25/9/11

4.04 - Subject 9 - Press Release


Ανακοινώθηκε το δελτίο τύπου του 4ου επεισοδίου...

Η Ολίβια  ανακαλύπτει μια νέα δύναμη που ίσως να συνδέεται με τα πειράματα που έκανε ο Γουόλτερ στο παρελθόν με το Κορτεξιφαν!Η έρευνα τους, ωθεί τον Γουόλτερ να βγει από το εργαστήριο του μετά από χρόνια, καθώς μαζί με την Ολίβια πηγαίνουν στη Massive Dynamic που εδρεύει στη Νέα Υόρκη για να εξετάσουν αρχεία παλαιών υποθέσεων!!! Ο Γουόλτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί με την ζωή έξω από το εργαστήριο καθώς έρχεται αντιμέτωπος με δαίμονες του παρελθόντος, στο επεισόδιο "Subject 9" που θα προβληθει στις 14 Οκτωβρίου.

Cast: Anna Torv as Olivia Dunham, Joshua Jackson as Peter Bishop, John Noble as Walter Bishop, Lance Reddick as Phillip Broyles, Blair Brown as Nina Sharp, Jasika Nicole as Astrid Farnsworth, Seth Gabel as Lincoln Lee.

10 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε τον Linuslost για την μετάφραση !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο την περιληψη μοιαζει να εχουμε ενα πολυ δυνατο επεισοδιο!!! Θα δουμε παρελθον,νεες δυναμεις (λετε να μετακινει τιποτα κουτια η Ολιβια?) και εναν Γουολτερ να εχει τυψεις λογικα για το παρελθον!!!Παταγος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ Linuslost φαίνεται πολλά υποσχόμενο επεισόδιο!!!! Με εναλλακτικό παρελθόν και κάτι ακόμα.... πιθανή επιστροφή του Πήτερ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δαίμονες του παρελθόντος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον για το κορτέξιφαν θα είναι λόγω και του τίτλου... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχω πωρωθεί τελείως μάγκες....Μάλλον θα είναι η καλύτερη season  του Fringe ever!!!!Σταύρο άμα παίξει και επιστροφή μπορεί να είναι ίσως και το Top επεισόδιο από όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι Γιώργο να είναι η καλύτερη σεζόν. Προς το παρόν για μένα οι σεζόν είναι 3-2-1 (όσο προχωράει η σειρά γίνεται και καλύτερη), και οι περισσότεροι πιστεύω συμφωνούν μαζί μου http://fringe-d-vision.blogspot.com/2011/06/poll.html

    Ή στο 4 ή στο 5 θα επιστρέψει... (αλλά πιστεύω ίσως τον δούμε και νωρίτερα κάπως, ακόμα και στο 1ο επεισόδιο βρήκαν τρόπο να μας τον δείξουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδες εχω φοβερα νεα.. Οι δημιουργοι του Fringe και του SPN φτιαχνουν σειρα!!
    http://supernatural-greek.blogspot.com/2011/09/nbc.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γαμάτο νέο!!!! Μπαίνει ήδη στο πρόγραμμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. profanos h nea dinamh ths olivia tha einai h thlekinhsh (pou eidame kai sto melon) ektos an tora pou alaksan ta pragmata alkse h dianmh ths olivia.
    malon oi demones tou parelthontos tou walter tha einai oi tipseis gia auto pou ekane sthn mikrh olivia

    ΑπάντησηΔιαγραφή