23/9/11

Super Spoilers για την 4η σεζόν


Σε πρόσφατη συνέντευξη, οι παραγωγοί της σειράς, Wyman και Pinkner, μας αποκάλυψαν μερικά σημαντικά πράγματα για την 4η σεζόν, όπου αφορούν την επιστροφή του Πήτερ (δε μας λέει το πως επιστρέφει), τον Λίνκολν Λι και κάποια άλλα στοιχεία της 4ης σεζόν. Άμα θέλετε να τα μάθετε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο...

Σχετικά με την επιστροφή του Πήτερ:

Οι παραγωγοί της σειράς για άλλη μια φορά μας επιβεβαιώνουν ότι ο Πήτερ θα επιστρέψει στη σειρά και ο τρόπος που θα επιστρέψει τους ενθουσιάζει πολύ.

Wyman "Επειδή ο Πήτερ δεν υπήρξε ποτέ δε σημαίνει ότι όλα αυτά που είδαμε μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια δε συνέβησαν. Συνέβηκαν. Καθώς όλα θα ξεδιπλώνονται θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω"

Όπως περιμένουμε η επιστροφή του Πήτερ δε θα γίνει χωρίς συνέπειες. Ο Pinkner λέει ότι οι συνέπειες της επιστροφής του θα τους ωθήσει στο σπουδαιότερο κομμάτι της σεζόν.

Σχετικά με τον Λινκολν Λι:

Wyman "Θα μας δώσει μερικά θέματα που θέλουμε να πούμε σε αυτή τη σεζόν. Πολλά από αυτά που περνάει ο χαρακτήρας θα μας βοηθήσουν να πούμε την ιστορία μας."

Άλλα στοιχεία της 4ης σεζόν:

  • Θα επιστρέψουν πρόσωπα από προηγούμενες σεζόν αλλά λόγω της σεζόν, δε θα επιστρέψουν όπως ακριβώς τους πρωτογνωρίσαμε.
  • Οι τίτλοι έναρξης της νέας σεζόν θα είναι πορτοκαλί και θα σηματοδοτούν έναν κόσμο χωρίς τον Πήτερ.
  • Αυτή η σεζόν θα έχει επίσης ένα επεισόδιο σε στυλ "Brown Betty" και "Lysergic Acid Diethylamide" που ξεφεύγει από το καθιερωμένο στυλ.
  • Ο Walternate θα εξακολουθεί να είναι ο κακός της υπόθεσης
  • Μερικές υποθέσεις που θα μας απασχολήσουν σε αυτή τη σεζόν είναι: ταξίδια στο χρόνο, ανεξέλεγκτες καταστάσεις που σχετίζονται με βιολογία και ανθρώπους που τα βάζουν με τους κανόνες της φύσης.

8 σχόλια:

  1. Πορτοκαλι;  οπως στο ξεκινημα αυτου; http://www.youtube.com/watch?v=eeFG3iEix00&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι κάτι τέτοιο φαίνεται!!! Γαμώτο δεν ήθελα να το αποκαλύψουν αυτό και σκεφτόμουνα να βάλω πολλ να το μαντεύαμε, γι' αυτό σε ρώτησα Σόγιερ να χρησιμοποιήσω και το βιντεάκι που ανέβασες να το έβαζα για εισαγωγή στην ανάρτηση.... δεν πειράζει, άλλη φορά (αν υπάρξει).

    Παρότι τις αρνητικές κριτικές αυτοί συνεχίζουν να θέλουν να κάνουν επεισόδια στυλ "Brown Betty" και "Lysergic Acid Diethylamide", προσωπικά το 2ο μου άρεσε αλλά το Μπράουν Μπέτυ το θεωρώ το χειρότερο επεισόδιο του fringe και το είδα σε 10 λεπτά (fast forward στο full)

    Οι υποθέσεις της φετινής σεζόν μου αρέσουν πολύ, ειδικά τα ταξίδια στο χρόνο... τελικά ήταν σωστός ο linuslost για την Ολίβια!!!!!
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οντως τα ταξιδια στο χρονο θα ναι πολυ ωραια! Φαινεται οτι θα ναι η καλυτερη σεζον αν κ κραταω μια πισινη..
    Μαλακια επρεπε να το χες βαλε πιο νωρις το Poll και θα ταν ωραιο. Εγω να σ πω την αληθεια δεν περιμενα αλλαγη..
    Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειδα καθολου εγω το brown Betty. μου χες πει κιολας οτι δεν εχει σημασια και ειδα τα πρωτα 5 λεπτα κ τα τελευταια εκει που αρχιζει κ που τελειωνει η ιστορια δηλαδη :P
    To Lysergic Acid Diethylamide είναι αυτό με τα καρτούν; Τραγικο για μενα επεισοδια εκει που φυγε ολη η πωρωση του Fringe (Νταξει μ ξαναρθε στα αλλα :P ). Ελπιζω να μν ξαναδουμε τοσο υπερβολικα επεισοδια. Για μενα αυτο ηταν το χειροτερο και των 3 σεζον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEN TA DIAVAZW 

    oute mia mera dn emeineeee epitelous:D:D:D:D:D:D:D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den tha diabasw auta ta spoilers (etsi kai alios se 21 wres tha exoume to neo epeisodio) 
    as minei kai kati gia ekpliksh, elpizw h premiera ths 4h season na einai FOBERH

    WRES METRAME PLEON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδιά άμα θέλετε διαβάστε τα, δεν είναι σπόιλερ που λες "ωχ γαμώτο μακάρι να μην τα είχα διαβάσει", είναι σπόιλερ που σε πωρώνουν και θες το επεισόδιο τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα σχολιασω κατι...Απλα θα πω..."Αναμενουμε και θα δουμε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λιγο πολυ για Πητερ και Λινκολν ολοι τα ειχαμε σκεφτει αυτα που λεει!!!

    Δεν ηθελα ομως να μαθω τι χρωμα θα εχει η εισαγωγη ρε γαμωτο....

    Και φυσικα πορωθηκα που λεει οτι θα εχουμε ταξιδια στο χρονο κ ανθρωπους που τα βαζουν με τους κανονες της φυσης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή