23/10/11

Στιγμιότυπα από το Promo


Πριν 2 μέρες αναρτήσαμε το μεγάλο promo του επόμενου επεισοδίου και όπως μας ανέλυσε ο LinusLost στα σχόλια υπήρχαν κάποιες κρυφές σκηνές. Δείτε παρακάτω αυτά τα κρυφά στιγμιότυπα που μας τα έστειλε ο Κώστας από το www.mezz.gr










25 σχόλια:

  1. RESPECT για την αναρτηση!

    Η ένεση στον Πετρο γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστας: Respect! Mπραβο!!! Φοβερη η δουλεια!!!

    το βαλιτσακι το ειχα δει και εγω αλλα δεν καταφερα να παγωσω την εικονα σε εκεινο το σημειο για να το δω καθαρα...Νομιζω παλι ο Πητερ ειναι με το βαλιτσακι!


    Sawyer_LaFleur : Νομιζω οτι στον ετρο γινεται...Αλλα γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο βαλιτσάκι πρέπει να είναι ο Walter, και συγκεκριμένα πρέπει να ειναι το βαλιτσάκι που έψαχνε να βρεί στο 1.20 που είχε μεσα το τυχερό "δολάριο" του Πήτερ. Και μαλλον συνέχεια της ίδιας σκηνής πρέπει να ειναι και αυτή που κρατάει το "δολάριο" ο Walter. Τώρα για την ένεση δεν φαίνεται καθαρά τι γίνεται, ας υποθέσουμε πάντως πως ειναι ο Walter αυτος που την κάνει ... και το πιο πιθανό ειναι να την δέχεται ο Πήτερ. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. isws h enesh pou kanoun ston peter na einai oros ths alithias...kai  etsi epitelous apodextoun oti auta pou leei o peter einai alithia

    emena h prwth fwtografia mou fenete poio endiaferon, ti akribos dixnei? (ebgale kaneis kapoio noima?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sorry gia to asxeto paidia... alla giati mou fainetai oti ayth thn ataka: http://www.youtube.com/watch?v=-0qnp9REpJE tha thn ksana akousoume poly syntoma ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Lusifer  Kατι καλο πρεπει να ετοιμαζει ο Πητερ!!!

    @7108492573a18f705fcd8cdcba1be274  Φοβερη σκηνη!!! Κατατρομαξα!!! αλλα σε ποιο επεισοδιο την ειχαμε δει και γιατι φευγει ο Πητερ? (Εχω δει μονο μια φορα το καθε επεισοδιο του Fringe και δεν τα θυμαμαι ολα πολυ καλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι το 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου, τότε που  υποτίθεται ότι την χτύπησε αμάξι και έπεσε για λίγο σε κώμα γιατί την είχε μεταφέρει στο παράλληλο σύμπαν ο Μπέλι, την πρώτη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν θυμάμαι καλά το κόκκινο υγρό πρέπει να είναι το κορτέξιφαν και προφανώς θα το χορηγούν στην Ολιβία... (στην εικόνα το χέρι μοιάζει με γυναικείο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωωωω φοβερη ατακα και φοβερο επεισοδιο!! Πολυ θα ηθελα να ξανακουσω ελληνικα..


    Αν και μονο ελληνικα δεν τα λες αυτα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι ελληνικά αυτά, είναι greeklish :Ρ  
    Άλλοι τα γράφουνε, άλλοι τα μιλάνε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Moυ αρεσει που ο Πητερ μιλουσε και για ενα φιλο του απο την Κορινθο που του εμαθε αυτο στα Ελληνικα...Ψαγμενοι οι σεναριογραφοι!!!

    @88a6e63e5b10a5512f067efca5e13e0f Oντως το χερι ειναι ατριχο!!!! Και σωστη η παρατηρηση για το κορτεξιφαν!!! Λετε να δουμε την Olivia με δυναμεις παλι?



    ΥΓ:Εχει δει κανεις σας το The Walking Dead?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω ότι ο Πέτρος είναι μισός Έλληνας με βάση τη σειρά(αφού η μάνα του του έλεγε αυτή τη φράση συνέχεια,άρα λογικά είναι Ελληνίδα (??) ).Σωστός linuslost, και εγώ σκάλωσα με την Κόρινθο τότε (ωραίο κολπάκι της έπαιξε της άλλης :D).Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν μίλησε η olivia (ας πούμε :P) Ελληνικά τρελάθηκα.Ψάρωσα άσχημα!!
    Olivia:latin?Peter:Greek! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ti λεει σαν σειρα?αξιζει ννα την αρχισω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λέει αρκετά σαν σειρά. Μόνο 6 επεισόδια έχει ο 1ος κύκλος κ σήμερα βγήκε το 2ο επεισόδιο του 2ου..

    Δεν με συγκλονίζει η σειρά, αλλα έχει καλά στοιχεία. Π.χ. στον 1ο του 2ου κυκλου αναλωθηκαν στο να ψαχνουν ενα παιδακι. 1 ωρα επεισοδιο και εψαχναν το κωλοπαιδο :PAλλα στο τελος σε αφηνει μ@λακα :D

    Ξεκίνα την και βλέπεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το The Walking Dead tha to ksekinisw kai egw, mou to prwtine h ismini alla akoma den to arxisa pantos leei oti einai foberh seira (me ollh thn sumasia ths lekseos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ε δεν το πιστευω!!! Μολις κατεβασα την 2η σεζον του FRINGE για να το δωσω σε μια φιλη και εβαλα να δω την ποιοτητα στο πρωτο επεισοδιο,και μολις το προχωρησα επεσα πανω στην σκηνη που εβαλε πιο πανω ο @7108492573a18f705fcd8cdcba1be274 !

    Sawyer_LaFleur Επειδη εχει λιγα επεισοδια μαλλον θα την αρχισω αν και δεν τρελενομαι για ζομπι! Για δειτε και αυτο το blog που βλεπεις online με ελληνικους υποτιτλους ταινιες και σειρες: http://kontra-cinema.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σας παίδες! Σχετικά με το Walking Dead να το δείτε 100% ειδικά όσοι είναι φαν των zombies Γενικά έχει αγωνία, κάπως αργούς ρυθμούς βέβαια,αλλά νομίζω αξίζει...λίγα επεισόδια είναι έτσι κι αλλιώς!
    Από πολύ γνωστούς από σειρές παίζει η Sara του ΡΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σημερα ξεκινησε να παιζει και η Μπελα του Superntaural!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @cc1cb64fa60437a9c4f9f3dad3f3e42f  εγώ όταν την άκουσα δεν κατάλαβα από την αρχή ότι μιλάει ελληνικά... όταν είπε τη λέξη "πατέρα" κάτι σα να άρχισα να υποψιάζομαι και το γύρισα πίσω και έσκασα στα γέλια από την προφορά!!! 

    Για μένα το Walking Dead είναι μια απλά "καλή" σειρά. Έχει ωραία ατμόσφαιρα της επιβίωσης (όχι Lost βέβαια) και σε σημεία έχει αγωνία. Από την άλλη οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι "απλοί" με πολλά κλισέ στοιχεία και αχρείαστοι στην υπόθεση. Έχει 2-3 καλούς. Ο Γερός δε μου αρέσει που προσπαθούν να τον παρουσιάσουν Τζον Λοκ, δεν του φτάνει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι του μεγάλου Λοκ, πάρτε το χαμπάρι!!!!!! Η φάση με την Μπέλα του Supernatural στο αγρόκτημα πρέπει να λέει, πάω σε λίγο να το δω...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. pw-pw molis eida ston alpha ena epeisodio sci miami kai epeze to kokkinomaliko totem (nina sharp)...kai telika apodixtike oti auth htan h dolofonos (malista skwtose thn kori ths)...panou axoneutous rolous kanei auth h gunaika (moumia hthela na pw) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχαχαχαχαχαχαχαχα, στη μία σειρά πάει με τον "γιο" της και στην άλλη δολοφονεί την κόρη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. linuslost τον Μπρόιλς!! Με τέτοια διαφορά ηλικίας θα μπορούσε να ήταν και γιος της χαχαχαχα. Γύρω στα 20 χρονάκια του ρίχνει αν θυμάμαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαχαχαχαχαχαχαχα και σιγά πια τη γυναίκα-αράχνη! Ένα γλοιώδες τοτέμ είναι...επίσης στο Falling Skies που είχε ένα guest (ενώ την είχα συμπαθήσει τη σειρούλα μου τα χάλασαν τεσπα) έκανε μια ρουφιάνα των εξωγήινων που είχε συμμαχήσει μαζί τους και τους έδινε πληροφορίες για τους επιζώντες! Ουστ πια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή