6/10/11

Συνέντευξη της Jasika Nicole


H ηθοποιός που ενσαρκώνει την Άστρο, Jasika Nicole, μας μιλάει για την επιστροφή του Πήτερ στη σειρά όπως και για το επόμενο story arc που μας περιμένει.

Σχετικά με την αντίδραση της Άστριντ στην επιστροφή του Πήτερ
Οι σεναριογράφοι δεν έγραψαν κάτι ή κάποια σκηνή που να μπορείτε να δείτε την Άτριντ να προσπαθεί να πάρει κάποια πληροφορία σχετικά με την επιστροφή του Πήτερ, οπότε δεν ξέρω πως νοιώθει. Ξέρω πως αισθάνονται ο Γουόλτερ, η Ολίβια, ο Λίνκολν και ο Μπρόιλς, αλλά δεν είμαι σίγουρη για την Άστριντ και δεν ξέρω αν αυτό έχει γίνει εκ προθέσεως. Δεν ξέρω αν αυτό θα παίξει σημασία στην ιστορία αργότερα, το οποίο θα ήταν πολύ ωραίο. Αλλά απ' όσο ξέρω η Άστριντ θα προσπαθεί συνεχώς να πείσει τον Γουόλτερ ότι ο Γουόλτερνετ δεν είναι σατανικός και ότι ο κόσμος του είναι τόσο σημαντικός όσο και ο δικός μας και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον σώσει όπως και ότι δεν είναι αντίπαλος μας. Αυτό προσπαθεί να εξηγήσει στον Γουόλτερ. Οπότε θα έλεγα ότι είναι ανοιχτή σε ό,τι και αν συμβεί και θα προσπαθεί πάντα να βλέπει το καλό στους ανθρώπους.

Σχετικά με την επανένταξη του Πήτερ
Η επανένταξη του Πήτερ στον κόσμο είναι πραγματικά δύσκολη. Δεν θα γίνει άμεσα, μέχρι στιγμής είναι κάτι σαν μάχη για αυτόν και όχι σαν καλωσόρισμα, για την ακρίβεια είναι το ακριβώς αντίθετο από το "καλωσόρισμα".

Σχετικά με το επόμενο story arc το οποίο θα έχει δραματικές επιπτώσεις και στους 2 κόσμους
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει κάτι από το παρελθόν και πρέπει να σκεφτείτε ότι είμαστε σε διαφορετική πραγματικότητα τώρα και σε ποιο σύμπαν βρισκόμαστε, οπότε κάτι από το παρελθόν επιστρέφει για να μας θυμίσει ότι τα σύμπαντα δεν εμπιστεύονται το ένα το άλλο και ότι πιστεύουν ότι η αντίπαλη πλευρά είναι ένοχη αλλά αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι υπάρχει μία πιθανότητα να υπάρχει μία εξωτερική δύναμη που δεν έχει καμία σχέση με αυτούς τους 2 κόσμους αλλά τους επηρεάζει. Αυτό θα ανακαλύψετε στην συνέχεια.

Τέλος, λέει η ηθοποιός ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ τρελά στη συνέχεια.

4 σχόλια:

  1. μηπως εχει να κανει τπτ με το αγορι που έπαιξε στο επεισόδιο inner child? γιατι μοιαζει σν παρατηρητης εξου και το τελος που αντικρισε τον παρατηρητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι Κάτια πολύ πιθανόν να ισχύει αυτό που λες. Από τη μία μοιάζει σαν Παρατηρητής από την άλλη όμως δεν έχει την ενδυμασία τους. Θα δείξει... στο αυριανό επεισόδιο θα μάθουμε γι' αυτόν στα σίγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μου ήρθε τώρα στο μυαλό! Θυμάστε ένα επεισόδιο στη 3η σαιζόν, το 19o, Lysergic Acid Diethylamide...εκεί που γίνονται καρτούν ο Γουόλτερ, ο Πίτερ και ο Μπέλι. Στο τέλος η Ολίβια ανέφερε τον άντρα Χ, που είπε ότι θα την σκοτώσει. Παίζει να είναι αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φήμες έλεγαν τότε ότι είναι ο πατριός της, ή ίσως τελικά ήταν ο Γουόλτερνετ (όπως είδαμε στο 3χ22), ποιος ξέρει;;; (δε νομίζω να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή