2/11/11

Μερικά σπόιλερ για το επόμενο επεισόδιο


Μερικά σπόιλερ τελευταίας στιγμής βγαίνουνε για να δώσουν τροφή στους ανυπόμονους φαν...

Η πρώτη συνάντηση Γουόλτερ-Πήτερ δεν θα πάει τόσο καλά, ωστόσο στην πορεία ο Πήτερ θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του πατέρα του καθώς θα κυνηγάει η ομάδα ακραίων γεγονότων έναν πολυμορφικό.

Μία bonus πληροφορία λέει ότι στο επεισόδιο της Παρασκευής (4.05) θα μάθουμε το λόγο που η Ολίβια και η Νίνα είναι τόσο δεμένες σε αυτό το timeline.

11 σχόλια:

  1. To πρώτο σπόιλερ δυστυχώς είναι μεγάλο κατά την γνώμη μου! Γιατι το βγάλαν στη φόρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να τα κανουμε τα σποιλερ;;;; επεισοδιο θελω!!!! μφφφ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως ήταν μεγάλο... αισθάνομαι ότι έχω δει όλο το επεισόδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγωδιαφωνω μαζι σας...Ετσι και αλλιως ειδαμε μεσω φωτο και βιντεο οτι στην αρχη ο Γουολτερ εχει μια αρνητικη σταση απεναντι στον Πητερ,ομως στην συνεχεια αφου ο Πητερ θα βοηθησει την Fringe Division σιγουρα θα ερθει και πιο κοντα μαζι του....Ειναι και κατι λογικο στο κατω κατω να συμβει στην πλοκη της σειρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με Linuslost, εγώ μιλάω γενικά για όλα τα στοιχεία που ξέρουμε και τις σκηνές που έχουμε δει, ότι ξέρουμε σχεδόν όλο το επεισόδιο (συν ότι τώρα μάθαμε ότι ο Γουόλτερ θα τον εμπιστευτεί στο τέλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ολιβια μενει να μαθουμε τι σταση θα κρατησει :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. entaksi pano kato mexri tora matheme oti mathenoume sinithos (trailer, sneak peaks, deltio tupou, kana 2 spoilers, promo pictures)...to oti tha ton empisteutoune nomizw pws olloi to kserame, mias kai exoume dei apo bagstage pictures oti sto epomeno epeisodio o peter tha dinergazete ksana me thn omada....egw pantos auta pou diabazw tha hthtela na ta dw (aliws einai na ta blepeis)...tha exoume tromeres skhnes peter-walter 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο τέλος θα ξέχναγα ότι έχει επεισόδιο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den me peirazoun katholou ta spoiler gt me poronoun polu perisotero...ante den pernan oi wres...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gia na to eipan 8a exei poly pswmi akoma t epeisodio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. evhh  εξαρτάται βέβαια και τα σπόιλερ, πχ το σπόιλερ με τον Πήτερ-Γουόλτερ δε μου άρεσε που το έμαθα (αν και πάνω κάτω το είχαμε ψιλιαστεί ότι κάτι τέτοιο θα γίνει). Αντιθέτως το τελευταίο με την Ολίβια-Νίνα ήταν πωρωτικό καθώς δε μας αποκαλύπτει τίποτα, απλώς μας λέει ότι θα το μάθουμε και έτσι ανυπομονούμε για το επεισόδιο για να το μάθουμε και όχι να δούμε σε πράξη την πληροφορία που μάθαμε... βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις πάντα και φυσικά είναι και στον άνθρωπο!!! 

    foivosjv  Μακάρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή