6/12/11

Αγαπημένος Χαρακτήρας!!!


Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα! Τώρα, όπως θα παρατηρήσετε έχουμε βάλει μία νέα ψηφοφορία στη δεξιά στήλη του blog, με περισσότερους χαρακτήρες και περισσότερες επιλογές (μπορείτε να ψηφίσετε όσους αγαπάτε)! Καλή ψήφο!

5 σχόλια:

  1. 1η η Ολίβια;;; Ούτε που το περίμενα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Walter, Oliviara, Fauxlivia, Walternate, Belly, Astrid kai Alt-Broyles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφισα Ολιβια!Ειναι αγαπημενος χαρακτηρας,αν και κατα 99% θα βγει παλι ο Γουολτερ και φυσικα δεν θα με χαλασει καθολου να βγει αυτος!Απλα η Ολιβια ειναι πρωτη στη καρδια μου!

    Παντως ρε παιδια...δεν ξερω για σας,αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η Fauxlivia.Οχι φυσικα επειδη ειχε ξεμυαλισει τον Πιτερ(!) αλλα γιατι ο χαρακτηρας της δεν μου κανει κλικ.Ωρες ωρες φερεται με τοσο τουπε να το πω?!Κανει λες και ειναι δεν ξερω και γω ποια..Ειδικα στο 4.02 ειχε ξεφυγει εντελως το στυλακι της.

    Φυσικα 1000 respect στην Anna Torv...και μονο γιατι εχει καταφερει να λατρευω την μια Ολιβια και να μου την δινει η αλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. olivia/faulixia/alt-broyles...oxi oti o peter kai o walter den einai h agapimenoi mou alla den tha eixe noima ama einai na tous psifisw olous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή