28/10/11

Δεν θα εχει νεο επεισοδιο σημερα!!!


Oι Rangers δυστυχως δεν τα καταφεραν απεναντι στους Cardinals ΕΧΑΣΑΝ. Και εμεις δεν θα δουμε αυριο το επεισοδιο 4.05 "Νοvation" αλλα την αλλη παρασκευη στις 04/11/2011!!!

28 σχόλια:

  1. Ksenera megalh. ta palta exasan ELEOS....tha perimenoume akoma mia ebdomada gia na doume thn epanemfanish tou peter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gamo to spiti sas Rangers kolomada.pousth tzigger poula(asxeto)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ναι αντε γειά μαλάκες αμερικάνοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι τρόμπες είναι ρε πούστη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα, και το κακό είναι ότι μας έκοψαν στο καλύτερο σημείο μέχρι τώρα της 4ης σεζόν, και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα βγουν και άλλα τρέιλερς και τελικά θα το δούμε όλο το επεισόδιο... Ελπίζω να μην έχει κακή επίπτωση στα νούμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο μου ηρθε και εμενα στο μυαλο μου Σταυρο,μην πεσουν τα νουμερα....

    Πολυ παλτα παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουλαχιστον να ευχομαστε να χιονισει,να βρεξει,καποιος να χαλασει τον αγωνιστικο χωρο κτλ ωστε να ακυρωθει ο αγωνας και να δουμε το επεισοδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδια γιατι να μην το εδειχναν αυριο το επεισοδιο π.χ; Σιγα σαββατο καμια μαλακια θα χουν στο προγραμμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. linuslost  πλέον έχει βγει ανακοίνωση από το Fox ότι το 4.05 θα παιχτεί στις 4/11, οπότε και να ακυρωθεί ο αγώνας δε νομίζω να αλλάξουν πάλι το πρόγραμμα και να το φέρουν πίσω. Το πολύ πολύ μόνο θα μπορούσαν να το ανεβάσουν στο ιντερνετ όπως έκανε και το HBO με το Game of Thrones και το True blood σε κανα 2 επεισόδια... αλλά θα έχαναν πολλούς τηλεθεατές την επόμενη εβδομάδα (τώρα ίσως χάσουν περισσότερους λόγω μεγάλης αναμονής).

    Sawyer_LaFleur  το Σάββατο είναι η χειρότερη τηλεοπτική μέρα στην Αμερική οπότε θα έπεφταν πολύ τα νούμερα (δεν τους συμφέρει)... όχι ότι τώρα δε θα υπάρχει μείωση αλλά λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ ελεος πια! Δεν εχω και καμια αλλη σειρα περα απο το vampire diaries για να παρηγορηθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. uparxei kai ena kalo, otan oi alles seires teliosoun...emeis tha exouma akoma na blepoume epeisodia fringe ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σημερα ξεκιναει το  Grimm? Γιατι αν ξεκιναει σημερα δυστυχως θα κατσουν να το δουν και επομενως μν περιμενετε 5η σεζον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολυ γαματη η φωτο,και ειδικα τα λογια που λεει!!!

    Σταυρο:αληθεια που τις βρισκεις ολες αυτες τις γαματες φωτο που βαζεις? (την συγκεκριμενη την ειδα και εγω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Lusifer έτσι κ' αλλιώς το fringe θα τελείωνε νωρίς για το 2011 (18/11), οπότε τώρα να τελειώσει μία εβδομάδα αργότερα (25/11), οπότε στην επιστροφή θα μπει στο δρόμο του. Τώρα το ερώτημα είναι άμα θα πάρει παράταση μία εβδομάδα ή θα τελειώσει στις 18 Νοεμβρίου (όπως ήταν προγραμματισμένο) με το 4.07... το σωστό θα ήταν να πάρει παράταση (που κατά 96,39% αυτό θα γίνει) και έτσι να δούμε το 4.08 που έχει επίπεδο season finale !!!!!!!!!!

    Sawyer_LaFleur  ναι σήμερα θα ξεκινήσει, αλλά μάλλον πάτο θα πιάσει μιας και είναι ο αγώνας απέναντι. Προσωπικά το έχω δεδομένο ότι η 4η θα είναι η τελευταία σεζόν... αφού από τη στιγμή που ανανεώθηκε φαινόταν ότι ήταν χαριστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. linuslost τώρα είδα το μήνυμα σου. Κυρίως στο google τις βρίσκω ή σε διάφορα άλλα σάιτ με σπόιλερ (όπως αυτή που ήταν έτοιμη από το σποιλερ τν)... καμιά άλλη φορά βρίσκω την φωτογραφία μόνο και προσθέτω κανα 2 ατάκες για να γεμίσει... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Bασικά βλέπω και το SPN απόψε να πατώνει.. κάτω από 1εκ το βλέπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ορέστη δύσκολα, σίγουρα θα έχει ένα σταθερό κοινό γύρω στο 1,5 εκ. (το λιγότερο), δε νομίζω να πέσει κάτω από αυτό... μετά που θα παίζει Fringe-Supernatural-Grimm θα έρθουν τα δύσκολα, αλλά να μου πεις και τώρα θα έχει αγώνα... θα δούμε αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DA3I AYTOi OI AMERICANOI EINAI ELEINOI ...oxi mono epidi einai to fringe alla einai polu megali mlkia apo meria tous pou teleftaia stigmh allazoun to programma ama to fringe ekane 9-20 m tiletheash tha grafan ton agona sta tetia tous...hmarton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο το grimm λέει τίποτα ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. evhh δε νομίζω, οποιαδήποτε σειρά και να παιζόταν δε νομίζω να αρνούνταν να δείξουν τον αγώνα (στο Fox παίζεται) που σίγουρα κάνει γαμάτα νούμερα!!!

    Sawyer_LaFleur  λίγο που είδα το τρέιλερ δε μου άρεσε... λίγο από Supernatural, λίγο από παραμυθάκι, λίγο αστυνομικό... σύνολο λίγο παιδικό μου φάνηκε. Άσε που το έβαλαν κατευθείαν Παρασκευή (μάλλον για να χτυπήσουν το Supernatural) αλλά με fringe και SPN αντίπαλους (και NBC για κανάλι) δε νομίζω να πάει μακρυά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. stavrosLost Kαι γω την ιδεα γνωμη εχω Σταυρο απο το τρειλερ που ειδα. Περισσοτερο πιστευω ηθελε το καναλι να "φτιαξει" ενα δικο του Supernatural..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. epidhs to supernatural maresei me balate sto trypakh n do to proto epeisodio tou grimm alla gia na mhn ksexniomaste gamo to spiti sas Rangers thelo fringe gia 165 season zhtao polla????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχω αποκλειστικό. Ο Μπέος σύμφωνα με πληροφορίες, έστησε το παιχνίδι και τελικά πέρασαν οι Rangers αυτόματα. Δεν θα χρειαστεί άλλος αγώνας, σε 3μιση ώρες έχουμε νέο επεισόδιο :D :D :D :D :D :D


    Ωραιο δεν θα τανε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ti malakes oi Rangers.eixa meres n mpw k twra p ta diavasa auta lu8hka sta gelia :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χαχαχαχαχαχαχαχα κλαιω φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άκυρο, αλλά κάτι πήρε το μάτι μου για μια σειρά του abc "The River". Παίζει να είναι καλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Την έχω τσεκάρει και εγώ, άμα ακούσω καλά σχόλια (και ανανεωθεί φυσικά), θα την τσεκάρω στο τέλος της σεζόν της. (για καλοκαιράκι) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή