17/9/11

Promo - Where is Peter Bishop? 5



Μας φυλούσαν το καλύτερο για το τέλος και σήμερα μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του 4ου κύκλου μας παρουσιάζουν το 5ο πρόμο βίντεο της σειράς "Where is Peter Bishop?" με διάρκεια 1 λεπτό και 45 δευτερόλεπτα γεμάτο με νέες σκηνές.

16 σχόλια:

  1. they can never know the boy lived to the?????Help me please...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. they can never know the boy lived to be a man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. bravo..auto skeftomoun...to noima?skeftomoun oti pai gia ton peter...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai to man logika metafrazete os anthropos kai oxi os adras...Exo trelathi...Mplekome stis skepsis mou,mpori n min einai kan gia ton peter...apla m kolise!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον Πήτερ είναι κατά 99%. Μάλλον ως "άντρας" θα έλεγα ότι θα ταίριαζε περισσότερο σε μετάφραση. Ότι μεγάλωσε και πήρε μια σημαντική απόφαση μόνος του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν μπορούν ποτέ να ξέρουν( αντιληφθούν καλύτερα) ότι το αγόρι έζησε για να είναι άνθρωπος...Βγάλτε άκρη...Τα παρατάω!!sorry αν σας τρέλανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tην αλήθεια; Δεν μ άρεσε καθόλου το τρέιλερ. Δεν μας εδειξαν κατι φοβερο. Ε πως λειτουργουν τωρα μας εδειξαν και λιγα πραγματα. Προσωπικά περιμένω πολλά πράματα από το Fringe εφέτος και όχι απλά έτσι να φέρουν τον Πετράκη και όλοι να το θυμηθούν και όλα καλά μετά. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά στην 3η σεζόν γίναν για κάποιο λόγο!Θέλω ανατροπές και θα ήθελα και ένα μεγάλο θάνατο έτσι να μας ταρακουνήσει λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχα όχι δε μας τρέλανες γι' αυτό ήμαστε εδώ εξάλλου, για να ανταλλάσσουμε απόψεις πάνω στη σειρά. 
    Ναι ταιριάζει έτσι όπως το λες, αλλά νομίζω σε περιπτώσεις που θέλουν να τονίσουν την "ανθρωπιά" κάποιου αποκαλώντας τον ως "άνθρωπο" χρησιμοποιούν το "human". Το man νομίζω είναι πιο πρόχειρο ή το λένε για συντομία αλλά νομίζω εκεί θέλουν να στοχεύσουν, στην ανθρωπιά/αντροσύνη/γενναιότητα (γι' αυτό ίσως έχουν και το "boy" μέσα στην πρόταση). 
    Ας μας διαφωτίσουν οι πιο ειδικοί στα αγγλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σόγιερ επειδή μάλλον θα είναι η τελευταία σεζόν θα δούμε και θάνατο (κατά 99%), ελπίζω όχι του Λινκολν Λι ή της Άστριντ γιατί θα ήταν η εύκολη λύση για θάνατο (βέβαια όπως πάντα εξαρτάται πως θα το πασάρουν). Και πιστεύω στο τρέιλερ δε μας τα έδειξαν όλα, τα καλά τα κρατάνε για το επεισόδιο. 
    Δυνατότερη νέα σκηνή μέχρι τώρα για εμένα είναι το τέλος του 12ου Webisode... Απλή και αποκαλυπτική!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ  - απλά - ανατρίχιασα. Ίσως να φταίει ότι έχω φάει χοντρό κόλλημα με τη σειρά (και ιδίως με τους χαρακτήρες) και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Θεωρώ ότι η σειρά θα πάει και για 5ο κύκλο παρά τον σκληρό ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημήτρη το Fox έχει δηλώσει ότι άμα η σειρά διατηρήσει τα ίδια νούμερα με πέρυσι θα την ανανεώσει!!! Το θέμα είναι ότι θα προβληθούν 22 επεισόδια και λογικά κάθε επεισόδιο θα έχει και μια μείωση στους θεατές (όπως γίνεται συνήθως). Χαίρομαι που σκέφτεσαι αισιόδοξα αλλά δυστυχώς εγώ πιστεύω ότι δε θα τα καταφέρει και γι΄αυτό ελπίζω τουλάχιστον να μας ενημερώσουν από νωρίς τι θα γίνει... Δεν έχω πρόβλημα με το να ολοκληρωθεί η σειρά στην 4η, δε θέλω όμως να κοπεί και να μη δούμε τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ayto pantos peri thanatou mporei na sindeete me to episodio me ta cartoon pou mpikan sto maulo ths olivias na thn feroun pisw kai sthn teleftaia skhnh an thimaste o peter rwtise tin olivas poios htan aytos pou htan klidomenos sto zepelin kai tou eipe oti pistevei oti einai aytos pou tha tin skotosei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to trailer einai fobero...olla ta lefta, ante 7 meroules mhnane akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επιτέλους!!!!!!!!!!!!
    O Walter νομίζω τα είπε όλα..."I don't think there's anything sadder than when two people are meant to be together and something intervenes."  6 μέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλα ενταξει τρομερο το teaser 5...!!Νομιζω οτι εχω πορωθει πολυυυυυ αγριααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έλειπα το ΠΣΚ και το είδα μόλις τώρα... Πολύ ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή