19/9/11

Where is Peter Bishop???


Where the hell is Peter Bishop??? Αυτή είναι η ερώτηση που ακούμε όλο το καλοκαίρι και μας έχει στοιχειώσει από το Μάιο όταν ο Πήτερ *πουφ* εξαφανίστηκε.
Παραπάνω βλέπουμε ένα βίντεο που φτιάχτηκε από τους φαν όλου του κόσμου που αναζητούν τον Πήτερ όλο το καλοκαίρι. (δείτε τις φωτογραφίες εδώ, υπάρχει και μία φωτογραφία από την Ελλάδα)

Λίγες μέρες πριν την προβολή της πρεμιέρας του 4ου κύκλου, έχοντας βγει σε αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεται ο Πήτερ, φτιάξαμε ένα poll μεταξύ σοβαρού και αστείου (ταιριάζει στο κλίμα του video) για να συζητήσουμε τις πιθανές τοποθεσίες του Πήτερ.
Ψηφίστε ελεύθερα, θα χαρούμε να ακούσουμε και δικές σας απαντήσεις...


13 σχόλια:

  1. #Πουθενα δεν γινεται να μην ειναι...

    #Σε αλλο συμπαν/αλλη διασταση εβαλα εγω!

    #Στο μελλον: το εχω ως δευτερη επιλογη!

    #Αορατος: Ε δεν νομιζω να ειναι απλα αορατος.

    #Εξωγηινοι: μπαααααα...

    #Πινει καφε με Observers: Χαχαχαχαχα!!! Πολυ καλο!

    #Στο Νησι του LOST: Μπηκα στον πειρασμο να το ψηφισω αλλα τελευταια στιγμη εκανα πισω...Εξαλλου υπαρχει ηδη ενας ''special'' εκει και ονομαζεται John Locke!

    #Aλλο: Ισως να ειναι και το πιο σωστο αφου η εξηγηση να ειναι κατι μεταξυ σε αλλη διασταση σε συνδυασμο με το μελλον!!!


    ΥΓ: Πολυ καλο το πολ παιδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήμουν μεταξύ εξωγήινων και observer...Έβαλα καφεδάκι τελικά,είναι πιο κοντά στην Ελληνική πραγματικότητα...:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν αααακούστε πως έχουν τα πράματα.Ο Γουόλτερ του Lost που πλεον κανει κουμαντο στο νησι αφου ο Χιουγκο πηγε εκει που πηγε, πήρε στο νησί τον Πέτρο. Έβλεπε εν τω μεταξύ τι γινόταν σε όλους τους κύκλους και επειδη ψάχνει και "υποψήφιο" σου λέει ωπ αυτός εδω ειναι Special. Τον παιρνει τον ψηνει αλλα τιποτα. Ο Πετρακης δεν κανει χωρις την Ελίτσα (Oλιβ) του. Ετσι του λεει πηγαινε με πισω αλλα θελω να κανω κανα μηνα διακοπες πρωτα. Ε γιαυτο θα αργησουμε να τον δουμε. Οι πηγες μου ειναι 100% σωστές και παρακαλώ δε θέλω αντιρρήσεις...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. linuslost  σε πάταγο ως συνήθως αναλύοντας όλες τις πιθανές επιλογές !!!

    @cc1cb64fa60437a9c4f9f3dad3f3e42f  χαχαχαχαχαχα σωστά για είμαστε Έλληνες ορέ !!!!

    Jas_pb  γαμάτες οι φώτο (αυτό έλλειπε να μην ήταν...!!!). Δεν χρειάζεται να είσαι πικραμένος για να πας στο νησί, να είσαι σπέσιαλ χρειάζεται (όπως εγώ) :P

    Sawyer_LaFleur ωραίο σενάριο αλλά ο Χιούγκο θα ζει και θα βασιλεύει μέχρι το 2991. :) . 
    Βλέπω τον Πετράκη να είναι στο νησί και να φωνάζει "I have to go back, Hugo, I HAVE TO GO BACK" και κάπως έτσι θα τον λυπηθεί ο μεγάλος.... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειχα κανει και εγω ενα #WhereIsPEterBishop και το ειχα στειλει αλλα δεν το ειδα ναι φαινεται πουθενα μεσα στο βιντεο...:((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νόνη μήπως αυτή;;; Η αλήθεια είναι ότι μόλις είδα την τοποθεσία εσένα σκέφτηκα μιας και είσαι μεγάλη φαν της fringaras!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. respect sto stavro gia auth thn anarthsh...egw metaksi sobarou kai astiou diladi metaksi Σε αλλο συμπαν/αλλη διασταση h Στο Νησι του LOST psifisa to prwto (auto tha eithela na ginei kiolas)

    se 3 meroule epitelous tha mathoume...Where the hell is Peter Bishop???

    *na exei paei sto nisi tou lost gia dikopes kai pernei zwh kai kota me ton hugo kai ton ben...tha trelathw da pidixto apo to parathiro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thanks Lusifer, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν είναι στο νησί του Lost, θα τον είχα δει άμα ήταν μιας και περνάω τον περισσότερο χρόνο μου εκεί.

    Εγώ πιστεύω και το "πουθενά" είναι πολύ δυνατό να ισχύει, με την έννοια ότι όταν εμφανιστεί ο Πήτερ η τελευταία του ανάμνηση (ή το τελευταίο μέρος που ήταν) θα ήταν η τελευταία σκηνή του 3χ22 που εξαφανίστηκε. (δεν θα υπάρχει ενδιάμεσο με λίγα λόγια). Who Knows??? 
    Δυστυχώς την απάντηση θα αργήσουμε να την πάρουμε (σε κανα μήνα π.χ.) 

    Πληροφοριακά αυτή τη στιγμή γυρνάνε το 5ο επεισόδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι Σταυρο αυτη ειναι...χαχαχαχα..που την βρηκες ρε θηριο...??Νομιζω πως η δικια μου ειναι η μοναδικη απο Ελλαδα ε? Ωραια :)))) Η αληθεια ειναι οτι ψηφιζω ΦΡΙΝΤΖΑΡΑ δαγκωτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι η μοναδική είναι από Ελλάδα. 
    Τσέκαρε εδώ για τις υπόλοιπες.... http://www.flickr.com/photos/67085180@N08/sets/?&page=1

    Είχα βάλει και το link στην ανάρτηση πάνω πάνω στο τέλος της 1ης παραγράφου (μέσα στην παρένθεση, πάνω στο "εδώ")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. makran h kalhterh fwto (meta ths nonis bebea, pou mirize elladara)
    http://www.flickr.com/photos/67085180@N08/6157940959/in/set-72157627571503953
    *poios bromiarhs to skeutike??? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχαχαχα....Ετσι μπραβο Γιωργο...αν δεν πενεψουμε το σπιτι μας, θα πεσει να μας πλακωσει..:PPPPPP Σταυρο το ειδα μετα! παντως πρεπει να ειναι παντου ο Πετρος...!!Αντε να ερθει η Παρασκευη μπας και τον βρουμε...!!Ετσι οπως το παμε ουτε το Google δεν θα τον βρισκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή