16/10/11

Σχολιασμός επεισοδίου 4x04 - Subject 9


Όποιος παρακολούθησε το σημερινό επεισόδιο του Fringe μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επικό αυτό επεισόδιο.

Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ!!!

Περίληψη: Η Ολίβια  ανακαλύπτει μια νέα ικανότητα που ίσως συνδέεται με τα πειράματα που έκανε ο Γουόλτερ στο παρελθόν με το Κορτεξιφαν. Η έρευνα τους, ωθεί τον Γουόλτερ να βγει από το εργαστήριο του μετά από χρόνια, καθώς μαζί με την Ολίβια πηγαίνουν στη Massive Dynamic που εδρεύει στη Νέα Υόρκη για να εξετάσουν αρχεία παλαιών υποθέσεων. Ο Γουόλτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί με την ζωή έξω από το εργαστήριο καθώς έρχεται αντιμέτωπος με δαίμονες του παρελθόντος.


53 σχόλια:

  1. Οσοι μαντεύατε ότι το ΜΠΛΕ ΠΡΑΓΜΑ ήταν ο PETER ήσασταν απόλυτα σωστοί.Παιδιά το επεισόδιο ήταν εκπληκτικό!Πραγματικά απίστευτο!!!!Πλοκή φοβερή και ειδικά το subject 9 που βοήθησε στην επιστροφή του Πέτρου.Ερμηνείες φοβερές,πραγματικά φοβερές,από Noble και Torv.Ο Walter τελικά δεν πάει στο St.Claire (Olivia ψυχάρα)..Επιτέλους ο Πέτρος είναι πίσω και γούσταρα πολύ που γύρισε στη Raiden Lake...Εκεί που όλα ξεκίνησαν!!!Οι observes δείχνει ότι ξέρουν (μάλλον) καλά τι κάνουν.Τα έσπασε απλά!Αναμένεται εκπληκτική η συνέχεια!!!!Κάθε επεισόδιο καλύτερο και από το προηγούμενο...Θα γίνει κακός χαμός από εδώ και πέρα....Peter is back...Εκτιμώ ότι θα πάρει 3 επεισόδια μέχρι να τον θυμηθούν όλοι και να μπουν σε μία λογική σειρά τα πράγματα...Επική προβλέπεται η σεζόν!!!Πάμε καλά όμως???2 εβδομάδες για το επόμενο???Τι καψώνι είναι αυτό????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Φίλε Γιώργο, θεωρώ, ότι το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί στις 28/10 για να μειώσει την δυναμική της νέας σειράς του NBC, "GRIMM" που θα προβάλλεται την ίδια ώρα. Επειδή το επόμενο επεισόδιο είναι μακράν από τα πιο αναμενόμενα, το φυλάνε για την πρεμιέρα του "GRIMM". Βέβαια, μπορεί να μην υπάρχει και καμια σχέση. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω, αν και σας διαβάζω συχνά πυκνά. Το επεισόδιο ήταν EPIC!!! Η αλήθεια είναι ότι περίμενα αυτό το μπλε πράμα να είναι ο Peter. Περισσότερο λόγο tvline που είχαν πει ότι θα επιστρέψει κάπου στα επεισόδια 2-4, οπότε λογικό μου φαινότανε. Παρόλα αυτά μ' άρεσε πάρα πολύ έτσι όπως το έστησαν. Και φυσικά την επιστροφή του στη λίμνη. Όταν το έδειξε, είχα την αίσθηση ότι, φυσικά, που αλλού θα μπορούσε να γυρίσει, εκτός από εκεί που άρχησαν όλα. Η απόφαση του Walter να βγει επιτέλους εκτός του Harvard όλα τα λεφτά. Ειδικά εκεί στο ξενοδοχείο π αρχίζει και τα σπάει όλα!!! Έχω μια απορία βέβαια, αν το γεγονός ότι στο δωμάτιο της Ολίβια δεν είχε φως παίζει κάποιο ρόλο, ή ήταν απλά τυχαίο, αλλά αυτό μάλλον η συνέχεια θα το δείξει. Όσο για το ότι τελικά δεν τον έκλεισε μέσα, ειδικά από την Ολίβια δεν περίμενα κάτι άλλο. Μάλιστα άμα αποφάσιζε αλλιώς θα μου χάλαγε όλη την εικόνα που έχω σχηματίσει. Επίσης μπορώ να πω ότι μου έλπιψε λίγο ο Λινκολν. Αλλά όχι τόσο οσο να μου ενοχλήσει ιδιαίτερα. Α, τώρα που το θυμήθηκα, η Ολίβια και η Νίνα σαν να έχουν μία τελείως διαφορετική σχέση τώρα. Εντελώς φιλική. Ποιος ξέρει τι διαφορετικό συνέβει? Και ερχόμαστε στο τέλος, που όλοι το περιμέναμε. Φανταστικό!!! Κλασικό J.J. Abraams. Σε αφήνει να χτυπιέσαι, και άντε τώρα περίμενε 2 βδομάδες για να δεις τι γίνεται. Ο Πέτραν μόλις την βλέπει καθησυχάζεται, σαν να λέει επιτέλους σε κάποιον θα μιλήσω που θα με καταλάβει, και εκείνη όταν του λέει αυτό το "Ποιος είσαι?" όλο απορία. Πωωωωωω. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Ανυπομονώ για το επόμενο, αν και μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε και πολύ το τρειλερ. Βέβαια ούτε αυτού του επεισοδίου το τρείλερ με άρεσε, αλλά ευτυχώς με διέψευσαν.
    Όσον αφορά ότι το επόμενο επεισόδια θα αργήσει, δεν νομίζω να είναι λόγω GRIMM. Γιατί δυστυχώς οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι, δεν δίνουν και τρελά νούμερα στο FRINGE, για να πω ότι θα αλλάξει και πολύ τα πράγματα. Πιο πολύ πιστεύω ότι το κάνανε για να μας κρατήσουν σε αγωνία. Άσε που το GRIMM όπως και ο CHUCK που κάνουν πρεμιέρα στο ΝBC 28/10 ήταν κανονικά να ξεκινήσουν 21/10. Περισσότερο πιστεύω ότι το NBC το έβαλε απέναντι μπας και πάρουν καμιά τηλεθέαση. Αυτά από εμένα. Έγραψα πολλά για πρώτο ποστ ειδικά, αλλά αυτό το επεισόδιο δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oταν ειχα δει το τρειλερ που το αυτοκινητο χτυπουσε πανω σε αυτη τη μπλε δυναμη ειχα υποθεσει πως χτυπησε τον peter  και για αυτο ηταν με ποδια νοσοκομειου αλλα επεσα εξω :Ρ Πραγματικα τελειο επεισοδιο! Ελπιζω βεβαια να θυμηθουν οι πρωταγωνστες μας συντομα ποιος ειναι ο peter γιατι θα αρχισω να στεναχωριεμαι! :Ρ

    Ποιος περιμενει μεχρι τις 28;; snif.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oχι οχι οχι οχιιιι γιατι το τελειωσαν εκει ;; Τελεια τα τελευταια 7-8 λεπτα, μετριο γενικα το επεισοδιο..


    Σιγουρα μπερδευτηκαμε ολοι για τα καλα. Που ηταν; Πως γυρισε; Γιατι στην λιμνη οπου πεθανε(εκει δεν πεθανε;); Τι θυμαται; Ολα; Ειναι αλλαγμενος; Θυμαται το ονομα του; Καταπληκτικος ο Γουολτερ και παλι οπως και η Ολιβ αλλα.. ΜΥΘΙΚΟΣ ΠΗΤΕΡ!
    Τι νουμερα καναμε; Δεν εχω δει ακομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά επεισοδιάρα!!!!!!!!!!!!!όσο πάει και καλυτερεύει και τώρα που ξαναήρθε ο peter καλυτέρεψε ακόμα περισσότερο.Όλα τα λεφτά ήταν το βλέμμα ανακούφισης που είχε όταν είδε την ολίβια και το βλέμμα της ολίβια όλο απορία, who are you!!!!!!!!!Kαλά πρπ να ξενέρωσε ο άνθρωπος γιατί μάλλον δεν ξέρει ότι κανείς δεν τον θυμάται!!!!!Είναι σίγουρη ότι δεν έχει επεισόδιο την άλλη παρασκευή????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά επεισοδιάρα!!!!!!!!!!!!!όσο πάει και καλυτερεύει και τώρα που
    ξαναήρθε ο peter καλυτέρεψε ακόμα περισσότερο.Όλα τα λεφτά ήταν το
    βλέμμα ανακούφισης που είχε όταν είδε την ολίβια και το βλέμμα της
    ολίβια όλο απορία, who are you!!!!!!!!!Kαλά πρπ να ξενέρωσε ο άνθρωπος
    γιατί μάλλον δεν ξέρει ότι κανείς δεν τον θυμάται!!!!!Είναι σίγουρο ότι
    δεν έχει επεισόδιο την άλλη παρασκευή????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και κάτι που ξέχασα να πω.

    Τo Fringe αυτη τη στιγμη είναι η καλυτερη σειρα της σεζον αυτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ENTA3EI ti gamato episodio htan auto ... theiko apla...pera apo thn emthanisei tou peter oi skhnes olivias-walter htan yperteleies ...olo to episodio mageia...top fraseis 
    Astrid--> really claire?that doesn't even start with an "A"Olivia--> Who are you? einai dunaton na rwtaei poios einai ...?den ginete na perimeno 2 vdomades          

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάλι δεν ξετρελάθηκα... Προβλέψιμο ήταν και επαναλαμβανόμενο! Έχω βαρεθεί να βλέπω τον Walter να κλαίγεται για την κατάστασή του και να συνειδητοποιεί πόσο μεγάλο κακό έκανε στα παιδιά... Καταντά κουραστικό... Τουλάχιστον είμαι περίεργος για την συνέχεια κι απ'ότι φαίνεται, τώρα αρχίζει το καλό (ελπίζω δηλαδή γιατί σε αυτό το σημείο η 3η σεζόν ήταν πολύ καλύτερη)... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντως το επεισοδιακι μου θυμισε και λιγο Supernatural. Με το "φαντασμα" και ολα τα σχετικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκτός από τα τελευταία 6-7 λεπτά το υπόλοιπο επεισόδιο μου φάνηκε μέτριο κάτω από τις συνθήκες ότι περιμέναμε τον Πήτερ σε αυτό το επεισόδιο. Δε μου άρεσε που ασχολήθηκαν με τον μαυρούλη, ενώ θα μπορούσαν να αναλωθούν περισσότερο στον Πήτερ. Εντάξει ήθελαν να το τελειώσουν στο νοσοκομείο το καταλαβαίνω, αλλά οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες!!! Στα επόμενα σίγουρα θα γίνει πάταγος!!! Δεν πολυκατάλαβα ακριβώς την αιτία που επέστρεψε αλλά δεν πειράζει... 

    @cc1cb64fa60437a9c4f9f3dad3f3e42f  εμένα πάλι μου φαίνεται ότι οι Observers δεν έχουν ιδέα για το τι κάνουν, και στο τέλος το κομμάτι Πήτερ (σώσιμο, διαγραφή, επιστροφή) θα αποδειχθεί ένα δικό τους λάθος!!!

    @d59c9d9f3edc1169d964138a77e334ed  πιστεύω ότι στοχεύουν λίγο πιο μακρυά... δηλαδή να έχουνε καλά νούμερα μετά την επιστροφή το 2012. Η σειρά θα σταματήσει για χειμερινό διάλειμμα λίγο νωρίς, στο 4.08, οπότε λογικά έκαναν μια βδομάδα διάλειμμα σε αυτό το σημείο για να το τραβήξουν λίγο μέχρι τέλη Νοέμβρη (και όχι μέσα) ... βέβαια μόνο αυτοί ξέρουν τον αληθινό λόγο. 

    @f0137b37cbe5b39213351d2bcd2cbb37  καταρχάς καλώς ήρθες και ελπίζουμε να διαβάσουμε και άλλα ποστ σου στη συνέχεια (όσο μεγάλα και να είναι). Συμφωνώ στα σχόλια των σκηνών που περιγράφεις... ο υποχόνδριος Γουόλτερ πολύ φάση, πάντως αυτό που λες για την Νίνα και την Ολίβια έχεις δίκιο λες και την ήξερε από μικρή μάλιστα (με αυτό που της πέταξε για το σχολικό χορό) 

    Pipi Etc  με την ποδιά είχαμε πει 15 θεωρίες, το πιο απλό δεν σκεφτήκαμε, ότι απλά θα βρεθεί κάπου σε "περίεργη" κατάσταση και θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

    Sawyer_LaFleur απ' ότι φαίνεται τα θυμάται όλα!!! Λογικά γύρισε εκεί επειδή από εκεί πέθανε/άλλαξε το παρελθόν (κάτι τέτοιο).... για τα 2 πρώτα ερωτήματα που θέτεις θέλουμε απάντηση.
    Τα νούμερα είναι στα χαμηλότερα επίπεδα μαζί με το 3.2 (στα 3.14 εκ.) 

    @051be7c3524cee6b98877c5980d1ec25 συμφωνώ σε όλες τις παρατηρήσεις σου, είναι αλήθεια δε θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα.

    evhh  πες την αλήθεια, λάτρεψες το επεισόδιο επειδή δεν είχαμε καθόλου Λινκολν, ε;;; :) 
    Συμφωνώ για τους Observers, οι ατάκες φοβερές !!!!

    bauer24 στο τέλος πάντως σου άρεσε, ε;;; Και εγώ πιστεύω ότι η 3η ήταν καλύτερη (μέχρι αυτό το σημείο) αλλά όπως είπες και εσύ τώρα αρχίζει το καλό και η 4η έχει προοπτικές να γίνει καλύτερη από την 3η.  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to epeisodio htan para polu kalo...ok htan ligo bareto alla mas apozimiose me ena fobero finale....epitelous brikame ton peter (kai pou emfanistike kiolas???...sto simio sto opoio pethane (mou arese auth h leptomeria))
    entaksi olo to epeisodio htan walter-olivia, eixa ksexasei ti oraio didimaki kanoun autoi oi duo, emena antitheta me alous goustarw para polu otan blepw dramatikes skhnes me ton walter (sto kato-kato dramatikh seira eimaste wre)...mporw na pw oti o walter me exei sugkinisei poio polu apo opoiondipote allo xaraktira pou exw dei se seira. 
    apo thn allh h olivia psixara opos panta siga mhn afine ton walter na girisei piso.
    ante na erthei to epomeno epeisodio na doume pws tha antimetopisoun ton peter...kai pws tha tous antimetopisei autos (fantazome skhnh walter-peter na tou leei oti einai gios tou...kai o walter na afiniazei pou tou leei tetia psemata gia ton nekro tou gio)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Lusifer...μαζί σου! Ήταν επεισοδιάρα!!!!! Μ'άρεσε η σχέση Γουόλτερ-Ολίβιας! Τι τρέχει μεταξύ Σάρπ-Ολίβιας;;;;;;;;;;;;;;;Εννοείται η Ολίβια είναι πολύ καλή, σιγά μην άφηνε τον Γουόλτερ να επιστρέψει στο Σαιντ Κλαιρ! Η επιστροφή του Πίτερ στη λίμνη απλά...επική!!!! Το τέλος μασ στεναχώρησε όλους που δεν τον θυμάται η Ολίβια, αλλά αυτό το ξέραμε! Ακόμη δεν είδαμε τον Γουολτεράλλο και έχουμε καιρό να δούμε κάτι από την άλλη πλευρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω προσωπικα εχω πολλες απαιτησεις απο το επομενο επεισοδιο. Δεν περιμενω μονο δραση και αγωνια, αλλα και πολλες απαντησεις. Επιτελους πρεπει να ξεκινησουν να μας τις δινουν! Και οσο παει και μεγαλωνουν τα ερωτηματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. lusifer23  συμφωνώ σε όλα εκτός του ότι εμένα ο Λοκ με έχει συγκινήσει περισσότερο σαν χαρακτήρας της Τν... αλλά μου άρεσαν πολύ οι σκηνές Γουόλτερ!!! Όσο αφορά την παρένθεση σου έχει κάποιο ενδιαφέρον η αντίδραση του Γουόλτερ (πιο πολύ ενδιαφέρον από την αντίδραση της Λιβ κατά την άποψη μου). Πιστεύω όμως άμα του εξηγήσει για το μέλλον, την διαφορετική απόφαση και όλα τα παράδοξα, μετά από λίγη σκέψη ίσως ο Γουόλτερ τον πιστέψει (εξάλλου δική του ιδέα ήταν να στείλει τη συνείδηση του στο παρελθόν... ακόμα και αν δεν το έχει σκεφτεί ακόμα) 

    @88a6e63e5b10a5512f067efca5e13e0f  τώρα περισσότερο ενδιαφέρον έχει το θέμα "Πήτερ" οπότε καλύτερα που δεν αναλώνονται εκεί... Πάντως έχει ενδιαφέρον που δεν τον θυμάται κανείς, να δούμε πως θα τον θυμηθούν, ελπίζω πάντως να μην ακολουθήσουν πάλι την εύκολη λύση με τους Observers και τα λάθη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Starvo da3i me katalave... ennoeite pws htan "+" ston na sximatisw kalh apopsh gia to episodio oti den eidame linconl...entomata3u ton alternate to psiloadexw alla o dikos mas einai tragikos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όντως ισχύει αυτό που λες... με το κουστουμάκι και τα γυαλάκια πολύ φλωράκος μου φαίνεται, έχει και τη μούρη του Χάρι Πότερ :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. stavrosLost
    μου άρεσε που επέστρεψε ο Peter, αλλά περιμένω να δώσουν καμιά εξήγηση
    για τον τρόπο που επέστρεψε... Τώρα έτσι όπως μας το έδειξαν ήταν κάπως
    ξεκάρφωτο και μου φάνηκε πολύ εύκολο και βολικό... Ξαφνικά εκεί που ήταν
    ενέργεια "ξαναγεννήθηκε" ως άνθρωπος!!! Αλήθεια πόσος καιρός να πέρασε
    από τότε που έπαψε να υπάρχει; Πάντως μακάρι να είναι καλύτερη η 4η σεζόν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. bauer24  συμφωνώ απόλυτα, ούτε εμένα μου άρεσε ως εξήγηση, όπως επίσης δε μου αρέσει που μας παρουσίαζαν τους Observers σα να ξέρουν τι θα συμβεί με τη παραμικρή τους κίνηση και τώρα κάνουν λάθη... Προς το παρόν χαίρομαι που επέστρεψε ο Πήτερ και δε θα καθίσω να ασχοληθώ με την ενέργεια γιατί πολύ απλά δε θα βγει νόημα, απλά θέλω εξηγήσεις στο διάστημα που μεσολάβησε για τον Πήτερ. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξέρω τι δεν σας άρεσε στο επεισόδιο, εγώ έμεινα ευχαριστημένος. Πλέον δεν περιμένω να καλυτερέψει πολύ η σειρά αρκεί να μην πέσει άλλο. Ήδη έχει πέσει πολύ από τον τρίτο κύκλο, που ήσουν σίγουρος ότι κάθε επόμενο επεισόδιο θα είναι και καλύτερο. Τώρα δεν μπορώ να πω "ΟΟ αναμένω το επόμενο που θα είναι γαμάτο", απλά περιμένω την συνέχεια... Προσωπική μου γνώμη είναι αυτή βέβαια, που μπορεί να να μην ισχύει αλλά μιας και έχουμε όλοι το δικαίωμα να πούμε την γνώμη μας, λέω αυτό που πιστεύω. Αυτά λοιπόν, περιμένω την συνέχεια στις 28/10 και ελπίζω να μην πω "OXI "(ρε που*** μου), σαν το Μεταξά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ Σταύρο πιστεύω πάντως ότι όλα πάνε με λογική σειρά..Δεν πέφτει σε αντιφάσεις η σειρά μέχρι τώρα...Εμένα κάτι άλλο μου προξένησε μεγάλη εντύπωση...Τέτοιο μίσος για τη Nina o Walter δεν έχει ξαναβγάλει ποτέ..Και τι σχέση είχε η Olivia με την Nina.Αυτό με το χορό με παραξένεψε πολύ..Λες και είχε αναλάβει την κηδεμονία της ένα πράγμα...Αυτό είναι σημαντικό ερώτημα και θέλει απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάτι που πρόσεξα είναι ότι απότι κατάλαβα δεν έχουν συμβεί κάποια γεγονότα με τα πειράματα του κορτεξιφαν, εννοώ ότι δεν θυμούνται τον άλλον που επηρέαζε συναισθηματικά τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν. Επίσης φαίνονται όλοι σαν να γνωρίζουν πολύ καλύτερα αυτά που έγιναν με το κορτεξιφαν. Εννοώ θυμούνται, κάτι που αν δεν κάνω λάθος δεν γινόταν "πριν". Πχ η ολίβια δεν θυμόταν τίποτα "πριν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Kyrillos Gaitanis  καλά κάνεις και λες τη γνωμη σου όποια είναι αυτή!!! Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι μπορεί να γίνει καλύτερη από την 3η (που είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής κατά τη γνώμη μου). Όσο αφορά το Κορτέξιφαν νομίζω ούτε πάλι θυμόταν, είχε φύγει από μικρή... και απ' ότι φαίνεται δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με κάποιο άλλο subject :) .... η στιγμή που σκεφτόταν ο Γουόλτερ το όνομα του μαυρούλη και λέει "α το θυμήθηκα, είναι...... Subject 9" xaxaxaxaxaxa ωραία σκηνή!!!

    @cc1cb64fa60437a9c4f9f3dad3f3e42f ναι ίσως δεν ξέρουμε και πολλά για τους Παρατηρητές απλώς εμένα αυτήν την εντύπωση μου είχαν δώσει. Η σχέση Ολίβια-Νίνα πολύ μυστήριο, πολύ φιλικές ήταν μεταξύ τους, δεν ξέρω αν απαντηθεί, κάτι μου λέει ότι στο 4.08 θα γυρίσουμε στα κανονικά (δεν είναι σπόιλερ, αλλά προβλέπεται πολύ ανατρεπτικό, οπότε όλα μπορούμε να τα περιμένουμε σε αυτό το επεισόδιο) 
    Το μίσος του Γουόλτερ ήταν όλα τα λεφτά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Sawyer_LaFleur  τώρα είδα αυτό το μήνυμα σου :p ... συμφωνώ απόλυτα πάντως αλλά στο επόμενο δεν πιστεύω να πάρουμε καμιά μεγάλη απάντηση (από το 4.06 και μετά), πιο πολύ μάλλον θα γίνει η "προσαρμογή" με τον Πήτερ να προσπαθεί να τους πείσει για το ποιος είναι. Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον αυτό και μόνο σαν ιδέα και θα είμαι ευχαριστημένος, άμα θέλουν να δώσουν και απαντήσεις ας δώσουν :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πότε λέτε να τα ξαναβρούν Πίτερ-Ολίβια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. με τον καιρό... Άμα τον θυμηθεί η Ολίβια δε νομίζω να μείνει τίποτα άλλο να βρουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. gia thn nina eixame diabasei auto to spoiler...
    - Θα φέρει μία "ανατροπή" με την επιστροφή της.
    - Θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την ζωή της Ολίβια.
    kai sto epeisodio blepoume thn nina na einai arketa poio konta me thn olivia (pou den htan etsi prin apo to peristatiko me ton peter) kai antitheta blapoume thn sxesh walter-nina na einai oi xiroteres (apo eki pou htan oi kalhteres).... kai lew egw oti malon o walter rixnei thn euthinh sthn nina gia ton thanato tou peter (mias kai an thimaste htan kai h nina thn mera pou o walter perase apenanti kai phre ton mikro peter)...tote bebea phgan olla kala...tora omos o peter pethane (tha ebale malon to XERAKI ths se auto h nina)
    tora giati einai toso konta me thn olivia den mporw na katalabw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ καλή σκέψη lusifer!!!! Με τρώει να μάθω πως εξελίχθηκε η σχέση Ολίβιας-Νίνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. staure kai emena me exei sugkinisei para polu o locke (ksereis kai ti sumpathia pou tou exw) alla pragmatika o walter htan to kati allo...idika sthn skhnh pou traumatise to mati tou (kai meta h ollh suzitish pou eixe me thn olivia) pw re file epatha thn plaka mou TROMERH SKHNH (mesa sths 3 kalhteres tou fringe gia mena)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. lusifer23  για τη Νίνα δεν ξέρω τι να πω... λίγο (έως πολύ) άκυρη μου φάνηκε η σχέση Ολίβια-Νίνα οπότε υποθέτω ότι οι παραγωγοί έχουνε κάποια σκέψη παραπάνω για το παραπάνω θέμα. Δε μπορεί να μας το παρουσιάζουν απλά για την "αλλαγή".
    Όντως γαμάτη σκηνή, όπως και όταν του μιλούσε ο Μπρόιλς και ο Γουόλτερ κρατούσε τα αυτιά του για να μην ακούει τον Πήτερ και απαντούσε πολύ μηχανικά στον Μπρόιλς... γαμάτος ο Νόμπλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. paidia arghsa n t dw ligaki.t eida prin ligo

    htan apisteuta kalo to epeisodio..alla se afhnei sto telos se shmantiko shmeio(sta 8etika h olh korufwsh epishs)

    anyway opws eixa pei k egw k alloi edw mesa h seira legame 8a anevei k apoti fainetai anevainei POLY k GRHGORA

    ps:o parathrhths htan ousiastika h aitia ths emfanishs tou peter.omws o peter ta gnwrizei ola k twra..anamenetai terastia sunexeia pisteuw:>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. foivosjv  δεν είναι σίγουρο ότι ο Observer ήταν η αιτία που εμφανίστηκε ο Πήτερ, απλά ήταν εκεί όταν εμφανίστηκε, έτσι κ' αλλιώς πάντα εμφανίζεται στα "περίεργα" συμβάντα. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. akrivws giauto 8ewrw oti mallon o observer htan h aitia :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ξέρω 'γω... κάτι με την Ολίβια πιστεύω παίχτηκε (θεωρώ το ότι είναι εκεί ο Observer δε σημαίνει κάτι, απλά παρατηρεί). Ελπίζω να μας εξηγήσουν, μην το αφήσουν έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν θυμόμαστε, η Ολίβια είχε αναφέρει ότι σκότωσε τον πατριό της. Όταν τον σκότωσε μήπως ανέλαβε την κηδεμονία της Ολίβιας και να την μεγάλωσε αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πολύ καλή ιδέα, δεν το αποκλείω... σίγουρα η Ολίβια γνωρίζει τη Νίνα από τα σχολικά της χρόνια σε αυτό το σύμπαν, με τη μόνη διαφορά από το "δικό" μας ότι έχει πεθάνει ο πατριός της (και δεν είχε συναντήσει τον μικρό Πήτερ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. efaga flasia ... afou o walter exei na finei apo to ergastirio tou 3 xronia pos ginete ston teleftaio episodio tou 3ou kuklou na einai sto liberty island?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ωχ ναι... μα απορώ που δεν το αναρωτηθήκαμε ακόμα. Είναι λίγο τρυπίτσα... μπορούν να το εξηγήσουν ότι ήταν έκτακτη ανάγκη και τον πήραν με συνοδεία, αλλά και πάλι 3 χρόνια ??? :) 
    Μπράβο Εύη για την παρατήρηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Evh τα συγχαρητηρια μου με αφησες χαζο :P

    Ουτε καν το ειχα σκεφτει και θα ναι fail αν δεν πουν κατι γιαυτη τη συναντηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Sawyer_LaFleur  ούτε οι ίδιοι δεν παίζει να έχουν σκεφτεί το λάθος τους οπότε μην περιμένουμε απάντηση καλύτερα... προσωπικά δε με πειράζει αφού δεν το ήξερα μέχρι τώρα. Αλλά είναι φάουλ όπως και να 'χει  :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Koιτα ας μας δωσουν ολες τις υπολοιπες απαντησεις και ας αφησουν σο φλου αυτο no problem :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιατί τρύπα παιδιά?Ο 3 κύκλος δεν έγινε ποτέ ! :P.Πέρα από πλάκα αυτή είναι και η απάντηση!Much has changed,as the observer said...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Sawyer_LaFleur  εννοείται αυτό, εμένα με καίει περισσότερο να μάθουμε τα πάντα που συνέβησαν από το φινάλε του 3ου μέχρι τώρα. Ειδικά στο 3χ22 δημιουργήθηκαν αρκετά ερωτήματα από το μέλλον που επιβάλλεται να μας τα απαντήσουν!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @cc1cb64fa60437a9c4f9f3dad3f3e42f  από τη στιγμή που εξαφανίστηκε ο Πήτερ τα πράγματα έχουν συμβεί στο πορτοκαλί σύμπαν... αν θυμάσαι με το που εξαφανίστηκε ο Πήτερ έπεσε ένας διάλογος Γουόλτερ-Γουόλτερνετ σαν να μην πήραν χαμπάρι ότι υπήρχε ένας Πήτερ και εξαφανίστηκε. 
    Επίσης έχω την εντύπωση ότι σε ένα επεισόδιο του 4ου κύκλου ο Γουόλτερ είπε ότι έχει κοιτάξει τον Γουόλτερνετ στα μάτια και είναι σατανικός... αποκλείεται να είχαν συναντηθεί στο εργαστήριο του Γουόλτερ. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ισως το ολο σκηνικο στο Linerty Island να μην συναιβει ποτε...Με το που εξαφανιστηκε ο Πητερ να συνεχισαν την κουβεντα αλλα να εγινε ενα reset και να διαγραφηκε αυτη η στιγμη...Αλλα ειναι μια ΤΡΥΠΑ οπως και να το κανουμε!!!

    Σταυρο: Θα μπορουσε να εχει κοιταξει τον Γουολτεραλλο στα ματια μεσω του ''παραθυρου'' που βλεπεις το κοκκινο συμπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. linuslost  ίσως, πιστεύω στο συγκεκριμένο ερώτημα θα πάρουμε απάντηση στο επόμενο επεισόδιο, το ερώτημα δηλαδή είναι "ήταν μπροστά ο Γουόλτερ όταν ενεργοποιήθηκε η μηχανή;"... δηλαδή "ήταν στο Liberty Island;;; " , σίγουρα θα μιλήσουν γι' αυτό το θέμα με τον Πήτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εγω παλι θα ηθελα να δω και ενα επεισοδιο μονο αποκλειστικα για observers. Να μας δωσουν ολες ολες τις απαντησεις γι'αυτους. Το περιμενω πως κ πως το επεισοδιο αυτο, αλλα δυστυχως δεν βλεπω να αναφερονται οι παραγωγοι σε κατι τετοιο.. Ελπιζω να μην μας αφησουν ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ναι ρε 'συ ένα τέτοιο επεισόδιο θα ήταν τέλειο... να μας δείχνανε και το "σπίτι" τους (αν έχουν) ή την βάση τους, όλο και κάτι θα έχουν, και γενικά να επικεντρωνόταν σε αυτούς. Πιστεύω σε ένα επεισόδιο θα μπορούσαν να μας απαντήσουν τα πάντα γι' αυτούς... εκτός και αν δεν έχουν κάτι να πουν, που πολύ το φοβάμαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ενα επεισοδιο για τους Observers που θα λεγεται : Across the Universes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Ω τον μεγάλο LinusLost !!!!! Εκτός από τη γαματοσύνη του τίτλου ξυπνάει ωραίες αναμνήσεις!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/367272_700b.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή