9/1/12

Οι σκέψεις του Kevin Reilly για μια 5η σεζόν


Ο Kevin Reilly, ο πρόεδρος του Fox, δήλωσε στα Television Critics Association ότι:

"Το Fringe είναι ένα κομμάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Έχω το ίδιο πάθος για τη σειρά όπως και οι υπόλοιποι φανς. Έχει βελτιώσει απέραντα το βράδυ της Παρασκευής μας. Ο δισταγμός μου είναι ότι μιλάμε για μια ακριβή σειρά. Ξοδεύουμε πολλά χρήματα για το Fringe, και το Fox δεν είναι επιχείρηση για να χάνει λεφτά. Σας παρακαλώ μην αρχίσετε την καμπάνια με τα γράμματα( διαμαρτυρίας). Δεν έχουν αρχίσει ακόμα οι συζητήσεις αλλά είναι μια απόφαση που πρέπει να παρθεί σωστά."

Με λίγα λόγια δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση αλλά άμα ανανεωθεί θα υπάρχουν πολλές περικοπές στο budget της σειράς, δηλαδή: θα έχουμε λιγότερα special effects, θα έχει λιγότερα επεισόδια η σεζόν και πολύ πιθανόν να χάσουμε έναν ηθοποιό από το βασικό καστ της σειράς (ή να μειωθούν τα επεισόδια όπου θα συμμετέχει).

13 σχόλια:

  1. Πολυ δυσκολα ειναι τα πραγματα παιδια..Κριμα,πολυ κριμα...
    Παντως,ο Reily ειπε κι αλλα δυσαρεστα.Για την ακριβεια ειπε οτι οι σεναριογραφοι θα πρεπει να γραψουν το φιναλε της σεζον πριν παρθει η αποφαση για την ανανεωση ή το κοψιμο της σειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ama einai na kanoun 5h sezon mapa as mhn thn kanoume katholou...diladi ti na pethanei px h olivia kai ti tha vlepoume eleos... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τελειωσει εδω το Fringe παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kalimera paides...
    Den tha itan kalitero na teleiosei edo kai na eimaste oloi eutixismenoi me auta pou eidame?., Aloste to fringe einai mia seira pou ek ton pragmaton den mporei na travixei kai para poli. Ean einai loipon na paei kai 5i kai 6i xronia pisteuo tha ginei upervoliko kai tha varethoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. egw kai me miso budget tha hthela na sinexisei h seira (aloste oi dimiourgoi eipan oti to fringe to proorisan gia 8 season...an den kanw lathos...opote idees uparxoun)

    edw mporei na sinexizoun alles aniparktes seires pou den exoun na prosferoun apolitos tipota...to fringe prepei na kopei? eleos
    (PANTOS MONO ME THAUMA SWZETE H SEIRA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγώ πιστεύω ότι άμα είναι να την κάνουν μούφα και να ξενερώσουμε, καλύτερα να μην την κάνουν καθόλου αλλά από την άλλη μια σειρά σαν το fringe δε θα ήθελα να κοπεί και να μην έχει τέλος! Ας υπάρξει τουλάχιστον μία τηλεταινία για κλείσιμο όπως έγινε και με το prison break στο ίδιο κανάλι!

    Υπάρχει και η περίπτωση μετανάστευσης σε άλλο κανάλι, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν πιστεύω κατά πόσο αξίζει τον κόπο! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαγκες...TCA=Television Critics Association.
    Tα Teen Choice Awards ειναι βραβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι σωστός ο Τσακ, thanks για τη διόρθωση, μπερδεύτηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to epipedo prepei n parameinei ypshlo.

    h apofash prepei na par8ei swsta,giauto ean oi perikopes einai arketes prepei n teleiwsei edw h seira.

    4 season outws h allws einia arketa kala.akoma k poly kales seires otan travh3an 8-9-10 season 3exeilwnontan teleiws.kalutera 4 k toumpanes para 6-7 k 3enera sto telos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλύτερα να τελειώσει φέτος (που είναι και το πιθανότερο δηλαδή), να το πάρουν απόφαση και οι σεναριογράφοι, να γράψουν ένα γαμάτο series finale και να θυμόμαστε τη σειρά με αγάπη. Άλλωστε τίποτα δεν διαρκεί για πάντα στη ζωή πόσο μάλλον στην tv (εκτός κι αν η σειρά λέγεται Simpsons:p)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oχι ρε παιδια...εγω δεν θελω να τελειωσει φετος!! Στη τελικη αν δεν εχουν λεφτα..ας ειναι η 5η σεζον μονο πχ 10 επεισοδια.Να το ξερουν εξαρχης οι σεναριογραφοι για να κορυφωθουν ολες οι ιστοριες (και οι σχεσεις των χαρακτηρων,και οι observers).
    To Fox αδικησε παρα πολυ τη σειρα οταν την πηγε Παρασκευη..Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άμα δεν είχε πάει όμως Παρασκευή ίσως δεν είχαμε 4η σεζόν! Πιστεύω της δόθηκε μια 2η ευκαιρία με την Παρασκευή αλλά έπρεπε οι σεναριογράφοι να το ήξεραν από την αρχή ότι πάμε για φινάλε και να φτιάξουν τη σεζόν κατάλληλα με ένα γαμάτο φινάλε (για να θυμόμαστε τη σειρά με αγάπη όπως λέει και ο bauer από πάνω!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://insidetv.ew.com/2012/01/09/joshua-jackson-fringe-warning/

    ΑπάντησηΔιαγραφή