17/10/11

Πρόγραμμα προβολής επεισοδίων για το 2011 και άλλα πολλά


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προβολής των επεισοδίων του fringe μέχρι και το τέλος του 2011. Η σειρά, μετά από μία εβδομάδα διάλειμμα, θα επιστρέψει την 28η Οκτωβρίου με το 5ο επεισόδιο της πολλά υποσχόμενης 4ης σεζόν. Στη συνέχεια θα έχουμε άλλα 3 επεισόδια, ένα κάθε εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου όπου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο για το 2011 (4.08 - Back to Where You've Never Been), όπου φήμες λένε για ένα πολύ δυνατό επεισόδιο σε επίπεδα season finale.

Πριν λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει για τις ημερομηνίες προβολής και τους τίτλους των εναπομεινάντων επεισοδίων του 2011, με τη μόνη διαφορά ότι πλέον ξέρουμε και τον τίτλο του 4.07 ( Wallflower).  Επίσης ξέρουμε ότι μετά το 4.08 η σειρά θα επιστρέψει πιθανόν τον Ιανουάριο, με βάση προηγούμενων σεζόν.

Πέρα από αυτό έχουν κυκλοφορήσει και τα δελτία τύπου των επεισοδίων 4.05 και 4.06.


4.05 - Novation
Ημ. προβολής: 28/10/2011
Περίληψη: Μετά τα πρόσφατα γεγονότα, τα πράγματα κλιμακώνονται όταν οι διαφανείς πολυμορφικοί επιστρέφουν. Όσο η απειλή και οι περιστάσεις εντείνουν, ένας πρώην επιστήμονας της Μάσιβ Νταϊνάμικ με το όνομα Malcolm Truss κάνει την εμφάνιση του.  Στο μεταξύ, η Νίνα Σάρπ επισκέπτεται τον Γουόλτερ στο εργαστήριο του.

4.06 - And Those We've Left Behind
Ημ. προβολής: 04/11/2011
Περίληψη: Η ομάδα ακραίων φαινομένων καλείτε να βρει την αιτία διάφορων ανωμαλιών στο χρόνο. Καθώς διεξάγεται η έρευνα, ο Ρέιμοντ, ένας πολιτικός μηχανικός, και η γυναίκα του Κέιτ, καθηγήτρια φυσικής, έρχονται στο προσκήνιο. 



Τέλος, επειδή ακούγεται πολύ συχνά ότι το fringe λόγω τηλεθέασης υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί αλλά και να μην ολοκληρώσει καν την 4η σεζόν, να σας ενημερώσουμε ότι όντως τα νούμερα είναι στα χαμηλότερα επίπεδα από ποτέ και οι πιθανότητες λένε ότι η 4η σεζόν θα είναι η τελευταία αλλά η 4η σεζόν θα ολοκληρωθεί με 22 επεισόδια στο σύνολο. Είχε ανακοινωθεί από το Fox μαζί με την ανανέωση της σειράς για 4η σεζόν.

Υ.Γ. Σας υπενθυμίζουμε ότι για τις βασικές πληροφορίες των επεισοδίων (τίτλοι, περιλήψεις, ημερομηνίες προβολής και άλλα) μπορείτε να τσεκάρετε τον οδηγό που πλέον βρίσκεται στην πάνω μπάρα για ευκολότερη πρόσβαση.

Αυτά τα ολίγα!!!

8 σχόλια:

  1. Eλα ρε...Δεν το ηξερα οτι κανει τοσο μεγαλο κενο η σειρα....ειναι πολλοι οι 2 μηνες αναμονης! Τουλαχιστον θα εχουμε ενα επεισοδιο φωτια πρι την διακοπη,αν και νομιζω οτι θα εχει κανενα τρελο cliffhanger που θα μας κανει να τρελαθουμε απο την αγωνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα!!! Επίπεδo season finale λέει!!! Σίγουρα θα έρθουν τα άνω κάτω και ίσως γίνει κάτι με τα σύμπαντα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί η σειρά έχει χαμηλα νούμερα. Μέχρι στιγμής τα επεισόδια ήταν ένα προς ένα και γίνονται όλο και καλύτερα...Τεσπα ελπίζω να συνεχίσει να μας εκπλήσσει αυτό το έργο...κάτι άσχετο,τελεία η φωτό του θέματος!!! Ευρυματικοτατη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαριούνται εύκολα οι Αμερικάνοι τις σειρές μετά από κάποιο διάστημα, μόνο τα CSI και τα sitcoms θέλουνε.
    Με *κλικ* μπορείτε να την δείτε και σε full screen την εικόνα και φαίνεται 5-6 φορές καλύτερα :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι κρίμα να τελειώσει η σειρά στη 4η σαιζόν... είναι η μόνη σειρά που με έκανε να πορωθώ!
    Αν είναι να τελειώσει ας τελειώσει ωραία όπως το Lost που λέτε συνέχεια! Είχε ωραίο τέλος, όλοι που πεθάνανε ήταν ζωντανοί και ξαναβρεθήκανε και μείνανε μαζί με τον κατάλληλο άνθρωπό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι τελείωσε το ένα κομμάτι του Lost (ok μπορεί να μην ακούγεται ωραίο, αλλά ήταν ανατρεπτικό  και σου άφηνε ένα ωραίο συναίσθημα στο τέλος που σου έδειχνε ό,τι πέρασαν όλοι οι χαρακτήρες μαζί)... αλλά υπήρχε και το άλλο κομμάτι που ήταν η πραγματικότητα των χαρακτήρων (που βλέπαμε από την 1η μέχρι την τελευταία σεζόν) και ήταν η πιο δυνατή ιστορία που έχω δει ποτέ μου!!! 

    Ελπίζω το τέλος του fringe να μην έχει σχέση με του Lost (σεναριακά) αλλά να μου αφήσει το συναίσθημα που μου άφησε το Lost. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai pali ta noumera paidia k as mhn einai t kalutera einai normal h ptwsh tous.parathrhsa noumera k apo alles gnwstes seires k dn htan poly kalutera..opote pisteuw exei n kanei k m to kanali pou paizei h seira ti skopo exei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακριβώς, για το Fox όμως τα συγκεκριμένα νούμερα δεν είναι καλά. Στον 1ο κύκλο είχε φτάσει και 13 εκ. και τώρα κάνει γύρω στα 3. Το Fox είχε πει ότι θα ανανεώσει τη σειρά άμα διατηρήσει τα νούμερα της 3ης σεζόν (γύρω στο 3.5) αλλά πιστεύω όσο διατηρείται πάνω από 3 εκ. υπάρχουν ελπίδες για ανανέωση. Αν και μετά το διάλειμμα των Χριστουγέννων τα νούμερα πέφτουν απότομα. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή