17/9/11

24 σχόλια:

  1. na rotiso kati?apo oti ida tha pezoun olivia faulivia kai i olivia apo to mellon??Ti ginete????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μόνο που ξέρουμε είναι ότι σε μία φάση θα είναι 2 Ξανθιές Ολίβιες μαζί. Δεν ξέρουμε αν θα είναι Olivia με Olivia από το μέλλον ή απλά Ολίβια με Fauxlivia ξανθιά.... σε μία εβδομάδα ακριβώς θα λυθεί η συγκεκριμένη απορία!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eιμαι 99,99% σιγουρος οτι ειναι Ολιβια και Ολιβια απο μελλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re paidia pws ginete na einai h olivia apo to melon??? (ligo trabigmeno mou fenete) alla isws an isxiei na exei polu endiaferon, idomen. 

    re paidia auto to terra nova ti einai? seira san to jurassic park?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. etsi opws ta vlepw ta pragmata h megalh patata tha einai h 4h sezon h yperteleia...einai dunaton na mas dixoun tin gnwsth olivia kai tin (thitsa) olivia taytoxrona....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. linuslost πολύ σίγουρο σε βλέπω και μου αρέσει σαν θεωρία πολύ!!! Μην ξεχνάτε μας είχαν πει οι παραγωγοί ότι θα δούμε ξανά μέλλον αλλά όχι όπως το είδαμε στο 3χ22 αλλά αλλαγμένο.

    lusifer23 εσύ δεν ήσουνα που πριν λίγους μήνες έλεγες οτι στα πρώτα επεισόδια θα βλέπουμε και μέλλον;;; Άμα βλέπουμε Ολίβια του μέλλοντος σημαίνει ότι είχες προβλέψει κατά ένα μέρος τι θα δούμε πριν τα πρώτα σπόιλερ !!! 
    Το Terra Nova είναι σειρά με δεινόσαυρος, διάβασε περίληψη στα ελληνικά από εδώ.

    @9316c3507b8b085d90dd5976aa89e512 συμφωνώ απόλυτα!!! Από τη πρώτη στιγμή αυτό φωνάζω ή τέλεια ή μάπα (ελπίζω το 1ο). Αυτό το "θείτσα" τα σπάει άγρια :p 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. :) den maresei katholou etsi h olivia oute sto 3x22 marese me to pou thn eida h le3h "thitsa" katelave to mualo mou ... den 3erw pantos pistevw oti to exoun YPER mperdepsei to pragma kai me provlimatizei to an tha exoun enan endiaferon tropo na parousiasoun olo allon to xamo pou dimiourgisan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουν !!! 
    Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ολίβια (ούτε στο 3χ22 είχα), πάντως άμα είναι η μελλοντική Ολίβια εξηγούνται κάπως οι "φτιαγμένες" promo photos (με τις ρυτίδες να κάνουν μπαμ :p) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Stavro: Φυσικα!!! Δεν χωραει αμφιβολια οτι η Ολιβια αυτης της φωτο ( http://4.bp.blogspot.com/-eun0Yj0uRT0/TnJys8HwNWI/AAAAAAAAArk/enmGibyUOZk/s1600/Fringe-ep402_5_595.jpg ) ειναι απο το μελλον!!!

    ΥΓ: Μην τσιμπαμε ομως,υπαρχουν πολλα σεναρια που μπορω να σκεφτω: Shapeshifter απο το μελλον,να βλεπουμε καποιο ονειρο,να βλεπουμε σκεψεις του Πητερ, σκεψεις των Παρατηρητων, Σκεψεις του Γουολτερ μετα απο LSD κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. linuslost σε πάταγο!!!! Θα προτιμήσω να είναι από το μέλλον, συνήθως τα όνειρα, σκέψεις κτλ δε βγαίνουν σε καλό (είναι και λίγο κλισέ πλέον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. enoousa mia tha blepoume paron mia melon oxi ena mperdema auton ton duo (oxi oti me xalaei diladi) tha diksei

    pw auto to Terra Nova prepei na einai megalh seira, apo to story pou diabasa mou fenete EKSERETIKH tha einai h prwth pou tha timisw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλώνω μεγάλος φαν του μέλλοντος :)

    Εγώ το φοβάμαι λίγο το Τέρρα Νόβα, θα περιμένω μάλλον να ολοκληρωθεί η σεζόν και άμα ακούσω καλά σχόλια θα τα δω μαζεμένα τα επεισόδια σε High Definition (έχει ωραία τοπία, άρα θα ταιριάζει πολύ όπως και το Lost). Φοβάμαι μόνο μην το ρίξουν στο family drama και έχουν τους δεινόσαυρους απλά για να υπάρχουν... :( , θα δούμε, ίσως αποδειχθεί η 2η καλύτερη σειρά όλων των εποχών!! προς το παρόν ανυπομονώ για Person of Interest αυτή την Παρασκευή!!!!!
    Emerson is back!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. diladi an erthoun kai autoi apo to melon ti tha exoume? 3 olivies, 3 walter, 3 asterix? kai paei legontas, ligo bari kai mperdemeno mou fenete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "diladi an erthoun kai autoi apo to melon ti tha exoume?"
    με μία λέξη Πάταγο !!! 
    Δεν ξέρω για Ολίβιες και Άστριντ πόσες θα έχουμε πάντως Γουόλτερ θα έχουμε 4!!! (είχε επιβιώσει και ο Αλτ μην το ξεχνάμε!). Προσωπικά δε νομίζω να τα μπλέξουν τόσο πολύ, αλλά μια Ολίβια του μέλλοντος να κάνει ταξίδι στο παρόν για ένα επεισόδιο να δώσει μια συμβουλή ή κάτι έστω θα μου άρεσε !!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά δε νομίζω να τα μπλέξουν τόσο. Εδώ πολύ κόσμος δεν μπόρεσε να καταλάβει το τέλος της 3ης σεζόν φαναστείτε να γίνει κάτι τέτοιο τι έχει να επακολουθήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σχετικά με το Terra Nova, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το story με το οποίο θα προσπαθήσει να σε κρατήσει ως σειρά. Μπορώ να το καταλάβω ως mini σειρά, αλλά για πάνω από 4-5 επεισόδια, δεν ξέρω. Κι εκεί είναι η μόνη μου ένσταση. Εκτος και προκύψουν αντίπαλα στρατόπεδα ανάμεσα στους ανθρώπους. Που φαντάζομαι ότι κάπου προς τα εκεί θα πάει.
    Τέλος πάντων.
    Σχετικά με τις δύο Olivia, έχετε σκεφτεί το (απίθανο;) ενδεχόμενο να μην είναι σκηνή από τη σειρά αλλά φτιαχτό; Περισσότερο σα να δίνει συνέντευξη μου φαίνεται παρά ως σκηνή από σειρά... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. an paratirisate se ayth thn foto     http://4.bp.blogspot.com/-tL6mKvvWmU4/TnJy0dvS2jI/AAAAAAAAArs/vvd1LRZm67s/s1600/Fringe-ep402_6_595.jpg     kati ths dinei opote den 3erw ti na skeftw pleon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ με Σόγιερ, μην ξεχνάμε ότι δεν θέλουν να χάσουν τηλεθεατές γιατί άντε γεια η σειρά, οπότε θα είναι πιο απλά τα πράγματα. (αλλά άμα έρθει μία future Olivia δεν το θεωρώ πολύπλοκο, αλλά υποπτεύομαι ότι είναι η Fauxlivia μεταμφιεσμένη στη δική μας.)

    Δημητρή δε θα ήθελα με τίποτα να είναι φτιαχτό και να μας το δείχνουν στο τρέιλερ και στις promo photos (!!), θα είναι πολύ απατεώνες αν ισχύει κάτι τέτοιο!!! 

    Όσο για το terra nova για τους ίδιους λόγους πιστεύω θα το ρίξουν στο family drama. (μία σεζόν δεν ξέρω κατά πόσο θα ΄λεγε αλλά άμα είναι να μην έχουν τι να πουν...). Αλλά το βλέπω να Λοστίζει με την έννοια ότι ίσως εκτός από δεινόσαυρους υπάρχουν και άλλα μυστήρια στο απομονωμένο εκείνο μέρος!!! 
    Λοιπόν έχω και μια θεωρία για το τέλος του Τέρρα Νόβα: Σήμερα, Κυριακή 18/9/2011,  8 μέρες πριν την πρεμιέρα της σειράς θα σας πω τη θεωρία μου για το τέλος: 
    Όπως θα δούμε κατά τη δειάρκεια της σειράς θα ξεσπάσει μάχη μεταξύ δεινοσαύρων και ανθρώπων και στο τέλος θα εξολοθρεύσουν οι άνθρωποι όλους τους δεινόσαυρους και κάπως έτσι θα δικαιολογήσουν την εξαφάνιση τους!!! (πως σας φάνηκε;;) Περιττό να πω ότι το μέλλον δε θα αλλάξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Aχ τι μου κάνετε με το Τερα Νοβα. Πωρωθηκα μ αρεσουν κατι τετοια! Θα την δοκιμασω και γω την σειρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. upomonh paidia 4 meroules minane kai tha mathoume, isws h olivia me thn pseudolivia na sinergazonte pleon kai na exoun stisei auto to skiniko (diladi oti einai oloidies gia na piasoun ton egklimatia) einai kai mia kalh arxh gia thn sinergasia ton 2 kosmon ;)

    sigoura kai to terra nova tha exei olles autes thn axriastes skhnes me erwtka trigona kai mpla mpla mpla (kai poia seira den ths exei?) to thema einai auto to polu kalo story pou exei san bash na ta kseperasei auta opos egine kai me to lost (nomizw exei olla ta fonta na to kanei)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α ρε Σόγιερ και 'γω στην ίδια ακριβώς κατάσταση με εσένα βρίσκομαι, λέω από τη μία να το δω από την άλλη σκέφτομαι ότι βλέπω ήδη πολλά και να περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν (νομίζω Χριστούγεννα τελειώνει η πρώτη σεζόν, γύρω στα 13 επεισόδια). Δεν το βάζω σε πρόγραμμα, όπως μου βγει!!!

    lusifer23  το πιο πιθανό αυτό είναι να συμβαίνει με τις Ολίβιες (προσωπικά ελπίζω να είναι Ολίβια του μέλλοντος, γιατί είναι πολύ απλό το πρώτο σενάριο). 
    Το Τερρα Νόβα δε νομίζω να μπλέξει με ερωτικά τρίγωνα (τουλάχιστον σε πρωταγωνιστές), δεν είναι δηλαδή το θέμα της σειράς, μιας και ο πρωταγωνιστής έχει οικογένεια, άμα αρχίσουν να εμφανίζονται κέρατα (και δε μιλάω για κέρατα δεινοσαύρων) θα απογοητευτώ τα μάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εεεε μα εχω ηδη πολλες σειρες. ΤΒΒΤ, Person of Interest, Supernatural, Fringe, The Walking Dead κ Alcatraz! To Terra Nova βλεπω να κανει παταγο οποτε δε λεει να το αφησουμε :P

    Το Person Of Interest ειναι η αληθεια δεν ειναι του γουστου αλλα θα την δοκιμασω μονο κ μονο λογω Emerson. Το Alcatraz αργει να ξεκινησει οποτε μαλλον κουτσοχωραει και το TN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλός είσαι!!! Εγώ έχω καμιά 10αριά αλλά κάποιες θα τις αφήσω για καλοκαίρι αναγκαστικά. 
    Το Alcatraz νομίζω θα παιχτεί στη θέση του Τέρρα Νόβα, οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή