτή την ιδιαιτερότητα...οι σχέσεις olivia - peter γίνονται "περίεργες" και τέλος Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΡΑ ΤΟΥ NISSAN ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ που μου το φόρτιζε η άλλη , είναι δυνατόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχαχαχαχαχαχα...παψε Ευη γιατι αν δνε ηταν και η 
    ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΡΑ ΤΟΥ NISSAN δεν θα ειχαμε Fringe Τωρα :::PPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δείτε τα σχόλια μου εδώ 
    http://abouttvseries.blogspot.com/2012/02/fringe-411-making-angels-review.html. Ευχαριστώ :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήταν όλα τα λεφτάαααα! Το περίμενα όπως είπα ότι θα είναι συγκινητικό το επεισόδιο με τις Αστρίδες! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ και αστείες οι σκηνές Αλτολίβιας και Γουόλτερ!!! Μ' άρεσε η φυτούκλα Αλτάστριντ! Καλά το υποψιάστηκα από την αρχή όταν είδα τον Κινέζο να λέει όλα αυτά τα μελλοντικά παραμύθια, ότι πήρε την συσκευή του Σεπτέμβρη και μπορεί ο ίδιος να τον πυροβόλησε για να του την πάρει! Πω πω τι σκήνες ήταν αυτές που αντάλλαζε ματιές ο Ολίβια με τον Πίτερ και η ζήλια της όταν γλυκοκοιτούσε η Αλτολίβια τον Πίτερ! Τέτοια επεισόδια να βλέπουμε! Το παράπονό μου είναι ότι δεν πήραμε ακόμα τις απαντήσεις για όλα τα σχετικά fringe-ερωτήματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. συμφωνω και εγω με τη θεωρια του τζορτζ οτι δηλαδη ο παρατηρητης γυρισε απο το μελλον για να προειδοποιησει την ολιβια!!οποτε πιστευω πως στα επομενα επεισοδια περιμενουμε  να πυροβοληαουν τον καλο μας ομπσερβερ :) και επιτελους μας εδειξαν απο που κανουν εμφανιση τα καραφλα αγορια!οπως φανηκε ανοιγουν τρυπες στο χωροχρονο οπου βρεθουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιας και αναφερθηκε η διαφημιση της Nissan εγω εχω να πω: Φερ'τε πισω τις jeepαρες της Ολιβιαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ομορφο επεισοδιο, μου αρεσε πολυ η συναντηση των 2 Αστριντ. Και στην αρχη ο μονολογος την ΑλτΑστριντ για τον πατερα της ηταν πολυ συγκινητικος, οπως επισης και το γεγονος οτι η δικια μας δεν της ειπε την αληθεια για τον δικο της πατερα.

    Η ιστορια ηταν, παρομοια υποθεση με το προηγουμενο επεισοδιο, απλα "προειδοποιουσε" διαφορετικα αυτη τη φορα ο Νηλ τα θυματα. Ηταν ομορφο ομως ετσι οπως ανακατεψε λιγο και τη θρησκεια.

    Οι διαλογοι Λιβ-Γουολτερ απλα επικοι, φοβερες ατακες, και απ οτι φαινεται στο τελος σαν να την ψιλοσυγχωρησε. θα ηθελα λιγο περισσοτερο να βλεπαμε Ολιβια-Λιβ και να αναφεροντουσαν στην "απαγωγη", το να μιλανε για το ποσο χαριτωμενος ειναι ο Πιτερ νομιζω πως δεν μου πολυκολλησε. Θα δουμε στη συνεχεια πως θα εξεληχθει και αυτη η ιστορια, γτ ειναι εμφανες το ενδιαφερον της Ολιβια, αλλα στο επεισοδιο δεν ειχε και καθολου Λινκολν, οποτε δν μπορουμε να ξερουμε σιγουρα προς τα που θα κινηθει.

    Σχετικα με τους παρατηρητες τωρα, τι να πουμε? 1 λεπτο στο τελος του επεισοδιου δεν βοηθαει και πολυ τα πραγματα, αλλα φανταζομαι σιγα σιγα θα μαθουμε συντομα τι γινεται.

    Και τελος δεν μπορω να μην σχολιασω και γω το Νισσαν, δεν γινεται κοτζαμ πρακτορας του fbi να αφηνει το SUV στο γκαραζ και να κυκλοφορει με το αμαξι πολης. Απλα δεν κολλαει.

    Υ.Γ. Θελω οποσδηποτε να μαθω τι παιζει με την Νινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Mέτριο επεισόδιο αρκετά. Ερωτήματα πολλά δημιουργούνται σε κάθε επεισόδιο χωρίς όμως να παίρνουμε κάποια απάντηση(ισως βιαζομαι βεβαια) και εκνευρίζομαι όταν παρακολουθώ το επεισόδιο. Ντάξει μάθαμε για την Άστριντ αλλά προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει ο χαρακτήρας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάρα πολύ καλό το επεισόδιο! Μάθαμε κανα 2 πραγματάκια για Observers ίσα ίσα για να τους δούμε, αλλά θέλουμε παραπάνω! 
    Το αυτοτελές κομμάτι αρκετά ενδιαφέρον αλλά τελείωσε λίγο απότομα μου φαίνεται!
    Τελικά όντως δεν ήταν και τόσο Άστριντ σέντρικ όπως ειπώθηκε και παραπάνω, αλλά καλύτερα... Η Άστριντ του παράλληλου, πολύ ρομπότ και δε μου άρεσε... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολυ καλο το επεισοδιο!!!Ενω ο χαρακτηρας της Αστριντ του αλλου κοσμου μου ηταν πραγματικα απαρατηρητος,εδω μου αρεσε αρκετα,οπως κι η δικη μας που της ειπε ψεμματα για τον πατερα της μονο κ μονο για να τη κανει να νιωσει καλυτερα...
    Επιτελους χαρηκα κ λιγο τον Γουολτερ!!!Στη σκηνη που του λεει η αλλη για το οτι θα ηταν πιο ευκολο να αγαπησει τον γιο του κ να ειναι ευτυχισμενος ηταν συγκινητικη θα ελεγα!
    Μ'αρεσει που τους βλεπω παλι να συνεργαζονται οπως παλια (λιγο-πολυ),αλλα το θεμα με τις Ολιβιες κ για το ποσο χαριτωμενος ειναι ο Πητερ...οκ!
    Το θεμα με τον Κινεζο πολυ πετυχημενο ως αποτελεσμα να εχουμε Παρατηρητες...Ο Σεπτεμβρης που ειναι?Αν το εχασε τοτε (198κατι) αυτο,απο'κει κι επειτα πως ξερει το μελλον?Θελω 1 επεισοδιο καθαρα αφιερωμενο στους Παρατηρητες!Πιστευω οτι ο Πητερ με την Ολιβια καπως συνδεονται  κι ισως το οτι σωθηκε αυτος τοτε να πρεπει να πεθανει εκεινη για να επανελθει η ισορροπια...Δε ξερω!
    Πολλα ερωτηματα αλλα νομιζω πως θ'αρχισουμε να εχουμε απαντησεις συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λοιπον λοιπον!!! 9.25/10 απο εμενα!
    Το απολαυσα πραγματικα το επεισοδιο!!!Απο τα καλυτερα που εχω δει μεχρι τωρα γιατι συνδυασε αρκετα στοιχεια που μου αρεσουν!!!!!! Και εξηγω:

    1)Τρομερες ατακες με Γουολτερ και Αλτ-Ολιβια!

    2)Επισης οι σκηνες ζηλιας της Αστριντ στον Γουολτερ και γενικα το αστειο τριο των 2 Αστριντ και του Γουολτερ!

    3)Η Ολιβια αλλα και η Αλτ-Ολιβια γουσταρουν Πητερ..

    -Και τωρα στο κυριο μερος:

    i)Eιδαμε τους Παρατηρητες να περνανε μεσα απο τοιχους σαν να μην υπαρχουν καν...Σαν να ειναι αυλοι κατα καποιο τροπο.

    ii)Moυ αρεσε που εβαλαν τον Κινεζο ως παραλληλη ιστορια για να μας εξηγησουν τον τροπο δρασης των Παρατηρητων!Οτι μπορουν και βλεπουν Παρελθον-Παρον-Μελλον ταυτοχρονα.

    iii)Θα εχουμε λογικα αλλαγη της στασης του Γουολτερ απεναντι στον Πητερ και θα ειναι πιο στοργικος!

    iv)Στο τελος χαμος με τους Παρατηρητες να μαζευονται στο σπιτι του Κινεζου...Αλλα γιατι αγησαν τοσο πολυ να παρουν χαμπαρι οτι επεστρεψε ο Πητερ?

    -Αποριες,διαφορα: 

     α) ενω στηνν αρχη μου αρεσε το πως εξηγησαν το πως ο Κινεζος προβλεπε το μελλον,μετα νομιζω το αφησαν λιγο κενο...Δηλαδη αμα λυσεις μια μαθηματικη εξισωση σε ενα κομματι χαρτι μπορεις μετα να προβλεπεις το μελλον?

    β) Φυσικα αναιρειται το πανω ερωτημα αν η συσκευη του Παρατηρητη που ειχε ο Κινεζος του εδινε το δικαιωμα να βρισκετε σε οποιο ''σημειο'' του Χωροχρονου θελει...Αλλα απο οσα ειδαμε αυτη η συσκευη πετουσε το αεριο και σκοτωνε τα θυματα..

    γ) Μπορει να πυροβοληθηκε ο Σεπτεμβριος στο μελλον αλλα εδω γεννιεται μια νεα απορια: Αμα μπορουν και κινουνται στο χωροχρονο μπορουν να επεμβαινουν κιολας ή μετακινουνται μονο νοητικα και βλεπουν τα γεγονοτα?
     Επισης ειναι αθανατοι οι γερνανε και αυτοι?Ποια ειναι η προελευση τους?



    ΥΓ: Μπορει να εχω ξεχασει και αλλες αποριες που εχω..

    ΥΓ2:Το ειδα το Σαββατο το επεισοδιο αλλα ηθελα να διαβασω πρωτα τις υπολοιπες σκεψεις σας..Και καλο ειναι αφηνουμε να περασει λιγη ωρα πριν πουμε την σκεψη μας.

    ΥΓ3: Μια θεωρια που διαβασα ειναι οτι ισως να εχουμε δει ηδη την Αλτ-Νινα και να μην το εχουμε καταλαβει!!!Τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. linuslost τι είπες τώρα!!!! (για το ΥΓ3 λέω).... Πωπω ναι! αυτή που είδαμε ότι έκανε εκείνη την ένεση στην Ολίβια (που μάλλον είναι κορτέξιφαν) και τσαταρε με τον DRJ είναι η Αλτ-Νίνα και την έφερε αυτός στο δικό μας σύμπαν.... και θα μπορούμε να την αναγνωρίσουμε άμα της βγάλεις τα γάντια γιατί αυτή θα έχει 2 χέρια.... Επίσης κάτι άλλο, απλά σας υπενθυμίζω ότι οι Observers έχουν ανθρώπινο αίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24.  στο αεροδρομιο οταν το Κινεζος τσεκαρε τα εισητηρια των επιβατων απο κατω ειχε την συσκευη και μαλλον κατι του εδειχνε σχετικα με το ατομο στο οποιο ανηκε το εισητηριο, ετσι καταλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. DrGeorge11 : Εχω δει οτι αρκετες φορες εχει εστιασει η καμερα στα χερια της Νινα αλλα ποτε δεν εβγαλε τα γαντια της...Νομιζω κατι κρυβεται εκει!Για τους Παρατηρητες κατι πιστευω θα μαθουμε και στα επομενα επεισοδια!!! @65f6182c9200fff0bb5399f49d249c55 : Δεν ξερω,η λογικη λεει οτι η συσκευη δεν ηταν μονο για το σπρει αλλα ισως να τον επετρεπε να κινειται μεσα στον χωροχρονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. to epeisodio den to eixa dei k t eida twra.
    para poly wraio pisteuw..
    h astrid epai3e wraia tous 2 rolous ths k genika htan allo ena epeisodio opou menoume me t erwthma ,"tlk uparxei logos n gurisei pisw o peter?"
    wraio k t 8emataki m tous parathrhtes.niw8w oti ftanoume se megales APANTHSEIS sta epomena 3 epeisodia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή