10/10/11

Τίτλοι και ημερομηνίες προβολής επόμενων επεισοδίων


Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες προβολής μέχρι και το επεισόδιο 4.08 όπως και οι τίτλοι των επεισοδίων (πλην του 4.07).

4.05 - Innovation (28/10/2011)

4.06 - And Those We've Left Behind (4/11/2011)

4.07 - ΤΒΑ (11/11/2011)

4.08 - Back to Where You Have Never Been (18/11/2011) 

Υ.Γ Όσο αφορά το επεισόδιο 4.08 έχουμε πληροφορίες που λένε ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι επιπέδου season finale!!!

10 σχόλια:

  1. Innovation = καινοτομία/ανακαίνιση, οπότε λογικά θα δούμε κάτι που αφορά τον κόσμο με τον Πήτερ... (λέτε να αλλάξουν πάλι Opening theme;;;) 
    And Those We've Left Behind = και εκείνους που έχουμε αφήσει πίσω, λέτε να αναφέρεται σε καμιά επίπτωση η κάτι (π.χ. να εμφανιστεί πάλι το μωρό;;), ή καμία επιστροφή κάποιου χαρακτήρα;;; (π.χ. Μπέλι) 

    Απ΄ότι φαίνεται μετά το 4.04 θα έχουμε μία εβδομάδα διάλειμμα... (δηλαδή 2 εβδομάδες μέχρι το 4.05, πάλι στο καλύτερο σημείο θα μας κόψουν...) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mαλλον αυτο θα ειναι Σταυρο!Γουσταρω και καινουριο χρωμα στους τιτλους αρχης...!

    Αλλα περιμενω πως κ πως και το 4.06 αλλα πολυ παραπανω το 4.08...Σε ποιους αραγε να αναφερεται το καθε επεισοδιο?Γιατι υποθεσαμε οτι θα ηταν για τον Πητερ,αλλα τωρα αλλαζουν τα δεδομενα μιας και θα ειναι το 8ο επεισοδιο!!!Ασε που θα ειναι και επιπεδου ΦΙΝΑΛΕ! Παταγος θα γινει!

    ΥΓ:Οπως εγραφαν πολλοι και στο spoilertv,τετοιο συναισθημα με τους τιτλους ειχα να το νιωσω απο το LOST!Moνο τοτε ψαχνομασταν τοσο πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε 'συ, εντωμεταξύ οι τίτλοι του fringe πλέον αναφέρονται στην μυθολογία κυρίως και όχι στο αυτοτελές κομμάτι της σειράς και είναι πολύ θετικό αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ετσι πρεπει να ειναι!!!


    Δεν ξερω αν ισχυει αλλα για το επεισοδιο 4.04 στο imdb εχει και τον William Bell αλλα και τον Sam Weiss (voice only)....Αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι απλα στα previously που δειχνει πριν αρχισει το επεισοδιο!


    Καληνυχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και επισης ο ηθοποιος που επαιζε τον καθηγητη-δολοφονο στο 4.02 εχει παιξει εναν deliveryboy της Oceanic στο Φιναλε του LOST!!! Τελικα θα το βρισκουμε συνεχεια μπροστα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 4.04 φαίνεται να δείχνει πολλά από το παρελθόν αλλά δεν πιστεύω να επιστρέψουν αυτοί οι 2. (το imdb δεν είναι και πολύ αξιόπιστο σε τέτοια θέματα) 

    Μπράβο του !!!! Στο σύμπαν του Lost είναι ο καλύτερος!!!

    Καληνύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. And Those We've Left Behind=mipws anaferete se autous sto melon??? giati autous tou afisame ligo piso meta to finale ths 3h season (na mathoume eki ti epiptoshs eixe h thisia tou peter?...giati eki apo oti thimame h oliviara papala...sto melon tha exoun alaksei polla kai nomizw tha exei endiaferon)
    mia bdomada dialima akoma den ksekinise h seira??? eleos re paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ^Ωραια η σκεψη του Λουσιφερ!!!Ετσι κ αλλιως θελω να μας δειξουν λιγο μελλον!

    Δεν ξερω αν το αναφερε κανεις αλλα το glyph code του 4.03 ηταν: REBORN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι να γίνει αυτό που λέει ο Λούσιφερ!!! Τα σπάει το μέλλον!!! 

    Πάντως όλα τα πολλαπλάσια του 4 προβλέπονται φοβερά επεισόδια, αρχικά το 4χ04 που το περιμένουμε από την αρχή της σεζόν με ανυπομονησία και στη συνέχεια το 4χ08 που θα είναι επιπέδου season finale... τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα αυτά που λέει ο Σταύρος και όλοι σας συνοψίζονται σε μία λέξη:FRINGE....

    ΑπάντησηΔιαγραφή