26/10/11

10 σχόλια:

  1. Δειτε το παιδια!!! Δειχνει και πιο πολλες σκηνες σε σχεση με το promo αλλα μια μου κινησε πολυ το ενδιαφερον!!!

    Οταν ο Πητερ ρωταει τον Γουολτερ:Δεν μας εσωσε ο Observer στην λιμνη?
    Και ολοι κοιτιουνται μεταξυ τους απορημενοι!!!Μαλλον μεσω του Πητερ θα μαθουν ξανα για τους Παρατηρητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μαλλον μεσω του Πητερ θα μαθουν ξανα για τους Παρατηρητες!Αυτή τη σκέψη ακριβώς έκανα και εγώ Linuslost.Θυμάμαι όμως ότι στο θέμα τον observers το fringe division γνώριζε χωρίς να "χρειάζεται" ο Peter.Ομως γνώριζε μόνο ο Broyles και μία μικρή ομάδα,καθώς και η M.D.,και μετά έμαθε και η Olivia.Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το επεισόδιο νομίζω... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @cc1cb64fa60437a9c4f9f3dad3f3e42f  Ναι! Και εγω σκεφτηκα οτι παλια ηξεραν και αλλοι για τους Παρατηρητες και ισως:

    1)Η M.D ειχε πληροφοριες για Παρατηρητες (νομιζω) σε προηγουμενους αιωνες! Ισως ακομα τις εχει αλλα να μην ξερει οτι υπαρχουν και στο σημερα

    2)Η M.D γνωριζει γι αυτους και η Νινα ή οποιος αλλος την διοικει σκοπιμως αποκρυπτει αυτες τις πληροφοριες

    3)Η Μ.D γνωριζει και η Νινα το εχει πει στον Μπροιλς αλλα αυτος δεν το ειπε στην Ολιβ αφου δεν εχουν ξαναδει καποιον απο αυτους..

    4)Δεν γνωριζει ουτε ο Μπροιλς αφου το επεισοδιο 1x04 δεν υπηρξε ποτε μετα την εξαφανιση του Πητερ.Δηλαδη οι Παρατηρητες παραμενουν κρυφοι και παρατηρουν διακριτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαμάτη η προμοσυνέντευξη!!! 
    Με λίγα λόγια η εμφάνιση του Observer στη λίμνη, οδήγησε τους ανθρώπους στην αποκάλυψη του... ή κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. stavrosLost Noμιζω ο Πητερ ρωτησε τον Γουολτερ αν ηρθε να τους σωσει ο Παρατηρητης το βραδυ που ειχαν πεσει μεσα στην λιμνη οταν ο Πητερ ηταν ακομα παιδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. stavrosLost Νομιζω οτι ο Πητερ ρωτησε τον Γουολτερ αν ο Παρατηρητης προσπαθησε να τον σωσει οταν ηταν παιδι και επεσαν μαζι μεσα στην παγωμενη λιμνη και οχι τωρα που εμφανιστηκε στην λιμνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο το έχουμε δει ολο σε promos...! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. polu wraies kai apokaliptikes kai oi sunenteukseis kai to promo...mas dixnoun kati parapano...alla paralhla mas anebazoun kai thn prosmonh gia to epeisodio polu parapano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. e oxi...liga pragmata exoun deiksei,isa isa na mas eksitaroun!O kakos xamos eixe ginei 8umamai sto entrada...ekei,ontws eixame dei para polla-parapanw apo osa 8a eprepe! (8umizw to 2lepto trailer kai ta 4 sneak peeks)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. linuslost ναι εννοείται αυτό, για τότε εννοούσα... ότι άμα δεν είχε σώσει τον Γουόλτερ και τον Πήτερ, να μην τον ήξερε κανείς. Βέβαια δεν ξέρουμε αν γνωρίζει κάτι η Μ.D. αλλά θα δούμε σύντομα.

    @7108492573a18f705fcd8cdcba1be274  όντως, έχουνε κάψει πολλές σκηνές, αλλά τι να κάνουμε... πρέπει να περιμένουμε 2 (ή 3 εβδομάδες μέχρι το επόμενο επεισόδιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή