26/12/11

Συνέντευξη Παραγωγών για τις εξελίξεις στην 4η σεζόν


Οι παραγωγοί της σειράς, Jeff Pinkner και J.H. Wyman, μας μιλάνε για διάφορες εξελίξεις που συνέβησαν στην 4η σεζόν μέχρι τώρα. Πιο συγκεκριμένα μας μιλάνε για:  

Για τις νέες διστάσεις που έχει πάρει η σειρά...
JP: Όπως έχουμε ξαναπει είναι η ίδια σειρά αλλά λίγο διαφορετική. Ήταν πολύ διασκεδαστικό για εμάς και για τους ηθοποιούς, αν και ίσως λίγο απογοητευτικό για το κοινό το οποίο έπρεπε να εξερευνήσει τις διαφορετικές παραλλαγές των χαρακτήρων κατά την απουσία του Πήτερ. Όταν επέστρεψε όμως ο Πήτερ, ήρθε η ανακούφιση. Είναι μια πολύ σημαντική ανάμνηση για το κοινό, όπως είχαμε φανταστεί.


Για την απόφαση να φέρουν τον Πήτερ πίσω στη σειρά στο τέλος του 4.04...
JP: Δε θέλαμε να παίξουμε με την υπομονή των θεατών και να απογοητευτούν περισσότερο [γέλια]
JW: Έπεσε πολύ σκέψη, ο Πήτερ είναι σημαντικό μέρος από το DNA της σειράς. Κάθε κομμάτι της σειράς έχει να κάνει με την απαγωγή του Πήτερ (από τον Γουόλτερ όταν ήταν παιδί). Ήταν πάντα εκεί για εμάς, απλά όχι σωματικά. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε είναι να τον έχουμε απών για 4 επεισόδια για να δούμε το αντίκτυπο στις ζωές των άλλων. Αφήνει το κοινό να τις δει και μετά τον φέρνει πίσω και αλλάζει τα πάντα!

Για τη σημασία του Πήτερ να μην έχει ξεχάσει τα τελευταία 3 χρόνια...
JW: Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και για τους Φαν μας. Έχουμε έναν λιγότερο "μυστικό" Πήτερ απ' ότι παλιότερα που δεν ξέραμε πράγματα για τον Γουόλτερ ή τον Οbserver. Τώρα πια, είσαστε εσείς και ο Πήτερ.

Για την αναζήτηση του Πήτερ να γυρίσει "σπίτι"...
JP: Μας άρεσε η ιδέα ότι για λίγο καιρό το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει από το "Νησί" και τώρα το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει πίσω.
JW: Στις προηγούμενες σεζόν βλέπαμε τον Γουόλτερ να θέλει τον Πήτερ να τον αποκαλεί "Μπαμπά", αντιθέτως τώρα ο Πήτερ θέλει ο Γουόλτερ να τον αποκαλεί "γιε μου".

Για το εάν η Μηχανή μπορεί να βοηθήσει τον Πήτερ να επιστρέψει εκεί που ανήκει...
JW: Έχουμε μερικές πολύ καλές ανατροπές, αλλά μην ξεχνάτε ότι η Μηχανή είναι πολύ ισχυρή και αφού η Μηχανή είναι αυτή που βασικώς έφτιαξε τα πάντα, μπορεί να τα ξεκάνει κιόλας. Ο Πήτερ θα εστιάσει εκεί και κατά κάποιο τρόπο θα είναι το "διαστημόπλοιο" του για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Για την απόφαση του Observer να παρατήσει την αποστολή με την εξαφάνιση του Πήτερ...
JP: Κάποια στιγμή θα υπάρξουν επιπτώσεις της απόφασης του να αφήσει τα πράγματα όπως έχουν. Αυτό που πρόκειται να γίνει θα είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς εκτυλίσσεται η σεζόν. 
JW: Οι παρατηρητές είναι ένα τεράστιο ερώτημα στη μυθολογία της σειράς, από την άποψη του τι εξυπηρετούν και ποιοι είναι. Θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα φέτος και θα έχουμε πολλά στοιχεία πάνω σ' αυτό. Θέλουμε να γίνουν πιο σαφείς για τους θεατές μας.

7 σχόλια:

  1. Στις προηγούμενες σεζόν βλέπαμε τον Γουόλτερ να θέλει τον Πήτερ να τον αποκαλεί "Μπαμπά", αντιθέτως τώρα ο Πήτερ θέλει ο Γουόλτερ να τον αποκαλεί "γιε μου". PATAGOS a re terastia fringaratha uparksoun sinepeies pou o paratiriths den eksafamise ton peter...auto thelw na to dw.Θέλουμε να γίνουν πιο σαφείς για τους θεατές μας.  (auto theloume kai emeis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει που χρησιμοποίησαν παράδειγμα από το Lost!!!! 

    Ωραία, οπότε ξέρουμε ότι η μηχανή δεν έχει ξεχαστεί, θα έχουμε μερικές πολύ καλές ανατροπές και θα ασχοληθούν και με Observers!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kατ'αρχάς πολλά μπράβο για την μετάφραση!


    Εγώ κρατάω τα εξής πράγματα : 
    1)Λογικά θα έχουμε observer centric επεισόδιο..
    2)Σχετικά με την μηχανή και την "επιστροφή". Σπόιλερ κατά την γνώμη μου μεγάλο και πιστεύω ίσως να το δούμε όλο αυτό στο επόμενο επεισόδιο..
    3) I Have to go baaaaaack Walter.. I Have to go baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Μας άρεσε η ιδέα ότι για λίγο καιρό το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει από
    το "Νησί" και τώρα το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει πίσω''

    Το μετφρασατε λαθος ή οντως ειπαν ΝΗΣΙ??? Αρε αθανατο LOST!

    Στα της σειρας τωρα: Θα γινει μεγαλος χαμος φετος και το ειχα πει ξανα πιο παλια..
    Και εγω νομιζω οτι θα εχουμε επεισοδιο Παρατηρητων γιατι πρεπει επιτελους να μας δειξουν κατι!!!
    Περιμενω πως και πως τα επομενα επεισοδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sawyer_LaFleur  1000 respect για το 3) , άμα πει την φράση ο Πήτερ και του κάνουν κοντινό πλάνο τι να πω... 9560735590683465 respect και λίγα είναι.... 

    linuslost  για την ακρίβεια είπαν ... JP: “We love the idea that for a while he wanted to get off the Island and now all he wants to do is get back.”
    Σημειώνουμε ότι ο Πίνκερ που το είπε έχει δουλέψει στην 2η και 3η σεζόν του Lost... 
    Άντε να δούμε επεισόδιο Παρατηρητών να γίνει Πάταγος, αρκεί να μας δείξουν μόνο αυτούς και το παρελθόν τους και όχι σε στυλ αυτοτελής υπόθεσης όπως στο 2ο κύκλο. 
    Linuslost Across The Universe δεν το 'παμε;;; :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aγαπάω το Fringe και όλους όσους το λατρεύουν! Είναι η απίστευτη σειρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο τη συνεντευξη φανεται πως και οι ιδιοι οι παραγωγοι/σεναριογραφοι εχουν καταλαβει οτι εχουν απογοητευσει το κοινο με τα επεισοδια που εχουν ως τωρα προβαλει! Αυτο ειναι καλο γιατι ετσι θα προσπαθησουν ακομα πιο σκληρα να μας κερδισουν πισω! 

    Σιγουρα ενα επισοδιο για τους παρατηρητες θα ηταν ιδανικο και θα μας γυριζε στις παλιες καλες εποχες οπως μας εχει συνηθισει το Fringe! 

    Επισης το οτι η μηχανη θα εχει παλι καποιο ρολο φαινεται πολυ ενδιαφερον!

    ΑΝτε να δουμε το 4χ8 και το 4χ9 γιατι αποτι βλεπω και απο καποια σχολια του Ari Margolis στο twitter πρεπει να ειναι ΕΠΙΚΑ επεισοδια!! 

    Αναμενουμεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή