8/9/11

O Observer παρακολουθεί τον Michael Emerson


Ωχ, ανακάλυψαν τα γατάκια οι observer το νησί του Lost;;; Αυτό αποκλείεται, o Benjamin Linus έχει πάρει κάθε μέτρο για να μείνει το νησί του Lost "εξαφανισμένο" από τον έξω κόσμο (πιο εξαφανισμένο και από τον Πήτερ).
Οπότε αφού δεν παρακολουθεί τον Ben, τότε ποιον; Μα φυσικά τον κύριο Finch που υποδύεται ο Michael Emerson στη νέα σειρά "Person of Interest".

Όπως θα καταλάβατε μετά από αυτόν τον φανταστικό πρόλογο, ο ηθοποιός που κάνει τον observer στο fringe, Michael Cerveris, θα κάνει μία guest εμφάνιση στη νέα σειρά του CBS. Ο τίτλος της ανάρτησης είναι λίγο παραπλανητικός καθώς στη νέα αυτή σειρά ο Michael Emerson μέσω ενός συστήματος βιντεοσκόπησης παρακολουθεί όλη τη Νέα Υόρκη και κάπως έτσι θα παρακολουθήσει και τον Michael Cerveris.
Οπότε επάξια μπορεί ο Michael Emerson να πάρει τον τίτλο "ο άνθρωπος που παρατηρεί τον Παρατηρητή" (ή αγγλικά "the man who observers the Observer")

18 σχόλια:

  1. O Observer εμφανίζεται μόνο σε σημαντικά γεγονότα οπότε προβλέπεται ότι η σειρά θα κάνει πάταγο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορει κανεις να παρακολουθησει τον Benjamin Linus! Ειναι κορυφη ο ανθρωπος!!! Και φυσικα ειναι ο μονος που μπορει να παρακολουθησει εναν Παρατηρητη!

    Θα την δω και εγω την νεα σειρα να δω τι ψαρια πιανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "I always have a plan John!", B.L.

    Εννοείται θα την δω και γω την σειρα και ανυπομονω να ξεκινησει φαινεται αρκετα καλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλους όσους μας συνέπαιρνε ο Μάικλ Έμερσον με την ερμηνεία του στη lostara πιστεύω θα την δούμε τη νέα σειρά. Εγώ για αυτή τη σειρά μπορώ να πω ότι ανυπομονώ περισσότερο να αρχίσει και από τις παλιές σειρές που μας έχουν αφήσει σε καλό σημείο, έχω πεθυμήσει τη φωνή του Michael Emerson να λέει "Destiny John is a fickle bitch" (+ την ατακάρα που έγραψε ο Σόγιερ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν πάντως μπασταρδάκος :

    James. Look at yourself. Yes, on this island you're brave, daring,
    handsome, you're someone... but if you left with them, back in the
    real-world, a low-life scam artist like you could never compete with a
    first class surgeon. I think Kate was really upset when you made your
    choice to come with us. Thank God she has Jack there to comfort...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ήταν λίγο σαν χαρακτήρας αλλά είχε πολλές συμπάθειες λόγω ερμηνείας, άμα τον έπαιζε άλλος θα είχε μπει σίγουρα στους τοπ μισητούς χαρακτήρες όλων των σειρών....
    Μλκς λέω, αφού είχε αποφασιστεί από τους σεναριογράφους να σκοτώσουν τον χαρακτήρα στο τέλος του 2ου κύκλου αλλά τον κράτησαν λόγω της φανταστικής ερμηνείας του Michael Emerson, οπότε άμα τον έπαιζε άλλος δεν θα είχαμε δει τον Μπέντζαμιν Λάινους που ξέρουμε σήμερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Michael Emerson μέσω ενός συστήματος βιντεοσκόπησης παρακολουθεί όλη τη Νέα Υόρκη
    ti les wre tha bgei tetia seira??? me ton treliarh Michael na παρακολουθεί όλη τη Νέα Υόρκη??? pwte bgenei h seira?

    re oxi kai mpastardakos...super xaraktiras htan...upotithete ta hksere olla gia to nisi kai telika htan enas aplos (komparsos)  
    deite auth thn TERASTIA skhnh
    http://www.youtube.com/watch?v=bioUJUnNjFA&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λούσιφερ στις 22 Σεπτεμβρίου over there, άρα στις 23 το βλέπουμε εμείς (μία μέρα πριν το fringe).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ακούσω καλές κριτικές θα τη δω τη σειρά,αλλά το trailer -εκτός από τον Emerson- αδιάφορο μου φάνηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι σκηνάρα Lusifer!!!! Α ρε Lostάρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμένα το τρέιλερ μου θύμισε Dark Knight ατμόσφαιρα, έχει και το θέμα "παίρνω το νόμο στα χέρια μου", είναι παραγωγός και ο Jonathan Nolan (τον JJ.Abrams μάλλον για βοηθό τον έχει :P), οπότε πιστεύω περιμένουμε κάτι πολύ καλό !!! 
    Και με πρωταγωνιστές Michael Emerson και Jim Caviezel πιστεύω πλέον στη σειρά ότι μπορεί να πετύχει και με το παραπάνω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. an o emerson peksei se auth thn seira telika den tha pextei ekinh h seira pou tha ekanan ena wraio didimaki me ton terry? akirothike?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Lusifer απότι φαίνεται η σειρά έμεινε στα λόγια, καμία κίνηση δεν έγινε. Αν και το θέμα της δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, ο Τέρρυ και ο Μάικλ θα έκαναν φοβερό δίδυμο και σίγουρα θα ξεχώριζε η σειρά. Αλλά πλέον δε νομίζω να γίνει τίποτα, ο Έμερσον εδώ, ο Ο' Κουΐν μάλλον στο Αλλιλούια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. prepei na einai kai oi 2 seires me tous hthopoious tou lost kales...alla einai alios na paizoun mazi kai oi 2 sthn idia seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι στο Ringer φέτος με τη Sarah Michelle Gellar (για όσους έβλεπαν Buffy) θα παίξει ο Nestor Carbonell,ο Richard του Lost.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι αληθεύει, το είχα δει και εγώ στο τρέιλερ και σκέφτηκα μήπως αξίζει να ρίξω μια ματιά στη σειρά αλλά αποφάσισα να δω 3 σειρές με τις άλλες 3 ηθοποιάρες (Έμερσον, Γκαρσία, Σάδερλανντ). Το κακό στο Ringer είναι ότι παίζεται από το CW αλλά βλέπω ότι ξεφεύγει από το απόλυτα νεανικό καστ αλλά επειδή μάλλον θα την τραβήξει τη σειρά για πολλά χρόνια (?) ίσως τη δω αργότερα άμα ακούσω καλά σχόλια... (για τον Ριχάρδο πάντα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κι εγώ μια από τα ίδια σχετικά με το Ringer...γιατί και πέρυσι άρχισα ένα σωρό καινούριες και κόπηκαν άδοξα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή