9/9/11

Web Series: Past + Present + Future


Μία νέα διαδικτυακή σειρά κυκλοφόρησε από το Fox. Δεν πρόκειται να δούμε κάτι καινούριο πάνω στο Fringe αλλά όπως λέει και ο τίτλος θα δούμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
Η σειρά θα αποτελείται από 12 επεισόδια, όπου θα βγαίνουν καθημερινά 2 επεισόδια (εκτός από Σαββατοκύριακο, οπότε θα ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα, την επόμενη Παρασκευή 16/9) και θα αφηγείται την ιστορία ο John Noble.
Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για μια καλή επανάληψη για όποιον βαριέται να δει όλα τα επεισόδια από την αρχή καθώς εστιάζει μόνο στη μυθολογία της σειράς και όχι στο αυτοτελές κομμάτι, όπως επίσης είναι κατάλληλο και για τους πωρωμένους φαν καθώς είναι πολύ καλοφτιαγμένα τα επεισόδια.

Δείτε παρακάτω τα 2 πρώτα επεισόδια:

A Tragic Past




5 σχόλια:

  1. Λοιπόν τα 2 πρώτα επεισόδια που είδα έλεγαν πολύ και όπως γράφω και παραπάνω είναι ό,τι πρέπει η σειρά για μια καλή επανάληψη !!! Χαίρομαι που αφηγείται ο Τζον Νόμπλ και που έχει μουσικούλα από πίσω που σε βάζει στο ρυθμό του Fringe !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλή κίνηση από το Fringe. Νομίζω έτσι μπορούν ξεκινήσουν την σειρά και άλλοι που δεν την έβλεπαν. Πολύ ωραία βιντεάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polu kalo to skeptiko apo to FOX eksipnh kinish (an eixa kai ellhnikous upotitlous tha eitan akoma poio eksipnh)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπώ την άρθρωση και την προφορά του Noble! Πολύ ωραία τα βιντεάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή