1/10/11

Σχολιασμός επεισοδίου 4.02 - One Night In October


Αφού βρήκαμε και είδαμε το 4.02 ήρθε η ώρα να το σχολιάσουμε!!! Μιλάτε ελεύθερα για το επεισόδιο αναλύοντας σκηνές και ό,τι άλλο σας τράβηξε την προσοχή!!!

Όποιος δεν έχει δει ακόμα το επεισόδιο καλό θα ήταν να μην προχωρήσει σε αυτό το θέμα γιατί είναι γεμάτο σπόιλερς.


Περίληψη:
Όταν τα θύματα ενός πολύ ευφυούς κατά συρροήν δολοφόνου του παράλληλου σύμπαντος συσσωρεύονται στον κόσμο τους, καλείτε η ομάδα ακραίων φαινομένων (από το δικό μας σύμπαν) να βοηθήσει. Αφού οι δύο κόσμοι μπερδεύονται και βρίσκονται αθώοι άνθρωποι σε κίνδυνο, ο σωσίας του δολοφόνου (δηλαδή αυτός από το δικό μας σύμπαν), ένας επιστήμονας που μελετάει δικαστική ψυχολογία, μεταφέρεται στο πεδίο και συνεργάζεται με την ομάδα ακραίων φαινομένων για να καταλάβουν το κίνητρο του δολοφόνου.

78 σχόλια:

  1. Απίστευτο....Τι θέλετε να πούμε!Η Torv τα σπάει....Τελικά δεν ήταν από το μέλλον η άλλη olivia αλλά από το άλλο σύμπαν!!Θα συμφωνήσει με το dimitrio maximo που  σε άλλο post μίλησε για την τελευταία σκηνή...Εκπληκτική,ίσως δίνουν και στοιχεία για πχ αυτό που είπε ο broyles υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν ένα ανεξίτηλο σημάδι στην ψυχή σου..Ενα αποτύπωμα που δεν μπορεί να σβηστεί(ίσως αυτό συμβάλει στο να τον θυμηθεί και η olivia)...Μου φαίνεται επίσης οτι ο walter μπορεί να επικοινωνεί με Πέτρο και εικάζω ότι θα φτιάξει μία μηχανή(κάτι τελος πάντων) για να τον επαναφέρει με τη βοήθεια του Πέτρου..Μπορεί να κάνω λάθος τελείως..Πάντως ξαναλέω φοβερό το επεισόδιο...Φοβερή ηθοποιός η Torv...Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο...Ουσιαστικά πιστεύω ότι το σημερινό επεισόδιο ήταν στημένο γύρω της...Με άριστα το 10 βάζω 11!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. plus.."do you ever think that maybe your type just doesn't exist"Τι μας λες ρε Astro????Τι μας λες ρε Astro!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oχι.. Κακο επεισοδιο.. Κακιστο εως χαλια για μενα. Βαρεθηκα σε ολο το επεισοδιο ανυπομονουσα να τελειωσει. Μονο οι σκηνες του Γουολτερ μου αρεσαν!
    Εκτος ομως απο το 3λεπτο φιναλε. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΛΑ! Ο Πητερ αποτι φαινεται καπου ειναι παγιδευμενος και μονο με την βοηθεια καποιου μπορει να γυρισει!

    Εχουμε που εχουμε τον Πητερ εκτος Fringe. Αν μας βγαζουν και τον Γουλτερ οπως εγινε σ'αυτο, ε κατανταει... FAUXFRINGE! Eγω με αριστα το 10 βαζω 3(μονο κ μονο για το τελος)

    Εχει αρχισει οχι καλα το Fringe. Πιστευω ομως οτι η συνεχεια θα ειναι φοβερη. Ιδωμεν...


    Υ.Γ. : Πολυ χαρηκα που δεν εχει πεθανει ο Αλλος- Βroyles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. m'arese polu gt perasame se allo epipedo me ayth thn sinergasia ... telika den htan h "thitsa" olivia alla h fauxlivia me "ntemek" perouka oti nanai tespa...  o peter apoteleiwnei ton hdh xazemeno walter kai oxi mono ayto vrike kai to katalhlo atoma na zhthsh voithia .. fona3e ton lincoln KENENTI einai theos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου άρεσε πολύ το επεισόδιο!!! Οι 2 ατάκες που ανέφερε και ο Γιώργος (από Μπρόιλς και Άστριντ) ήταν γαμάτες. Φαίνεται στο τέλος του επεισοδίου εκεί ήθελαν να καταλήξουν.... 

    Σπάστηκα λίγο που δεν ήταν Ολίβια του μέλλοντος τελικά, όχι τίποτα άλλο απλώς περίμενα να μάθουμε και για το εναλλακτικό μέλλον. Η φουκαριάρα η Τορβ έφαγε λίγο θάψιμο για την εμφάνιση της τις τελευταίες μέρες (την βγάλαμε γριούλα χαχαχαχα, για όλα φταίνε η Εύη με το "θείτσα" και ο Linuslost με τις θεωρίες του από άλλο πλανήτη που μας έκανε να περιμένουμε να γίνει πάταγος!!!). Παρόλα αυτά απόλαυσα Ψευτολίβια, και ακόμα και με τα ρούχα της δικής μας Ολίβιας έβλεπες διαφορά ανάμεσα στις 2. Φοβερή ηθοποιός η Άννα !!!!

    Θα συμφωνήσω με τον Σόγιερ στο κομμάτι του Γουόλτερ, θέλω να του αφιερώνουν περισσότερο χρόνο!!! (ούτε καν Γουόλτερνετ δεν είδαμε...) Στο επόμενο φαίνεται θα του αφιερώσουν περισσότερο χρόνο.

    Τέλος, η υπόθεση της εβδομάδας ήταν πρωτότυπη και όχι μία από τα ίδια και μου αρέσει που βρίσκουν τρόπους για να μην επαναλαμβάνονται (όπως τώρα με τη συνεργασία των 2 κόσμων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νούμερα τηλεθέασης έχουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, τα πρώτα σημάδια δεν είναι καθόλου καλά. Στις ηλικίες 18/49 δίνουν 1.2/4. Την περασμένη βδομάδα ήταν 1.5/5. Αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δουμε και τους total viewers και μετά μέχρι τη Δευτέρα για να δούμε τα τελικά. Συνήθως υπαρχει κάποια απόκλιση από τα πρώτα νούμερα. Ίδωμεν. Για μένα σημαντικό ρολο θα παίξουν τα νούμερα μετά την εμφάνιση του Peter. Εκεί θα φανεί κατά τη γνώμη μου αν θα τραβήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωχ ωχ ωχ.. μαθαινω για μονο 3,1 εκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ισχύει αυτό, κατάθλιψη θα με πιάσει. Μονη μας ελπίδα η επανεμφάνιση του Peter!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόλις το είδα στο σπόιλερ τν. Εντάξει νομίζω ήταν αναπόφευκτη η μείωση της τηλεθέασης, είναι το πιο χαμηλό ποσοστό τηλεθέασης που έχει κάνει η σειρά.
    Από εδώ και πέρα είναι σίγουρο ότι η σειρά θα σταματήσει φέτος (δηλαδή από το τέλος της 3ης σεζόν το ξέραμε), ελπίζω οι παραγωγοί να μην το παίξουν κουκουρουκου και να μας δώσουν την τελευταία σεζόν που αξίζει στη σειρά και να την τελειώσουν με φανταστικό τρόπο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδες καλυτερα να το ξερουν απο τωρα που δεν θα ανανεωθει η σειρα για να μας φτιαξουν ενα ανταξιο φιναλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακριβώς!!!

    Το σημερινό glyph code ήταν Limbus (Λατινικά) και απ' ότι είδα στα αγγλικά λέγεται Limbo και σύμφωνα με το google translator είναι "προαύλιο της κολάσεως" ή "τόπος λησμονημένων ανθρώπων". Λέτε να έχει να κάνει με τον Πήτερ και που βρίσκεται;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to epeisodio htan metrio auth thn fora paidia (htan kathara autotelh epeisodio kai den proxorise katholou to story).
    entaksi na mhn exoume ton peter...alla na mhn exoume sxedon katholou kai ton walter??? den leei.
    to story autou tou epeisodiou htan kalo (alla egw thelw na proxorisei h istoria, kati pou den egine me to 2o epeisodio)
    parepiptontos o hthopoios pou epeze ton 2plo rolo htan polu kalos (foberos tha mporousa na pw)
    o alt broyles einai zwntanos...auto htan kalo (to kalhtero tou episodiou tha mporousa na pw.
    ta 3 teleutaia lepta apla KORIFEA pou einai o peter pagideumenos kai giati zitaei boithia??? (elpizw auta na apantithoune sto epomeno epeisodio)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. wx ta noumera den pane kala (egw elpizw akoma pantos kai gia 5h season)
     "προαύλιο της κολάσεως" ή "τόπος λησμονημένων ανθρώπων". ara o peter einai kati san etimothanatos ksexasmenous apo olous...alla pou einai??? isws na exei paei sto melon (alla toso xalia pernaei eki?) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προφανώς ήθελαν να μας πουν κάποια πράγματα προτού έρθει ο Πήτερ (όπως αυτό που είπε ο Μπρόιλς στο τέλος) και να λύσουν μερικές υποθέσεις στις οποίες θα περίσσευε (όπως αυτή εδώ, ούτε στον Γουόλτερ δεν έδωσαν χρόνο). 
    Γνωρίζοντας σε ποιο επεισόδιο επιστρέφει (από σπόιλερ) δεν περίμενα να προχωρήσουν πολύ την υπόθεση με τον Πήτερ σήμερα. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειδε κανεις σημερα Observer? Εγω οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. egw ton eida...thimase sthn teleutaia skinh sto paralilo sumpan pou blepoume ena zepeling na petaei kamia 1000 metra psila? e mesa sto zepeling htan o atimos xaxaxaxaxa (ma kala den ton eides??? mono xilia metra htan h apostash

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ σήμερα έτυχε να τον δω!!!! Παίζει να ήταν και η πρώτη φορά!!!! 
    Απλά πάτησα το "<" σε μια φάση στο τέλος για να πάει λίγο πίσω το βίντεο και να ξανακούσω την ατάκα του Μπρόιλς και έτυχε να σταματήσει για 1 δευτερόλεπτο η εικόνα πάνω στον Observer χαχαχα τύχη !!!
    Τσέκαρε εδώ Σόγιερ http://fringe-d-vision.blogspot.com/2011/09/4.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μου άρεσε πολύ περισσότερο απο το πρώτο επεισόδιο.Χάρηκα που δεν πέθανε ο άλλος Μπρόιλς αλλά γιατί δεν πέθανε?Απο την μια λένε συνέχεια για τη φάση που οι 2 ολίβιες αλλάξαν σύμπαντα,άρα δραπέτευσε η κανονική και άρα την βοήθησε ο άλλος Μπρόιλς.Μ αυτή τη λογική δεν έπρεπε να πεθάνει ούτε ο Τσάρλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. EIXAME AΛΛΗ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΗΤΕΡ ΣΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!!

    Φαινεται λιγο στα αριστερα του Γουολτερ,ακριβως εκει που ειναι η Λαμπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απότι φαίνεται Βανέσα, η Ολίβια θα έφυγε με άλλον τρόπο από το παράλληλο σύμπαν και το ίδιο και η Βολίβια. Στο κανονικό timeline ξέρουμε ότι ειδοποίησε τον Πήτερ (μέσω εκείνης της γυναίκας στο μαγαζί) και από εκεί και πέρα ανέλαβε αυτός. Οπότε τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. 
    Πάντως στην αρχή τα πήγαιναν πολύ ωραία με το νέο παρελθόν αλλά δε μας είπαν τον τρόπο που ενώθηκαν ή έστω που νομίζουν ότι ενώθηκαν. (γιατί φαίνεται σαν να ήταν επιλογή τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ναι Linuslost, είναι μέσα στις 3 εμφανίσεις του http://fringe-d-vision.blogspot.com/2011/09/4x01.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. a kai kati allo pou paratirisa o walter se auta ta 2 epeisodia pou exoume dei den einai o palios kalos walter pou erixne thn ataka kai se afine ksero...elpizw siga-siga na sinelthei

    episis den eidame akoma ton waltallo (kati strabo tha etimazei autos sigoura)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μ@λ@κια...νομιζα οτι ηταν καποια που δεν φανηκε καθολου με γυμνο ματι....Λαθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Eγω ενα πραγμα μονο εχω να πω!

    Peter γυρνα πισω γιατι χανομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. lusifer23 Όντως είναι λίγο ύποπτο, σήμερα μιας και έδειξαν το δικό μας σχεδόν καθόλου (και δεδομένο ότι η ιστορία εξελισσόταν στο παράλληλο) θα έπρεπε να του αφιερώσουν λίγο χρόνο... έστω μια σκηνή. Ίσως τον κρύβουν για κάποιο λόγο.
    linuslost  δε φάνηκε με γυμνό μάτι. Εγώ άμα δεν την έβλεπα στο βιντεάκι δε θα την είχα πάρει χαμπάρι.  Ήταν και το φως και δεν ήταν εύκολο να τον παρατηρήσεις !!!

    Pipi Etc μην ανησυχείς, δε νομίζω να αργήσει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πως γινεται να κανει τοσο χαμηλη τηλεθεαση?? Το επισοδειο μου φανηκε πολυ καλο, ακομα και χωρις να προχωραει την ιστορια με τον Πιτερ ειναι σαν να βλεπουμε μια διαφορετικη σειρα με τη συνεργασια των 2 συμπαντων και τα σχετικα. Η υποθεση ηταν φοβερη και η συνεργασια των Ολιβιων μου αρεσε. Ελπιζω να βελτιωθουν τα νουμερα στη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. wraio sxolio pou diabasa (teriazei ganti me auta pou trabame teleutaia)
    Εγώ ξέρω πως το διπλανό σύμπαν κόντεψε να διαλυθεί και το έσωσαν με τα κεχριμπάρια κλπ, αλλά η αμόλυβδη εκεί έχει 0.99$
    Ξέρω που θα πάω να βάλω βενζίνη αυτήν την εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Villy V.  συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!

    lusifer23  χαχαχαχαχαχα καλό!!! Αλλά αντί να τρέχεις μέχρι εκεί μπορείς να πας και στη Σαουδική Αραβία που την έχουν ακόμα πιο φθηνή (περίπου 0.50$). Όχι τίποτα άλλο, απλά μην μπλεχτείς σε καμιά μάχη των 2 κόσμων και βάλουμε πολ στο blog Lusifer vs Lusifernate...!!!  
    (ωραίες οι μάχες 2 κόσμων, που τις θυμήθηκα ο άτιμος... :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο μπροιλσ απο τον αλλο κοσμο δεν εχει παιθανει σε προηγουμενο κυκλο οταν τον τηλεμεταφερανε σε μια κλουβα ασφαλειας;;; πως τωρα ζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αααα και κατι αλλο!!! Η Torv απιστευτη και παλι!!! Ξεχνας εντελως πως τις 2 Ολιβιες τις παιζει μια ηθοποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. genika an exete parathrisei prin ginei enas megalosd xamos kana duo episodia einai psilo moufa kai meta kanoun to boom opws px ston 2 kuklo prin kai 2 teleftaia TOP episodia arxise ligo na xalaei alla meta XAMOS etsi pistevw kai twra ... dhladh prin to megalo boom me ton peter mas 3enerwnoun ligo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μακαρι να ειναι οπως τα λεει η Ευη και να παθουμε κανενα κοκομπλοκο στα επομενα επεισοδια.

    Και πρεπει να συμφωνησω πως η Αννα ειναι υπερτατη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @062fcb46e646b9e777147790e61fe601  αυτό που βλέπουμε είναι ένας νέος κόσμος οπότε κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, κάποια άλλα όχι, γι' αυτό το λόγο ο Αλτ-Μπρόιλς είναι ακόμα ζωντανός.

    evhh  μάλλον θα λες για το Brown Betty που ήταν άκυρο (μακράν το χειρότερο επεισόδιο του fringe) αλλά αυτό που είδαμε σήμερα μου θύμισε κλασσικό fringe επεισόδιο (χωρίς τον Πήτερ βέβαια) όπως μας έχουν συνηθίσει, μία υπόθεση και μέσω αυτής μαθαίνουμε κανα 2 καινούρια πραγματάκια για τη βασική πλοκή. Κάπως έτσι αναπτύσσονται και οι χαρακτήρες. Φανταστείτε μία 3η σεζόν χωρίς επεισόδια από το παράλληλο σύμπαν.... (δε θα μου άρεσε, έδινε άλλη νότα στη σειρά). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. νομιζω οτι τον ειχε δειξει να παιθενει παντοσ τον εδειξε να του λειπουν μερικα μελη του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Kostasant όπως σου είπα και παραπάνω κάποια πράγματα έχουν αλλάξει μετά την εξαφάνιση του Πήτερ και στους 2 κόσμους. Έχουν συμβεί σχεδόν όλα τα συμβάντα αλλά κάποιες λεπτομέρειες αλλάζουν (όπως ο θάνατος του Μπρόιλς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Νομίζω ότι αρκετοί κάνετε σκληρή κριτική...Πραγματικά ήταν ένα αυτοτελές επεισόδιο όπως πάρα πολλά άλλα σε όλες τις προηγούμενες season.Εκτιμώ ότι έχουν καλλιεργήσει προσδοκίες αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην αρχή της σεζόν και δεν μπορούν να μας πουν "Να τος ο Πετράκης" με τι μία( :P :P )..Προφανώς σαν αυτοτελές επεισόδιο εκτιμώ ότι ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό.Πιθανόν να μην μάθαμε που είναι ο Peter Bishop αλλά όπως είπα και στην αρχή είχαμε ένα επεισόδιο που το έβγαλε(σχεδόν) όλο η Torv και είχε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή..Δεν προχώρησε όσο θα θέλαμε την ιστορία,αλλά κατά τα άλλα ήταν μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια από αυτές που μας έχει συνηθίσει το Fringe...Προσωπικά το βρήκα εξαιρετικό!(και όπως προείπε και ο Σταύρος ποιο πάνω έχουμε δει πολύ χειρότερα αυτοτελή επεισόδια,για εμένα το συγκεκριμένο ήταν από τα πάρα πολύ καλά!!)Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν και αυστηροί κριτές γιατί αυτό δείχνει ότι το Fringe άξια δημιουργεί προσδοκίες!Ελπίζω σύντομα να ικανοποιηθούμε όλοι!!.Καλό βράδυ παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδια καλημερα! Να ρωτησω κατι, ειναι ιδεα μου ή οι σχεσεις μεταξυ των 2 Ολιβιων βελτιωθηκαν λιγο σ αυτο το επισοδειο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άμα μιλάμε για "λίγο", ναι πρέπει να βελτιώθηκαν λίγο. Δηλαδή έλειπε αυτό το σνομπ ανάμεσα τους (όπως είδαμε στο 4.01). Και με την συνεργασία θα βελτιώνονται όλο και περισσότερο.

    Γιώργο καλά τα λες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εμένα το επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ!
    Το στόρυ ήταν πολύ ωραίο, κι ας ήταν αυτοτελές, εξαιρετικό guest ο τύπος επιστήμονας/serial killer και έθεσε και το ζήτημα για το αν είναι έτοιμοι οι πολίτες να μάθουν την αλήθεια για το parallel universe (τους βόλεψε άλλωστε που ξέχασε τα πάντα). 
    Η Torv τα σπάει άγρια! Λείπει ο Jackson και πρέπει να κρατήσει ολόκληρη σειρά μόνη της! Εκτός από την Oliviara μας η Fauxlivia τα σπάει και αυτή σε κάποιες φάσεις π.χ. εκεί με το σακάκι,αλλά δεν παύει να είναι Olivia ιμιτασιόν!
    Είδαμε και alternate Broyles (θεός) και alternate Astrid με καπελάκι σε στυλ υπολοχαγός Νατάσα (θεά). Δεν μπορούσαν να φέρουν και τον δικό μας Charlie αφού άλλαξε η τροχιά των γεγονότων;;; (λατρεία) Κι όχι τίποτα άλλο αλλά δεν βλέπουμε και τον alternate!
    Αγαπώ τις σπόντες τύπου "ανεξίτηλα σημάδια" κλπ. που προοικονομούν την επιστροφή του Peter!
    Και φυσικά η υπέροχη τελευταία σκηνή,τον λυπήθηκα τον καημένο τον Walter...!

    Τα νούμερα από το κακό στο χειρότερο, θα αρχίσουν τα 2ωρα μου φαίνεται (αλά PB) για να ξεφορτωθούν τη σειρά..Fox είναι αυτό δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλά είναι και τα 2ωρα, να απολαμβάνουμε περισσότερο fringe (αρκεί να έχουν χρόνο οι σεναριογράφοι για να μην πέσει το επίπεδο της σειράς).... στο 24 θυμάμαι κάτι ωραία 2ωρα που έπεφταν. Πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου με 2πλό επεισόδιο, και ξανά την επόμενη μέρα 18 Ιανουαρίου με άλλα 2 επεισόδια, και κατά τη διάρκεια της σειράς έπαιζε και κανα άλλο διπλό που και που, και φυσικά το φινάλε της σεζόν 2πλό ήταν :) .... αυτά είναι !!!!!! 

    Ευτυχώς που έχει παραγγείλει το Fox 22 επεισόδια για την 4η σεζόν και δεν κινδυνεύει να κοπεί στη μέση... οπότε πάλι καλά να λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το επεισόδιο ήταν πολύ ωραίο! Είχε ένταση...συναισθηματική ειδικά από την Ολίβια. Οι Ολίβιες ήταν απλά υπέροχες! Σε μια συγκεκριμένη σκηνή, στο τέλος, μ' άρεσε η ατάκα του Μπρόιλς: "Πάντα πίστευα πως υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια στη ψυχή μας. Ένα αποτύπωμα που δεν μπορεί να σβηστεί ποτέ." (Ξέρετε τι εννοεί)
    Επίσης, ο Πίτερ όπου να 'ναι φτάνει στο στόχο του να αποκαλυφθεί με διαφορετικά στάδια, μ' αρέσει όπως το πάει γιατί αυξάνει την αγωνία και σίγουρα στο 3ο επεισόδιο θα ανέβει η τηλεθέαση διότι βάζω στοίχημα ότι ο Πίτερ θα γίνει πολύ αισθητός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε παιδια. Μονο εμενα με πειραξε το ολο σεναριο? Ακου του βαζε εναν σωληνα και του "βγαζε" τις ευτυχισμενες στιγμες.. Ημαρτον..Βαρα μια Μ@λακι@ ρε δρακουμελ!! Στο Fringe δυστυχως παιζουν με την νοημοσυνη μας και γιαυτο αλλωστε πατωνει πλεον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν καταλαβαινω αποψεις του στυλ πατωσε επειδη δεν ηταν καλο επεισοδιο.Δεν ισχυει αυτο.Εδω και το φιναλε που ηταν φοβερο,ειχε πολυ χαμηλη τηλεθεαση!Εγω πιο πιθανο θεωρω οτι επεσε η τηλεθεαση γιατι το προηγουμενο επεισοδιο ηταν μετριο
    .Γενικα ομως μην το ψαχνουμε πολυ με τις τηλεθεασεις.Αφου οτι και να γινει θα εχουμε ολοκληρη 4η σεζον ας την απολαυσουμε!
    Εμενα παντως μου αρεσε πολυ το επεισοδιο.Πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σογιέρ το fringe ήταν εξαρχής σειρά επιστημονικής φαντασίας οπότε είναι λογικό μου φαίνεται να βλέπουμε επεισόδια με γεγονότα που να μην μας κολλάνε. Ούτε εγώ ξετρελάθηκα με τη συγκεκριμένη φανταστική τεχνολογία αλλά μου άρεσε εκεί που κατέληξε το επεισόδιο και αυτό που ήθελε να μας πει (αυτό που είπε ο Μπρόιλς) 
    Η πτώση δεν οφείλεται σε αυτό (πιστεύω) καθώς η σειρά πέφτει όλο και περισσότερο από την 1η σεζόν κιόλας, ενώ το επίπεδο όλο και αυξάνεται κατά τη γνώμη μου. (και πολλών άλλων φαντάζομαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Nα σ πω κατι Σταυρο. Αυτο δεν το λεω γιατι δε μ αρεσει το Fringe. Αντιθετως ειναι η 2η αγαπημενη μου σειρα αυτη τη σεζον μετα το S. Και ειναι παρα πολυ καλη σειρα. Το θεμα ειναι οτι δεν δεχομαι καποια πραματα. Κ αλλες σειρες ειναι επιστημονικης φαντασιας(βλ. Lost), αλλά δεν το χουν παρατραβηξει ετσι. Γνωμη μου οτι το επεισοδιο ηταν απο τα παρατραβηγμενα(οπως κ καποια της 3ης σεζον). Και τα υπολοιπα του Fringe επιστημονικης φαντασιας ηταν αλλα δεν ειπα κατι.
    Τι ζηταγα παραπανω απο το επεισοδιο; Παραπανω Walter, παραπανω Αστριντ και παραπανω Μπροιλς. Αλλα επειδη ξερω οτι αργοτερα θα τους δουμε κ τους 3 + Πετράκη, συγχωρω κατι τετοια επεισοδια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εντάξει το Lost ήταν μεν επιστημονικής φαντασίας (φαντασίας σκέτο θα το έλεγα καλύτερα) αλλά ασχολιόταν με συγκεκριμένα πράγματα (ταξίδια στο χρόνο και γενικά με ό,τι σχετίζεται με το χωροχρονικό συνεχές και ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες), στο fringe σε κάθε επεισόδιο πρέπει να σκέφτονται και ένα καινούριο θέμα (μιας και είναι κατά κύριο λόγο αυτοτελή τα επεισόδια).
    Το ξέρω ότι γενικά σου αρέσει η σειρά αλλιώς δε θα είχες φτάσει μέχρι τον 4ο κύκλο :P 
    Ελπίζω να σου αρέσει η συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αφου θα ρθει ο Πετρακης σιγουρα θα μ αρεσει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιατι απλα δεν περιμενετε να συνεχισουν την ιστορια,οπως την εχουν σκεφτει.Η συγκεκριμενη σειρα αντιθετα με το lost (που εγινε πολυ γρηγορο διασημο και το παρακολοθουσαν εκατομυρια παγκοσμιως) στις δυο πρωτες σεζον ειχε ελαχιστους φανατικους και ελαχιστοι καθοταν να δουν το μυθο της σειρας.Και αυτο βοηθησε στο να προχωραει αρκετα καλα η σειρα και ο μυθος (ακομα και με ασχετα αλλα αστεια επεισοδια οπως το brown betty).Την συγκεκριμενη σειρα θα μπορουσα ανετα να την ξαναεβλεπα το lost δεν θα μπορουσα πια.

    Ο παρατηρητης εμφανιζεται στο συγκεκριμενο επεισοδιο αρκετες φορες στο τελος οταν ο μπροιλς μιλαει στην Ολιβια.Μαθαμε και μια διαφορα στην ζωη της ολιβια με την bolιvia σε σχεση με τον πατριο της δικης μας ολιβια που την βαραγε και τον σκοτωσε (αυτο ειχε συμβει και με τον πητερ timeline)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν τον είχε σκοτώσει με τον Peter στο timeline,thans!Αν θυμάσαι ήταν ένα επεισόδιο και καλά ήταν τα γενέθλια   της olivia και ήταν μες στην τσίτα(είχε φάει και την ξενέρα απο τον Πέτρο με το σκηνικό που είχε γίνει με την άλλη) που μας είπε ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει,αλλά απλά τον τραυμάτισε και κάθε χρόνο της στέλνει κάρτα στα γενέθλια απλά και μόνο για να ξέρει ότι είναι ζωντανός!!Και ήταν και ΓΑΜΩ τα επεισόδια εκείνο..Και προφανώς η κάρτα την περίμενε στο σπίτι...Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα είδα την πρεμιέρα και το 2ο επεισόδιο. Να πω την αλήθεια περίμενα μια καλύτερη πρεμιέρα.. Δεν μου πολυάρεσε η ιστορία με τους "πολυμορφικούς" περίμενα κάτι καλύτερο. Anyway, το 2ο επεισόδιο μάρεσε πολύ αν και δεν συνέχισε το story. Αυτά από εμένα, περιμένω το επόμενο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ela paidia kourasikame na vlepoume afta ta autoteloi episodes as kanoun mia kali mikri season kai to mentalist exei aftoteli episodes ektos apo tin vasiki ipothesi alla vleponte poli oraia sto fringe leo ante na teliosei amdaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. re pedia eleos apo pou k os pou o broyles apo to allo simpan ine zodanos ???? afou thimame xekathara to broyle nekro se forio pou ton ide malista k broyle apo to proto simpan ..... xenerosa .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μακράν το πιο πολυσυζητημένο επεισόδιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @8e66bf363886bfae420da34585cb3ed2  αφού είμαστε σε νέο timeline (χωρίς τον Πήτερ) κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. 

    Πάλι καλά να λέμε που δείχνουν και αυτά τα εισαγωγικά επεισόδια γιατί βλέπω πολύς κόσμος μπερδεύεται με την ιδέα του νέου timeline.  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Kαλησπερα!! Και χαιρετω τον Μεγα giorgos που συμφωνω σε οσα εχει πει μεχρι τωρα!!!

    Το επεισοδιο ηταν πραγματικα πολυ καλο! Ηταν διαφορετικο και πολυ συναισθηματικο απο τα προηγουμενα αλλα ειχε ως στοχο να κατανοησουμε γιατι μπορει ο Γουολτερ να ακουει τον Πητερ αφου εχει ''χαραχθει'' στην ψυχη του για παντα και ας εχει σβηστει απο την μνημη του!!!Μου θυμισε λιγο το The Constant! Αμα δεν ειχαμε αυτο το επεισοδιο ολοι θα λεγατε μετα: Μα πως μπορει και τον ακουει ο Γουολτερ,οριστε τωρα σας απαντησαν!Μην γκρινιαζετε ολη την ωρα!

    ΥΓ: Φοβερος ο ηθοποιος που επαιζε τον διπλο ρολο!
    ΥΓ:Φοβερη και Ολιβ και η ΑλτερΟλιβ!!!
    YΓ:Σταυρο,σου στελνω φωτο απο γυρισματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Linuslost σωστότατο σε βρίσκω, ειδικά στο "Αμα δεν ειχαμε αυτο το επεισοδιο ολοι θα λεγατε μετα: Μα πως μπορει και τον ακουει ο Γουολτερ,οριστε τωρα σας απαντησαν". 

    Τις έχω τσεκάρει τις φώτο στο σπόιλερ τν αλλά δεν πρόλαβα να τις αναρτήσω ακόμα. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Stavro: Πως την βγαζω την εικονα κατω απο το παραπανω σχολιο? Απο μονη της μπηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εν τω μεταξύ φέτος δεν έχουμε δει ακόμα καθόλου τη μούμια! Λέτε να εξαφανίστηκε στο νέο timeline μαζί με τον Peter; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. emena MOY ARESE

    to epeisodio h8ele n perasei kapoia mhnumata k to katafere.siga siga 8a anevei epipeda h season arxh einai akoma.8a r8ei k o peter pisw 8a ginei xamoos :>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. thn kyria kokkinomala moumia ennoeis giorgo ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Παιδιά δεν έγραψα εγώ για μούμια!Αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω από τον/την jas_pb και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ κάτι που να φέρνει σε μούμια και μόνο ο Jones κάνει αλλά αυτός ήταν στον πρώτο κύκλο(εκτός αν το λέει κοροϊδευτικά και καλά) !Τώρα Kajshdkaj πραγματικά ειδικά κοκκινομάλα που αναφέρεις και εσύ δεν θυμάμαι καθόλου.Σε ποιο επεισόδιο αναφέρεσαι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μηπως εννοειτε την Νινα; Της παει ο χαρακτηρισμος λιγακι! Χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. aa NA PW k epishs ena +++8etiko(dn 3erw an to anaferate prin) p anaferetai sto epeisodio,oti o charlie ta exei vrei me thn buggirl :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. xaxaxaxaxaxa mas exei minei to kokkinomala moumia...are geriko totem pou exeis ksexasei na pethaneis
     http://images.wikia.com/doblaje/es/images/5/58/BlairBrown.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. χαχαχα αυτή ακριβώς εννοούσα giorgo αυτή που μας δείχνει ο lusifer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. :D:D:D

    Κατάλαβα παιδιά...!Καλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Thans, όπως τα είπε ο Γιώργος δεν το είχε σκοτώσει τον πατριό της γιατί τότε ήξερε τον Πίτερ σε ένα επεισόδιο της 3ης σαιζόν, που ήταν μικρά παιδιά. Δες promo youtube,
    http://www.youtube.com/watch?v=NX3-8uu8qYY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Eίδα χθες το 4χ2 πάρα πολύ καλύτερο από την πρεμιέρα αν και φίλερ (ξανά) μου αρέσει περισσότερο η ιστορία ενώ θεωρώ πως είχε και περισσότερο ενδιαφέρον! Πάντως Σταύρο νόμιζω μου είχες πει ότι αυτή η season έχει τα λιγότερα filler από ποιο επεισόδιο και μετά ξεκινάει η βασική πλοκή του κύκλου ? Πάρα πολύ καλή όντως η Anna Torv μου άρεσαν οι εναλλαγές μεταξύ των Ολιβιών, Συμφωνώ πως σε αυτό το επεισόδιο ήταν για ΕΜΜΥ (αφού δεν υπάρχει ηθοποιός του Breaking Bad σε αυτή την κατηγορία ας το πάρει:P) αν συνεχίσει έτσι σε όλη την season πραγματικά θα το αξίζει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Eίδα χθες το 4χ2 πάρα πολύ καλύτερο από την πρεμιέρα αν και φίλερ (ξανά) μου αρέσει περισσότερο η ιστορία ενώ θεωρώ πως είχε και περισσότερο ενδιαφέρον! Πάντως Σταύρο νόμιζω μου είχες πει ότι αυτή η season έχει τα λιγότερα filler από ποιο επεισόδιο και μετά ξεκινάει η βασική πλοκή του κύκλου ? Πάρα πολύ καλή όντως η Anna Torv μου άρεσαν οι εναλλαγές μεταξύ των Ολιβιών, Συμφωνώ πως σε αυτό το επεισόδιο ήταν για ΕΜΜΥ (αφού δεν υπάρχει ηθοποιός του Breaking Bad σε αυτή την κατηγορία ας το πάρει:P) αν συνεχίσει έτσι σε όλη την season πραγματικά θα το αξίζει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κοίτα σε όλα τα επεισόδια έχεις φίλλερ, απλά το θέμα είναι πως συνδυάζεται το "φίλλερ" με τη βασική πλοκή! Σε κάθε επεισόδιο μαθαίνεις και κάτι νέο που συνδέεται με την κεντρική ιστορία! Στο 1ο είδες λίγο Πήτερ, λίγο Observer, λίγο συνεργασία και το πως είναι ο κόσμος χωρίς τον Πήτερ, σαν μια εισαγωγή! Στο 2ο είδες τη συνεργασία στην πράξη (για να μην αρκεστούμε στα λόγια), και την τελευταία σκηνή με Γουόλτερ που ήταν φανταστική!!! 

    Υ.Γ. βάζω το "φίλλερ" σε παρένθεση επειδή στην ουσία δεν είναι τόσο φιλλερ, απλά αυτοτελές επεισόδιο, που το στυλ του fringe αυτό ήταν από την αρχή! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή