6/2/12

14 σχόλια:

  1. ti exei pathei teleutaia o peter me ta opla??? polu skeptiko ton blepw sthn fwtografies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά... παρατηρήσατε κάτι; Σε αυτό το timeline ο Walter κανονικά δεν βγαίνει από το εργαστήριο, στέλνει την Astrid..... Τώρα τι έγινε; Βγήκαν ξανά οι τρεις τους; Τέλεια!!!!! Βλέπω σιγά σιγά ο παλιός καλός Walter επιστρέφει...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην 3η φωτο η Ολιβια ειναι μονη της, στην 4η φωτο ο Πητερουκος ειναι μονος του και στην 5η φωτο ειναι μαζι!!! Πιστευω τυχαια ανεβηκαν ετσι, ή μηπως οχι? ::PPP

    Οπως και να εχει φαινεται ενδιαφερον επεισοδιο! Μιας και θα ειναι αποκλεισμενοι μονοι τους σε μια πολη, πιστευω θα εχουμε πολλες στιγμες με Ολιβια/Πητερ, Γουωλτερ/Πητερ, Γουωλτερ/Ολιβια/Πητερ...Πολλα θα ειπωθουν και πολλα θα γινουν!! 

    Lusifer Ασε τον Πητερουκο να παιξει με τα παιχνιδια του!! Αν θυμασαι καλα στο 4χ9 που τον ειχαμε δει να κραταει παλι οπλο σκοτωσε την πολυμορφικη που μας ειχε απασχολησει σε προηγουμενα επεισοδια! Εχει στοχο ομως ο ατιμος δεν μπορεις να πεις ::PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατι ασχετο... Οι παρατηρητες ειναι πολυ μπροστα!! Εχουν το iPhone 5 :::PPPP http://www.fringefiles.com/gallery/albums/episodes/411/normal_Fringe411MakingAngels0003642.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάταγο ο Πήτερ με την καραμπίνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν ήμασταν στο fringe θα έλεγα ότι θα πάνε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.. Περίεργο επεισόδιο φαίνεται :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Sawyer_LaFleur  άμα δεν πάνε στο Fringe σε παράλληλο σύμπαν που θα πάνε; :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nαι αλλα κ αλλο; :P

    Και απο το πουθενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε νομίζω να 'ναι παράλληλο, για πλάκα το 'πα :) 

    Αν θυμάμαι καλά είχαμε δει κάτι παρόμοιο στη 2η σεζόν... με μια πόλη που ήταν λίγο παραμορφωμένοι οι άνθρωποι που ζούσαν εκεί... κάτι παρόμοιο παίζει να 'ναι! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nα σ πω την αληθεια το τρειλερ μου θυμισε μια σειρα που ειχα δει και την κοψανε αλλα δεν θυμαμαι ακριβως πως την λεγανε. Persons Unknown κατι τετοιο δεν θυμαμαι.

    Καποιους τους απαγαγανε, τους πηγανε σε μια ερημικη πολη και δεν μπορουσαν να φυγουν απο κει γιατι θα πεθαιναν. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θυμάμαι τον τίτλο (δεν την είχα δει εγώ ευτυχώς)! Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το επεισόδιο (θα έχουμε και φυσικές καταστροφές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαρεσε εκεινη η σειρα κριμα που την εκοψαν..

    Και εγω εχω πωρωθει με το τρειλερ, παιζει να χουν βαλει και οι Observers το χερακι τους!

    *Ακυρο : Χτες βραδυ παιχτηκε μια σειρα το The River. Λενε πως ειναι Supernatural-Lost(βεβαια τα χουμε ακουσει 1000 φορες αυτα). Εμενα με εντυπωσιασε το τρειλερ θα την δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι να δούμε Observer εν δράση! 

    *Εμένα μου τη σπάει λίγο που είναι από το σκηνοθέτη του Paranormal Activity και απ' ότι είδα παίζει πολύ με ερασιτεχνική κάμερα και μου τη δίνει λίγο. Άμα ακούσω καλά σχόλια θα την δω και εγώ (και άμα δεν κοπεί φυσικά, γιατί ABC είναι αυτό...). Η 1η σεζόν λέει θα έχει μόνο 8 επεισόδια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eμενα απο το τειλερ δεν μου αρεσε πολυ...Μου την σπαει και εμενα η καμερα αυτη που εχουν. Θα δουμε ομως στην συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή