8/11/11

26 σχόλια:

  1. Τετοια να βλεπουμε να μαζευομαστε!!!Αντε να συμπληρωνονται σιγα σιγα ολοι οι ''Μηνες''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή να μας εξηγήσουν τι είναι οι observers, απο που είναι και όλα τα σχετικά ερωτήματα και όχι να γεμίσουν την σειρα με observers και στο τέλος να μην πουν τίποτα !!!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΟΝΟ OBSERVER.


    ** KAI OXI ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "across the sea"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ti δεν σου αρεσε στο across the sea?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα μου άρεσαν αλλά ήθελα παραπάνω απαντήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μαλωνουμε τωρα,αλλα παντα ειναι ωραια να κανεις κουβεντα για LOST...Τι δεν σε ικανοποιησε ή τι θα ηθελαν να απαντησουν στο across the sea?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. elpizw me mia akoma prosthikh me observer na mas dosoun epitelous kapoies apantiseis gia tous periergous falakrous tupous (pisteuw pia oti eirthe o kairos na mathoume ti rolo barane)
    kai opos eipe kai o orestis as elpisoume oi apantiseis pou tha paroume mhn einai san to lost...giati eki to kaname gargara gia ta polla themata pou afisan anapantita....2h fora omos den exei xares.

    *ksekinisa kai eida ola ta epeisodia apo thn seira The Walking Dead einai foberh sas thn protinw anepifilakta na thn deite o rick (o prwtagonisths) kanei PATAGO
    mas exoun priksei bebea ligo sthn 2h season me ena koritsaki pou xathike edo kai 4 epeisodia alla h seira genika ta spaei
    http://www.youtube.com/watch?v=7DknfI1lA7E&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως εφτασε η Μητερα π.χ. στο Νησι.

    Και θα ηθελα περισσοτερα να μαθαινα για το νησι..
    Π.χ.για το αγαλμα...

    Lusifer  Είναι όντως παρα πολυ καλη σειρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Noμιζω εχουν απαντηθει και τα 2.... Ασε που δεν ειναι υποχρεομενοι να απαντησουν για την μητερα,αφου εμφανιστηκε μονο σε 1 επεισοδιο...

    1) Η μητερα οπως και ολοι οι αλλοι κατοικοι του νησιου ειτε εχουν φτασει εκει μετα απο καποιο ατυχημα ειτε γεννηθηκαν στο Νησι απο ανθρωπους που εφτασαν εκει...

    2)Τι να εξηγησουν για το αγαλμα? Το αγαλμα φτιαχτηκε για τον ιδιο λογο που εφτιαχναν και οι αρχαιοι Ελληνες αγαλματα και οι σημερινοι ανθρωποι εκκλησιες.... Επιπλεον το αγαλμα ηταν η θεοτητα της γονιμοτητας και λογω των προβληματων στις γεννησεις νομιζω καταλαβαινουμε το λογο που το εφτιαξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα του Lost: 
    Συμφωνώ για τη μητέρα ότι δε μπορούσαν να προσθέσουν κάτι άλλο, αλλιώς θα έπρεπε να πουν κάτι και γι' αυτόν που υποδέχθηκε την "μητέρα" και πάει λέγοντας... το νησί λογικά θεωρείται ότι υπήρχε από την αρχή του κόσμου (όπως το εκλαμβάνω εγώ).
    Για το άγαλμα όμως θα ήθελα μια καλύτερη εξήγηση για το σπάσιμο (όπως είχαμε πει στο lost-path πρόσφατα), προτιμούσα μια φυσική καταστροφή στυλ Lost finale!!! 
    Τώρα το για το across the sea πιστεύω το περιμέναμε όλοι πιο εντυπωσιακό με περισσότερες απαντήσεις για πιο μετά (για καλύβες κτλ.) ενώ εν τέλη εστίασε στο λόγο μίσους των 2 αδερφών. Δηλαδή άλλα περιμέναμε άλλα είδαμε, πλέον μου αρέσει αν και τότε μου είχε ψιλοξυνίσει λίγο σε κάποια πράγματα. 

    Στα του The Walking Dead: 
    Δεν άντεξα και το σταμάτησα στο 2χ02, δεν ξέρω αν καλυτερεύει αλλά μου τη σπάει που είναι υπερβολικά αργό... και δε μιλάω για το κοριτσάκι που χάθηκε με τον πιο βλακώδες τρόπο και ακόμα αγνοείται (μα καλά ακόμα;;;) αλλά μιλάω και για τους χαρακτήρες που κοιτιούνται για ώρα χωρίς να λένε απολύτως τίποτα, που τους δείχνει πολλές φορές απλά να περπατάνε, να κάνουν ανούσιους διαλόγους και γενικά να κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν χρόνο (και καμιά φορά πετάγεται και κανα ζόμπι από το πουθενά και το σκοτώνουν, τα οποία ζόμπι έχουν γίνει κομπάρσοι στην ίδια τους τη σειρά). Πφφ, μπορεί να διαβάσω το κόμικ αν βρω χρόνο και διάθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως αν ξεκινήσουμε να αναλύουμε για τα ερωτήματα που άφησε το lost θα μας πάρει μήνες :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. sto lost mporei kapios na mou apantisei ti einai to nisi??? (to simantikotero erwtima)
    profanos kai den tha mou apantisei kaneis apla o kathenas tha pei thn dikia tou thewria...egw lew mhn tixon ginei kamia tetia patata kai me tous paratirites tou fringe.

    uparxoun kai kapoia alla erwtima opos oi arithmoi o walt kai alla (arketa)...alla eipame htan TO LOST kai ta perasame sto ntoukou...an ginei omos to idio kai me to fringe tha faei ta mpinelikia tou o jj abrams.

    gia to WD pisteuw einai polu kalh seira (an kai exei ontos ligo argo story) egw thelw na mathw pws ksekinise to ollo thema me ta zompies...alla h seira se krataei 42 lepta se OLA ta epeisodia sinexia se agwnia (liges seires ews kamia den to katafernei auto)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποτέ δεν κατάλαβα την ερώτηση "τι είναι το νησί;"... και εγώ ερωτώ "τί είναι η Ελλάδα;; τι είναι η Χαβάη;; τι είναι η Αμερική;; Τι είναι η Γη;; Τι είναι ο Ήλιος;;, θέλω να πω ότι είναι πολύ γενική η ερώτηση, με λίγα λόγια εγώ θα έλεγα... 
    Είναι ένα νησί με απίστευτη ποσότητα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας λόγω της πηγής. Αυτό!!! 
    Τώρα πως ήρθαν Mother, Jacob, Mib, πως δικαιολογούνται οι "δυνάμεις" τους είναι άλλο θέμα...
    άλλα άμα δεν υπήρχαν αυτά που δεν μπορούν να εξηγηθούν (νησί, άγγιγμα Τζέικομπ, καπνός, και όλα αυτά) προτιμώ να υπάρχουν έτσι!!! 

    Συμφωνώ πάντως ότι οι Observers θέλουν εξήγηση γιατί δεν είναι άψυχοι (όπως το νησί) , αλλά πρέπει τουλάχιστον να μας δείξουν επεισόδιο με την ιστορία τους!!! Δε με ενδιαφέρει από που πήραν τις δυνάμεις τους, απλά να μάθω περισσότερα γι' αυτούς, τους σκοπούς τους και τι είναι ικανοί να κάνουν...

    Lusifer  στο The Walking Dead το κόμικ απ' ότι έχω διαβάσει στο νετ δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το από που ήρθαν τα ζόμπι... τουλάχιστον μέχρι το τεύχος # 90 , όπου ένα τεύχος = ένα επεισόδιο, δηλαδή στο τέλος της 2ης σεζόν θα έχουμε φτάσει σε ιστορία το 20ο τεύχος. Εντάξει στην 8η σεζόν θα φτάσουμε τα τωρινά τεύχη και μέχρι τότε δε θα το ξέρουμε, για πιο μετά βλέπουμε!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. stavrosLost Aντε πες τα!!! Και εγω δεν καταλαβαινω τι σημαινει η ερωτηση ''τι ειναι το νησι?''
    Ειχε πει το μεντιουμ που πηγε η Ροουζ οτι υπαρχουν μερη στην γη που εχουν τεραστια ποσοτητα ενεργειας και καποιες εκπληκτικες ιδιοτητες...Ετσι και το νησι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και φυσικα για τους Παρατηρητες θελω και εγω να μαθω πιο πολλα...Ενα επεισοδιο με μερικα flashbacks των Observer θα ηταν τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. plaka kanete etsi??? diladi to nisi den dialegei? den apofasizei poios tha einai o prostaths? poios einai axristos kai poios xrisimos? poios tha pethanei?.....kai alla para pola (ara to ti einai to nisi ENOITE pws den to bazoume sto idio tsoubalh me erwtish ti einai gh ti einai o hlios kai mpla-mpla-mpla)

    kai profanos otan milame gia to nisi milame gia thn kardia tou nisiou...pou einai to fws (TO OPOIOS DEN TO EXOUN APANTISEI)...to fws tha mporouse na einai aneta kai ta logia pou eipe h mana twn jacop-mib...kati omorfo kati spanio kati pou exei o kathe anthrwpos mesa tou kai mpla-mpla-mpla.........KAI KSANALEW OTI DEN EXEI SIMASIA TI EINAI (giati o kathenas tha leei ta dika tou)...simasia exei oti den edosan apantiseis se polla.

    kai den thelw na ginei to idio kai sto fringe 

    makari na ftasei se 8h season to WD giati pragmatika aksizei h seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντως και εγώ δεν πιστεύω ότι μας νοιάζει και πολύ τι είναι το νησί. Ε ας πούμε πως όπως δημιουργήθηκε ο κόσμος όλος έτσι δημιουργήθηκε και το νησί. Δεν μπορεί ο σεναριογράφος να στο πει αυτό.


    Αλλά κενά υπάρχουν και μπόλικα μάλιστα. Από "χοντρά" μέχρι λεπτομέρειες. 
    Τελικά τι ρόλο βαράει ο Walt? Γιατι και πως εμφανιζοταν εκει που δεν επρεπε; Τι είναι οι αριθμοί; Φτηνή δικαιολογία όταν είπε ο Flocke ότι ο Jacop απλα εχει κολλημα με τους αριθμους. Πως η Juliet καταλαβε οτι "it worked"? Πως ο Jack "βγήκε" από την πηγή και μεταφέρθηκε αλλού;

    Ερωτήματα που απλά μου 'ρθαν στο μυαλό τώρα χωρίς ψάξιμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδια δεν υπαρχετε!Πρωτη φορα βλεπω ταυτοχρονο σχολιασμο 3 σειρων!χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντάξει μερικά πράγματα τα πέρνουμε και σαν δεδομένα σε μια σειρά... είναι σαν να ρωτάμε "πως κατάφερε ο Γουόλτερ να ανοίξει ένα παράθυρο για να περάσει στον παράλληλο κόσμο", απλώς αυτό γίνεται για να κυλήσει η ιστορία... έτσι και το νησί βοηθάει με τα όλα του να κυλήσει η ιστορία, δεν χρειάζεται απάντηση "πως" "τι" "γιατί" στα πάντα... εμείς μαθαίναμε ότι μάθαιναν οι χαρακτήρες, ό,τι τους έμεινε άγνωστο, μας έμεινε και εμάς!!!

    Sawyer_LaFleur ο Γουόλτερ ήθελε εξήγηση αλλά έχουν πολύ καλή δικαιολογία που δεν ασχολήθηκαν οπότε ας τους συγχωρέσουμε... Για τους αριθμούς η απάντηση δεν είναι η "μανία" του Τζέικομπ, αλλά κάθε αριθμός αντιστοιχούσε και σε κάποιον υποψήφιο, δηλαδή από το φάρο όταν γυρνούσε το τροχό στις 23 μοίρες έβλεπε τον Τζακ, μπορεί κάπως έτσι να πήρε ο καθένας τον αριθμό του, και όχι ο Τζέικομπ βάζει στον καθένα ότι θέλει... Το "it worked" της Τζούλιετ ήταν για το σοκολατάκι στα sideways και κατάφερε να περάσει στα sideways λόγω της ενέργειας στην καταπακτή (λογικά).... και τέλος ο Τζακ κατέφερε να βγει όπως βγήκε και το σώμα του Μούσια, αλλά εδώ είδαμε να γυρνάνε τον τροχό και να μεταφέρονται στην Τυνησία, στην εγχώρια μεταφορά θα κολλήσουμε? :) , δε λέω ότι δεν έχει κενά η ιστορία (π.χ. το θέμα Καπνός δεν το διαχειρίστηκαν σωστά και φαίνεται αυτό, όπως και απαντήσεις για την πολυπόθητη καλύβα δεν πήραμε) αλλά πολλά από αυτά που αναρωτιόμαστε τα έχουμε ξαναδει στη σειρά και αφού έχουμε να κάνουμε με σειρά φαντασίας πρέπει να τα πάρουμε δεδομένα και δε χρειάζεται να ζητάμε απαντήσεις στο κάθε τι. 

    Lusifer και παραπάνω θα φτάσει αφού μέχρι τότε θα έχουν βγει ακόμα 80 τεύχη (εκτός και αν τελειώσει κάποια στιγμή, αλλά προς το παρόν από το 2003 βγαίνει το κόμικ). Τελείως προσωπικά πιστεύω θα κουράσει σε κάποια στιγμή η σειρά (εμένα με κούρασε από τώρα) και δεν ξέρω και τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει η σειρά στον θεατή, όλη την ώρα θα τους βλέπουμε να πολεμάνε ζόμπι;;;; Θα μου πεις αυτό είναι το θέμα της, αλλά τόσες σεζόν;;; Αυτό θα ήταν ωραίο για ταινία, για σειρά δεν ξέρω... (βέβαια άμα βρουν επιτέλους το κοριτσάκι και αυξήσουν τον ρυθμό, να βάλουν και κανα 2 τεύχη το επεισόδιο ίσως καλυτερέψει πολύ η ιστορία). Όταν βρεθεί το κοριτσακί ας σφυρίξει κάποιος σε κανα σχόλιο... "Σοφία Αγνοείται" έγινε η σειρά!!!

    @9fb2504d3768ed38b583ec52b716a2cc  χαχαχαχαχαχαχα, που βλέπεις τις 3 σειρές;;; Για Lost και The Walking Dead μιλάμε... α λάθος κάνουμε και μικρές αναφορές στο fringe χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. stavrosLost  Εγω προσωπικα ηθελα απαντησεις. Δεν σημαινει βεβαια οτι δεν μου αρεσε το φιναλε ή γενικα η σειρα. Αντιθετως ειναι και η αγαπημενη μου σειρα το Lost.
    Αλλα οι απαντησεις επρεπε να δωθουν στην 6η σεζον και γιαυτο την θεωρω ως την χειροτερη του Lost(το οτι λεω χειροτερη δεν σημαινει "κακη")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμφωνώ σε αυτό, και για μένα η 6η σεζόν είναι ένα *κλικ* πιο κάτω από τις προηγούμενες 5 που ήταν ο ορισμός του ΈΠΟΥΣ ! ! ! (και η 6η είχε πάρα πολλές επικές στιγμές αλλά κατά τη γνώμη μου μας έφαγαν τα flashsideways και γι' αυτό χάσαμε και τον τηλεοπτικό χρόνο για απαντήσεις...) 
    Αλλά βέβαια η 6η του Lost είναι θαύμα μπροστά σε οποιαδήποτε άλλη σειρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ακριβως οι απαντησεις που θα εδινα και εγω,εδωσες Σταυρο!!!
    το εχω ξαναπει,πολλα απο τα ερωτηματα εχουν απαντηθει ειτε εμμεσα ειτε αμεσα απλα οι πιο πολλοι απο εμας δεν το εχουν καταλαβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. telos panton, to ti einai to fws den mou to apantise kanenas...kai profanos den tha mou apantisei kiolas (giati polu apla den kserei, giati olloi kanoume thewries)...kai mhn lete ksana oti einai dedomeno ELEOS dedomeno einai to paralulo sumpan sto fringe p.x. dedomeno den einai to nisi sto lost, uparxei TERASTIA diafora 


    an eiste euxaristimenoi oti oi arithmoi einai kolima tou jacop kai oti tous xrisimopiei ston faro gia na parokolouthei tous upopsidious (giati auto mathame telika) ok paw paso (giati egw den eimai katholou euxaristimenos)...opos den eimai euxaristimenos kai apo ton spesial walt (pou den mathame tipota (ase pou ekanan kai lathoi pano se auton to xaraktira)
    alles apantiseis bebea ths edosan kai htan kai polu kales opos gia ton kapno to blak rock tous psithirous k.a.

    apla na min ginei kai sto fringe to idio (giati egw prosopika allh seira tou jj abrams den ksanablepw)

    emena den me kourase katholou to WD alla kalo tha htan na broune to koritsaki kai na figoun apo thn farma giati theloume perisoterh drash (aaaaaa na paroun an ginete mazi tou kai thn bella h rose thn paw me xilia xaxaxaxa)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εντάξει κάπου πρέπει να στηριχτεί το σενάριο, αυτό είναι το δεδομένο (το ότι και καλά είναι κρυφό το νησί από τον υπόλοιπο κόσμο, δεν το κάνει λιγότερο "δεδομένο"), π.χ. στο vampire diaries θα μας πει πως δημιουργήθηκαν τα βαμπίρ;;; όχι, τα θεωρεί δεδομένα ότι υπήρχαν... 
    Δηλαδή να μας πουν κατέβηκαν εξωγήινοι στη Γη και κατούρησαν στο νησί και έτσι δημιουργήθηκε η πηγή με το φως;;;; 

    Για τους αριθμούς δόθηκε πολύ ωραία απάντηση κατά τη γνώμη μου... γιατί θέλει να σου πει ότι οι αριθμοί πάρθηκαν αρχικά από το φάρο (που αντιστοιχεί ο καθένας) και έπειτα ο Τζέικομπ τους έβαζε παντού και στη ζωή τους (επειδή έχει τη μανία)... δεν ξέρω αν μπορούσαν να πουν κάτι καλύτερο!! Και αν δεν τους έβαζαν καθόλου στη σειρά, θα έχανε ένα σημαντικό κομμάτι της. 
    Πάντως άλλο το "δεν απαντήθηκαν" και άλλο το "δεν είμαι ευχαριστημένος με την απάντηση"
    Επαναλαμβάνω, δε λέω ότι απαντήθηκαν όλα, αλλά λέω ότι δεν είναι και τόσο τραγική η κατάσταση. (απλά δε δόθηκαν όλες οι απαντήσεις στο πιάτο) 

    Συμφωνώ όμως για το fringe, δεν είναι Lost... γι' αυτό θέλουμε απαντήσεις!!! Εμένα δε με τρελαίνει πολύ ο JJ γενικά (εξάλλου στα περισσότερα κάνει λίγα επεισόδια και φεύγει) αλλά έχει και το Alcatraz γαμώτο και δε μπορώ να το αφήσω... Πάλι καλά στο Person of Interest έχει το πάνω χέρι ο Jonathan Nolan (μιας και είναι ο δημιουργός της σειράς)!!

    Ναι και εγώ τη θέλω αυτήν!!! Άμα την σκοτώσουν ή την ξεφορτωθούν είναι αποτυχία η σειρά :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδες. Για τους αριθμους δεν μας εχουν πει τιποτα επαναλαμβανω. Αν ψαξετε γιαυτους τους αριθμους μπορειτε να βρειτε πολυ ενδιαφερον πραγματα. Δηλαδη πισω απο τους αριθμους κρυβετε μεσα απο μια μαθηματικη εξισωση και το τελος του κοσμου : 


    It has been revealed in The Lost Experience that these six numbers are the core values of the Valenzetti Equation, a mathematical formula designed to predict the end of humanity. The numbers in actuality are said to represent human and environmental factors in the equation (given numerical form), though their precise meaning is uncertain. The purpose of the DHARMA Initiative was to change the factors leading to humanity's demise, which will be indicated by an alteration in at least one of the human/environmental factors - i.e. the numbers. However, in all its years of research, the Initiative failed to reach its goal. Despite much research and manipulation of the equation's values, the end result was always the numbers.
    Μπορει να ειναι η αγαπημενη μας σειρα, μπορει να ειναι η καλυτερη σειρα, αλλα δεν παυει να τα σκατωσε στις απαντησεις και εχω στενοχωρηθει πολυ γιαυτο. Ε και οσο να ναι θελω να βγαλουν κατι μονο για απαντησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. I have read some good stuff herе. Certainly ωorth bοokmaгκing foг revisіting.
    I wοnder hоω so much effort уou set to
    make this kind οf ехcellent іnformative
    sitе.Watch Leverage Season 5 Episode 15 Online
    Feel free to surf my blog ... Watch Leverage Season 5 Episode 15

    ΑπάντησηΔιαγραφή