16/11/11

To Prime Suspect, με τον Kirk Acevedo, κόπηκε!!!

Η νέα σειρά του NBC, Prime Suspect, δεν κατάφερε να φτάσει τις απαιτήσεις του καναλιού και έτσι, δυστυχώς για τους Φαν της, κόβεται.

Η σειρά έχει προβάλει μόλις 7 επεισόδια και βρίσκεται στα τελειώματα των γυρισμάτων του 12ου επεισοδίου, όπου όπως ανακοινώθηκε θα τελειώσουν κανονικά, όπως επίσης θα γυρίσουν και το 13ο αυτή την εβδομάδα (μιας και το NBC είχε προπαραγγείλει τα 13 επεισόδια).

Τώρα ερχόμαστε στο θέμα που μας καίει... είναι καλή αυτή η είδηση για το Fringe; και πιο συγκεκριμένα για τους Φαν του Τσάρλι Φράνσις;;;
Όπως έχουμε παρατηρήσει, ο αγαπημένος αυτός χαρακτήρας δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στην 4η σεζόν, μάλιστα ο Lincoln Lee με την Olivia του παράλληλου κόσμου στο 4.02  προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την έλλειψη του από τη σειρά (σεναριακά). Το θέμα είναι αν οι παραγωγοί σκοπεύουν να φέρουν τον χαρακτήρα του πίσω στο προσκήνιο. Σύμφωνα με την συνέντευξη του Kirk Acevedo το καλοκαίρι, οι παραγωγοί τον θέλουν πίσω, όπως και αυτός επιθυμούσε να επιστρέψει, και το μόνο εμπόδιο που υπήρχε ήταν το πρόγραμμα του στα γυρίσματα του Prime Suspect, που δεν ήξερε αν θα προφταίνει και στις 2 σειρές. Τώρα με αυτά τα νέα (ότι κόπηκε η σειρά που παίζει) αυξάνονται οι πιθανότητες να τον ξαναδούμε στο fringe. Πρέπει οι παραγωγοί να αρχίσουν να τον υπολογίζουν και να τον προσθέσουν στο σενάριο γρήγορα!!!

Πώς σας φαίνονται αυτά τα νέα; Θέλετε να τον ξαναδείτε στη σειρά; Σας έχει λείψει ο χαρακτήρας του; Σε ποιο σύμπαν λέτε να τον δούμε αν επιστρέψει; Στο δικό μας, στο παράλληλο, και στα 2;

Μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη που έδωσε το καλοκαίρι εδώ.

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία νέα. Μου άρεσε πολύ ο Τσάρλι και πιστεύω αν γυρίσει θα τον δούμε σίγουρα στον δικό μας κόσμο. Στον άλλον ακόμα δεν έχουμε δει Walternate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den kserw ok oute kruo oute zesti...nomizw pleon exoume poio endiaferonta thamata apo ton charile kai thn zouzouna tou (as epistrepsei alla na mhn faei polu axristo xrono)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Sawyer_LaFleur  συμφωνώ!! Κάτι πρέπει να παίζει με τον Γουόλτερνετ!!!
    Lusifer άμα επιστρέψει ο Τσάρλι θα επιστρέψει λογικά για να λύσει υπόθεση, οπότε δε νομίζω να φάει άδικα χρόνο. Πάντως φάση έχει ο ηθοποιός με τη βαριά φωνή του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή