7/1/12

Easter egg για την επιστροφή ενός χαρακτήρα


Όσοι διαβάζεται spoilers και βλέπεται όλα τα promo πολύ προσεκτικά θα ξέρετε ήδη για ποιον μιλάμε! Από την άλλη όσοι δεν διαβάζεται καθόλου σπόιλερ και τρέχετε μακρυά από τις νέες σκηνές για να ευχαριστηθείτε το επεισόδιο, αλλά παράλληλα ψηλαφίζετε το κάθε επεισόδιο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ίσως έχετε καταλάβει ποιος θα επιστρέψει, επειδή από το 4.05 οι παραγωγοί της σειράς είχαν αρχίσει και ετοίμαζαν ένα σπόιλερ/προειδοποίηση για την επικείμενη επιστροφή μέσω των...


Glyphs , όπου εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της σειράς! Παρατηρούμε ότι στα 3 τελευταία επεισόδια οι παραγωγοί προσπαθούν να μας δώσουν ένα μήνυμα μέσω αυτών.


 Novation
And Those We've Left Behind
Wallflower
Still - Living - David
Φυσικά αναφέρεται στην επιστροφή του David Robert Jones!!!!

Y.Γ. Τα κουτάκια με τα σύμβολα είναι από το Fringepedia!!!

8 σχόλια:

  1. pantws siga ton xarakthra
    pali 8a ton kopsoun sth mesh h' kati tetoio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο! Ενω ηξερα το σποιλερ και τα διαβασα και τα τρια glyphs,δεν μου πηγε το μυαλο στον Jones! Νομιζα οτι θα ειναι καποιο αλλο προσωπο...

    ΥΓ:Ειδα χθες το νεο Σερλοκ Χολμς που στον ρολο του κακου επαιζε ο Jones και εκανε τρελο παταγο...Τελικα μερικοι ανθρωποι μονο για να παιζουν τους κακους ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω εχω να πω οτι αυτη ειναι η μαγεια του Fringe!!!!!


    O ηθοποιος παρα πολυ καλος, αλλα σαν χαρακτηρας δεν μου αρεσε ελεγα ποτε να πεθανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασχετο γτ τα easter egg τα λενε easter egg ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει ότι σε κάποιες χώρες έχουν σαν έθιμο οι γονείς να κρύβουν πασχαλινά αυγά (τα σοκολατένια με το δώρο έκπληξη) σε διάφορα σημεία του σπιτιού και τα παιδιά να τα ψάχνουν! Στην ουσία το "easter egg" χρησιμοποιείται με την έννοια "κρυμμένο μήνυμα", δηλαδή κάτι που το έχουμε μπροστά μας αλλά δεν είναι και τόσο εμφανές να το παρατηρήσουμε! Κάπως έτσι πρέπει να βγήκε αν δεν κάνω λάθος! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αααα οκ thnx πολυ με διαφώτισες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή