3/11/11

Ένα επεισόδιο λιγότερο για φέτος


Κακά τα νέα, καθώς λόγω αγώνα και κατ' επέκταση αναβολής του 4.05, δε θα επηρεαστεί καθόλου το πρόγραμμα του Fox για το fringe, αλλά θα διατηρήσει το αρχικό πλάνο να παίξει το τελευταίο επεισόδιο για φέτος στις 18 Νοεμβρίου.

Αποτέλεσμα όλου αυτού είναι ότι δε θα δούμε φέτος (2011) το καταπληκτικό, ανεπανάληπτο, επιπέδου season finale επεισόδιο 4.08, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2012 που επιστρέφει η σειρά!!!

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνολο τα επεισόδια της 4ης σεζόν παραμένουν 22 (αυτό δεν έχει αλλάξει), απλά θα πρέπει να περιμένουμε 2 μήνες παραπάνω για να δούμε την επική επεισοδιάρα 4.08, πράγμα που θα έχει αρνητική επίπτωση στα νούμερα της σειράς, καθώς οι Αμερικάνοι τηλεθεατές δεν θα κρατιούνται από κάτι για να συνεχίσουν τη σειρά (ενώ το 4.08 φτιάχτηκε για ακριβώς αυτό το λόγο, άσε που μέχρι να επιστρέψει η σειρά θα το φάμε όλο σε σπόιλερ και σκηνές σε βιντεάκια).

Εκφραστείτε ελεύθερα!!!

8 σχόλια:

  1. Tι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ρε την παλευουνε; Γαμω το Fox δηλαδη ημαρτον!


    Μου φαινεται οτι το Fringe το χει γραψει (το FOX) λιγο στα τετοια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti na pw??? KRIMA den kserw alla to exw parei apofasi oti den tha exoume 5h season (an kai tha to hthtela para polu) kai etsi den me polipirazei....APLOS APOLMBANW OSA EPEISODIA MAS EXOUN APOMINEI (kai elpizoume pleon se thauma gia 5h season)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. otan evriza egw to fox eseis koitagate....

    epishs stavro to kata poso einai epeisodiara as afhsoume na to doume prwta k meta n t krinoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να τους πεσει και να μην τους ξανασηκωθει ποτε (τα κερδη ντε!)


    Δηλαδη ποσο βλακες παιζει να ειναι? Κοβουν το 8 επεισοδιο που θα ταραζε τα νερα και θα εκανε εκατομμυρια φαν να πεθενουν απο αγωνια....και τωρα θα μας το κοψουν στο 7 που μπορει να μην υπαρχει καν αγωνια για το επομενο επεισοδιο!Και θα πρεπει να περιμενουμε 2 ΜΗΝΕΣ μετα....Οτι να ναι. . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sawyer_LaFleur  σίγουρα!! Αφού φέρνει τις λιγότερες εισπράξεις...

    foivosjv σωστό αυτό που λες γιατί μπορεί να μη μας αρέσει η τροπή που θα πάρει, αλλά ακούγεται ότι θα είναι το καλύτερο της 4ης μέχρι στιγμής. Είτε μας αρέσει είτε όχι, σίγουρα θα δούμε μια μεγάλη εξέλιξη στην ιστορία, οπότε αναμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα ειναι πως παρά που γίνονται προσπάθειες απο τους παραγωγούς να φτιάξουν αξιόλογα επεισόδια αυτό δεν έχει αντίκρισμα στην διαχείρηση του fox... μαλάκες αμερικάνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GAMO thn rangers.seltik forever reeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή