11/1/12

Warner Bros: "Δεν σχεδιάζουμε να τελειώσει το Fringe φέτος"


Μετά τη δήλωση του Kevin Reilly σχετικά με το μέλλον του fringe, το μπαλάκι έπεσε στο Στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς υπονοώντας ότι από εδώ και πέρα από αυτούς εξαρτάται το μέλλον της σειράς, ανάλογα με τη συμφωνία που θα κάνουν με το κανάλι. Έτσι η Warner Bros δήλωσε ότι:

"Δεν σχεδιάζουμε να δώσουμε στους θεατές το "τέλος" φέτος, επειδή αναμένουμε ότι θα συνεχίσουμε!!!"

Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Ότι θα κάνει καλή προσφορά για να γίνει το fringe πιο οικονομικό για το Fox και έτσι θα δούμε 5η σεζόν;;; ή ότι απλά δεν σκοπεύουν να το τελειώσουν φέτος και ό,τι γίνει έγινε;;;

4 σχόλια:

  1. αχ ας αποφασισουν ομως! τη μια μας δινουν ελπιδες και την αλλη τρωμε την ξενερα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε θα μας τρελάνουν όλοι αυτοί ... ας βρουν την λύση μεταξύ τους και μετά ας μας πουν κάτι πιο συγκεκριμένο και όχι ο ένας να λέει κάτι που μετά απο λίγο κάποιος άλλος το αναιρεί ... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια δεν ξερω, πειτε με τρελη αλλα ειμαι πολυ αισιοδοξη για την ανανεωση της σειρας!! Ισως το γεγονος οτι τα νουμερα ηταν χαμηλα να μας εκοψαν τα φτερα αλλα ειμαι σιγουρη οτι ερχονται σπουδαια πραγματα στη συνεχεια και τελικα θα εχουμε ανανεωση! Θυμαμαι οτι καπως ετσι πηγαιναν και με το Bones τα πραγματα περυσι, χαλια νουμερα, οχι καλο στορυ απο την αρχη, με λιγη δραση αλλα τελικα ανανεωθηκε και φετος παει εξαιρετικα και το σκεφτονται μεχρι και ανανεωση για 8 σεζον, την οποια ηδη εχουν προτεινει στον δημιουργο της σειρας!!!

    Οποτε ας μην απελπιζομαστε απο τωρα, αν και πιστευω πως η ανανεωση ειναι 90%-10%(ναι-οχι), οποτε think positive :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. swsth h 
    BadGirl410  think positive....an kai olloi tora fenete na ta exoun mperdepsei kai na mhn kseroun ti tous ginete as elpisoume oti ta pragmata tha kalitereusoun (exoume akoma xrono)

    ΑπάντησηΔιαγραφή