9/10/11

Συνέντευξη του John Noble από τον Ari Margolis


Ο γνωστός σε όλους μας Ari Margolis, από το Fox, που μας πετάει κατά καιρούς μερικά σπόιλερ για την σειρά, συζητάει τώρα με τον John Noble για την προσωπική του γνώμη πάνω σε κάποια θέματα της σειράς και γενικά της ζωής του. (ανταποδίδει και ο Νόμπλ, μην το χάσετε)

20 σχόλια:

  1. einai 8eoulhs re gamwto..dn ginetai n mhn einai k gamw tous tupous k sthn kanonikh tou zwh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaxa!!!

    Ιδεα: Να κανουμε poll και να στειλουμε μια ερωτηση ως το Ελληνικο blog για το Fringe στον Αρη Μαργκολη που με την σειρα του να την κανει στους υπευθυνους της σειρας,και που ξερουμε ισως μαθουμε και κανενα σποιλερ! Ετσι και αλλιως αμα ειναι Ελληνας ισως μας δωσει προτεραιοτητα και κανει την δικια μας ερωτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. entaksi KORIFH einai to atomo, terastios hthopoios...kai fenete kai kalos anthrwpos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. linuslost καλή ιδέα!!! Προτείνετε όμως και καμιά ερώτηση που θέλετε να γίνει και θα φτιάξουμε πολ, ή μπορούμε να του στείλουμε και ποικιλία ερωτήσεων και να επιλέξει αυτός όποια/ες θέλει. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. where is peter bishop?

    ...
    next
    τεραστιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχα.. Πολυ απολαυστικος ο τυπας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GAMATH idea linus.pragmatika na t kanoume!!:>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. hdh ka8omai k skeftomai pi8anes erwthseis..:$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπον αρχιζω με μερικα μεγαλα ερωτηματα προς ερωτηση:

    1)Καποιο στοιχειο για το ποιος εφτιαξε την μηχανη...? Η ποιος την εστλ πισω στο χρονο?

    2)Καποιο στοιχειο για τους Παρατηρητες,ποσοι ειναι?

    3)Θα δουμε κατι για το Inner Child?

    4)Καποιο στοιχειο για τον μυστηριωδη κυλινδρο των Πατρατηρητων?

    5)Θα μαθουμε για το γεγονος του Detroit στο ετος 2026 και για το πως εχασε το ματι ο μελλον Μπροιλς?

    6)Υπαρχει αλτ-Νινα Σαρπ?

    7)Θα ξαναδουμε τον Σαμ Γουεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. linuslost το πρώτο ερώτημα απαντήθηκε στο τέλος του 3ου επεισοδίου από Πέτρο πριν φύγει για διακοπές( :P).Ο Walter την έφτιαξε και ίσως μαζί με ASTRO και την έστειλαν στο παρελθόν!Από τα άλλα 6 μου αρέσουν πολύ τα 2 και 4!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίος Linuslost!!!! Θα ήθελα να μάθω ιδιαίτερα το 3 και το 5.... 

    Γιώργο, δεκτά όλα αυτά που λες αλλά εγώ θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τη μηχανή... γιατί δεν μπορούσε ο Γουόλτερ απλά να μην την στείλει;;; (λέει δε μπορεί επειδή την έχει ήδη στείλει, αλλά και ο Πήτερ είχε πάρει ήδη την απόφαση με αυτή τη λογική, γενικά δε μου κολλάει κάπως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαι εγω θελω μια πιο ξεκαθαρη εικονα για την μηχανη...Εγω θελω πιο πολυ τα 1,2,5,7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι Σταύρο,είχε πει ότι δεν μπορούσε να μην την στείλει γιατί το έχει κάνει ήδη απλά ο Peter θα έπρεπε να πάρει διαφορετική απόφαση...Αν ξαναδείτε το τελευταίο της 3 season(το είδα αποσπασματικά πριν λίγο) θα δείτε ότι για το θέμα της μηχανής είμαστε καλυμμένοι.Τώρα για μία ποιο ξεκάθαρη εικόνα πιθανόν να μας την δώσει ο χειριστής της όταν επιστρέψει :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. gia poio kulindro lete? gia ekinon sto 4o epeisodio ths 1hs season (pou protoeidame ton paratirith?) an lete gia ekinon psifizw karfota to 4 prepei na einai kati to sumantiko autos o kilindros kai tha eithela polu na apntithei.

    gia thn mhxanh nomizw edosan apantiseis (emena pantos me kaliptoun kai me to parapano)

    e oxi na spatalisoume erwtish kai gia thn alt-nina sharp...edo aman leme na ksefortothoume thn kanonikh...tha mas fortosoun kai allo kokkinomaliko xtikio??? (egw blepw kai bradi thn seira kai skiazome kathe fora pou enfanizete)
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργο εντάξει, όμως θα πρέπει να μας πει κάποια πράγματα π.χ. πως έστειλε τη συνείδηση του Πήτερ πίσω στο χρόνο;;; Και επιμένω ότι με τη λογική ότι είχε ήδη στείλει τη μηχανή (πρέπει να μας πούνε το πότε ακριβώς, μετά ή πριν τη συνομιλία με τον Πήτερ;;;), τότε και ο Πήτερ έχει ήδη πάρει την απόφαση. Είναι λίγο περίπλοκοι βέβαια οι κανόνες του fringe στο time travel και όχι-απόλυτοι... 
    Προσωπικά έχω συνηθίσει τους κανόνες του Lost στο time travel με το "What Happened, Happened", "you can't change the past", ό,τι και να προσπαθήσεις να κάνει για να το αλλάξεις κάτι θα συμβεί και δε θα τα καταφέρεις... 

    Για τον κύλινδρο φοβάμαι ότι δε θα ασχοληθούμε καθόλου ξανά (όπως και για το inner child). 

    Lusifer η Alt-Nina δεν είναι κοκκινομάλλικο χτικιό, είναι ξανθό χτικιό :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι, θα ήθελα να μάθω για το Inner Child, επίσης γιατί οι Παρατηρητές εμφανίζονται παντού (σε φώτο, κάμερες, πίνακες); Λες και θέλουν να δουν ότι αυτοί αποφασίζουν για την μοίρα τους... Γιατί είναι αναποφάσιστοι; Έχουν ανθρώπινα συναισθήματα; Από τι είναι φτιαγμένοι; Γενικά θέλω να μάθω πολλά για τους Παρατηρητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πλάκα πλάκα οι Παρατηρητές είναι το πιο δυνατό κομμάτι της σειράς!!! 
    Για την πρώτη ερώτηση σου Κάτια μας έχουν πει ότι οι Παρατηρητές εμφανίζονται σε σημαντικά γεγονότα, οπότε ίσως εκεί ήθελαν να εστιάσουν. Και λογικά επειδή σε κάθε επεισόδιο γίνεται και από ένα περίεργο φαινόμενο, βλέπουμε και έναν observer!!! 
    Για τα υπόλοιπα θέλω και εγώ μια απάντηση...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή