22/9/11

Facebook Page 100 Fans!!!!!

    Fringe Gr

H σελιδα μας στο Facebook εφτασε τα 100 ατομα. Σας ευχαριστουμε πολυ που στηρίζεται αυτη την προσπαθεια.

*Οσοι δεν εχετε γινει ακομα μελη της σελιδας μας στο Facebook μπειτε εδω

10 σχόλια:

  1. Oποτε μπορω σας διαφημιζω και απο την σελιδα του Supernatural παιδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια. Εύχομαι να πάτε ακόμα καλύτερα. Σήμερα επίσης είναι μία μεγάλη μέρα. "Person of interest" day. Αύριο τέτοια ώρα ελπίζω να έχουμε δει έναν "πιλότο" αντάξιο των προσδοκιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια παιδιά!Εύχομαι να πάτε όσο καλύτερα-υψηλότερα μπορείτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστούμε παιδιά!!! Δε θα είχαμε φτάσει εδώ χωρίς τη στήριξη σας!!! 
    Thanks Σόγιερ, θα ανταποδώσουμε!!!

    Δημήτρη ανυπομονώ για το Person of interest όσο για καμία άλλη νέα σειρά!!! Υπότιτλοι μάλλον θα βγουν Σάββατο αλλά άμα η αγωνία χτυπήσει κόκκινο, το βλέπουμε και έτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμενα παλι το Person Of Interest δεν με τρελαινει απο τα τρειλερ. Θα το δοκιμασω βεβαια να το δω δε το συζηταω. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι του στυλ μου.
    Εγω ανυπομονω περισσοτερο για το Terra Nova!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Σταύρο, δυστυχώς τα Αγγλικά μου κάθε άλλο παρά καλά είναι. Αλλά είμαι τόσο περίεργος που 6 το πρωί θα έχω ξεκινήσει download και μετά ό,τι καταλάβω. Ένα από τα καλά του να έχεις μείνει άνεργος. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. twra pou eimai foithtria lew na vlepw polles seires mazi ... kalo to Person Of Interest ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sawyer_LaFleur   η προσπάθεια μετράει :p, εγώ αρχικά ανυπομονούσα για Μάικλ Έμερσον αλλά πλέον έχω λιώσει τα τρέιλερ και μου φαίνεται πολύ γαμάτο... μου αρέσει και το στυλ του Τζιμ Καβίζελ... και το σκοτεινό κλίμα του Νόλαν!!!

    @d59c9d9f3edc1169d964138a77e334ed   μερικές σειρές όπως Lost και Fringe που παίζουν ηθοποιοί που μιλάνε καθαρά πιστεύω μπορεί να τα παρακολουθήσει και κάποιος χωρίς άριστη γνώση αγγλικών. Και ευτυχώς στο PoI και ο Μάικλ Έμερσον και ο Τζίμης μιλάνε αρκετά καθαρά (τουλάχιστον από τα τρέιλερ τα καταλαβαίνω όλα). Αλλά με υπότιτλους το απολαμβάνεις το επεισόδιο (όχι απλά το βλέπεις)

    evhh αχ αυτή η φοιτητική ζωή μας έχει καταστρέψει όλους, θα το διαπιστώσεις και μόνη σου... Το Person of Interest κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ στην Αμερική οπότε αύριο πρωί πρωί θα είναι διαθέσιμο για download και προβλέπεται αρκετά καλό, με 2 από τους καλύτερους ηθοποιούς της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. isws riksw kai egw mia matia sthn premiera tou Person Of Interest  (na kai den exw polu xrono) tha to kanw gia xari tou terastiou ben linus

    ante na ftasoyne kai tous 1000 oi fans (siga ena mideniko akoma einai more) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι θα τους φτάσουμε χαλαρά, αφού είμαστε τέλειοι !!!!
    Ναι αξίζει το PoI, μόλις μου κατέβηκε ο πιλότος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή