19/10/11

Περιγραφή επεισοδίων 4.07 και 4.08


Ανακοινώθηκαν τα δελτία τύπου των 2 τελευταίων επεισοδίων για το 2011 (4.07 και 4.08). Προσοχή η περίληψη του 4.08 περιέχει ένα σπόιλερ που θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε μέχρι τώρα τα πράγματα. Όποιος θέλει να διαβάσει ας προχωρήσει...

4.07 - Wallflower
Ημ. προβολής11/11/2011
Περίληψη: Όταν πεθαίνει ένας άντρας μυστηριωδώς από μια αόρατη δύναμη, το σώμα του αρχίζει γρήγορα να γίνεται άσπρο σαν φάντασμα. Η ομάδα ακραίων φαινομένων μαθαίνει ότι δεν είναι μόνο αυτό και βρίσκει στοιχεία που συνδέουν το δράστη με έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει λόγω γενετικού προβλήματος. Στο μεταξύ, η Ολίβια πάσχει από ημικρανίες. 



4.08 - Back to Where You've Never Been
Ημ. προβολής18/11/2011
Περίληψη: Η Ολίβια και ο Λίνκολν παίρνουν κάποια μέτρα για να αντιμετωπίσουν μια επικείμενη απειλή από τους διαφανούς πολυμορφικούς, βοηθώντας παράλληλα τον Πήτερ να βρει τον δρόμο για να γυρίσει σπίτι!!! Στο παράλληλο σύμπαν κάτι γίνεται που δεν έχει συμβεί από τότε που ενώθηκαν οι κόσμοι.



Υ.Γ. Μπορείτε να διαβάσετε τις περιλήψεις των προηγούμενων επεισοδίων εδώ.

18 σχόλια:

  1. Ημικρανιες εχει η Ολιβια;;;; Την τελευταια φορα που ειχε ημικρανιες θυμηθηκε τα παντα!!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βοηθώντας παράλληλα τον Πήτερ να βρει τον δρόμο για να γυρίσει σπίτι....auto to koulo ti htan palh....kiriolektika h metaforika milaei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν λέει "σπίτι" προφανώς εννοεί να γυρίσει εκεί που ανήκει... στο "μπλε" σύμπαν;;; Λέτε αυτό που βλέπουμε να είναι 2 διαφορετικά σύμπαντα από αυτά που είχαμε δει;;;; Και ο Πήτερ κάπως μπήκε εκεί... αλλά το σύμπαν που εξαφανίστηκε τί έγινε;;; Πολύ μπερδεμένα είναι τα πράγματα... και οι Observer έχουν ξαναγράψει την ιστορία... Ή μήπως "σπίτι" εννοεί το παράλληλο σύμπαν (αφού εκεί γεννήθηκε). Πιστεύω θα ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι το τέλος του 4.08!!! Ακόμα και ο τίτλος παρ' ότι γαμάτος μας μπερδεύει περισσότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταύρο μας τρέλανες τώρα!!!Γαμώ τις σκέψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ μπερδεμα οντως!!! Αυτα ειναι ομως τα ωραια....Οι ημικρανιες κατι θα κρυβουν απο πισω, ή αυτο που ειπε ο Pipi etc ή εγω σκεφτηκα οτι σχετιζεται με καποια δυναμη της Ολιβ που θα ερθει στην επιφανεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. stauro wraia h thewria sou, alla an isxiei kati tetio tha mpleksoun polu ta pragmata kai se 18 epeisodia na apomenoun den nomizw na mporoun na mas dosoun ena tetio senario.

    nai kai egw auto skeutika linulost...eirthe h wra na doume ths krimenes dinameis ths oliviaras 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Lusifer: Ωραια φωτο!!!

    Σταυρο: Συμφωνω με lousifer,πλεον δεν ξερω ποσο ειναι διατεθιμενοι να περιπλεξουν τα πραγματα με τον ρισκο να μην ανανεωθει για αλλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pantos ekei pou leei oti ginete kati ston parallilo kosmo pou den exei 3anasimdei pistevw oti tha exei sxesei me kamia rogmi ston simpan tous h kamia dinh kai o alternate walter tha kanei kamia ma...kia...opws panta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Lucifer : Προτιμω Walter :P


    Εγω δεν πιστευω να γινει αυτο που λεει ο Σταυρος γιατι πολυ απλα ειναι αδυνατον νομιζω.
    1ον και κυριον, γιατι να μας δειχνουν τωρα 2 αλλα συμπαντα και οχι το μπλε;
    Κ 2ον αν ειναι αλλο συμπαν το πορτοκαλι, γιατι να βλεπουν τον "δικο" μας Πετρο οι Γουολτερ και Ολιβ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάλι πιστεύω πως ειναι παραπλανητικό ολο αυτο όπως με το 4.4 που ελεγε οτι η Ολίβια ανακάλυψε μια καινούργια ικανότητα... πραγμα που δεν έγινε. 


    Το πιο λογικό ειναι, τελικά ο Peter, να νομιζει οτι μπηκε σε άλλα σύμπαντα διαφορετικά απο αυτά που προήλθε, και να προσπαθούν όλοι να τον βοηθήσουν να επιστρέψει σπίτι, μέχρι που κάποιος θα τον θυμηθεί. Κάπως έτσι θα παει λογικα. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω την απάντηση την έδωσε ο @7108492573a18f705fcd8cdcba1be274 , διαβάζοντας όλα τα σχόλια αυτό μου φαίνεται το πιο λογικό. Εξάλλου οι Observers μας ξεκαθάρισαν ότι άλλαξαν την ιστορία. Το ερώτημα "πως κατάφερε να επιστρέψει" θα μας βασανίσει λίγο (όπως και το "where was Peter Bishop").

    Σε αυτό που λέει η evhh συμφωνώ, θα πίστεψαν ότι ενώνοντας τους κόσμους θα μπορέσουν να αποτρέψουν την καταστροφή αλλά μάλλον δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. stavrosLost  sou xw steilei sto email sou apanthsh gi ayto pou legame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πω πω μπερδεύτηκα ρε παιδιά...δεν ξέρω τώρα τι να υποθέσω! Σε ένα πράγμα συμφωνώ πάντως σ'αυτό που είπε ο Toukitsouhmanakathontan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @7108492573a18f705fcd8cdcba1be274 την είδα, σου απάντησα πριν 2 λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. stavro evgales ta flash k mia xara scrollarei to blog k grhgorotero einai :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. thanks linulost eipa na kanw mia alagh.
    oresti les na ksanabalw palh to walterako me to 3D giali???...kai o septembrios mia xara mou fenete (paratirei alla den milaei xaxaxa)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Eχει πολλες γαματες ο Walter. Μια απο τις αγαπημενες μου ειναι http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2011/05/medium_fringe322the.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. lusifer 8eloume photo me walter n 3anavaleis..:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή