28/8/11

Οι εμφανίσεις των Παρατηρητών ( Observers ) - season 2


Πριν λίγο καιρό αναρτήσαμε τις εμφανίσεις των Παρατηρητών σε όλα τα επεισόδια της 1ης σεζόν. Καιρός τώρα να προχωρήσουμε στις εμφανίσεις τους στη 2η σεζόν και θα συνεχίσουμε με την 3η σεζόν σύντομα...



2×01


2×02

2×03

2×04

2×05

2×06

2×07

2×08

2×09

2×10

2×11

2×12

2×13

2×14

2×15

2×16

2×17

2×18

2×19

2×20

2×21

2×22

2×23


41 σχόλια:

  1. Καλά στην 2η σεζόν παίζει να τους είδα και μόνο 5 φορές :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai egw sthn 2h season thema einai na tous exw dei anagnorisei se 3-4 epeisodia (tou ekriban kala)

    sto 2.21 pou sto diaolo einai re paidia??? oute me stamatimenh eikwna den mporw na ton brw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά εγώ μόνο σε επεισόδια που παίζουν κανονικά τους έχω δει, σε αυτές τις κάμεο εμφανίσεις άντε να τους βρεις...

    Lusi δες εδώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οk euxaristw paidia me sklabonetai me tetia eksipiretish xaxaxaxaxaxa
    (malon prepei na kanw mia bolta apo ton ofthalmiatro)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχα ουτε εγώ τον έβλεπα :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίος M06t!$... μην παραπονιέται και ο Λούς :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kati asxeto o tupos pou kanei thn klhrwsh tou Champions League Kai Tou Europa aneta den tha mporouse na pai3ei ton Observer ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχαχαχα νατος ευη http://prasinanea.gr/incoming/article1187565.ece/ALTERNATES/w620/klirosi+champions+league.jpg

    Παίζει και να είναι Observer χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχα σκέφτομαι να τον προσθέσω στους πιθανούς Observers !!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. me diafora o kaliteros Observer einai autos
    http://img525.imageshack.us/img525/6527/colina.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο καλύτερος με διαφορά είναι αυτός.

    Ελπίζω να μην πρόσβαλα το πρόσωπο του αποκαλώντας τον "observer".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. xaxaxaxaxa... Φαντάζεστε να βλέπαμε τον Τζον Λοκ ως τον αρχηγό των Observer??? :P

    Είχαμε και στο ποδόσφαιρο έναν http://www.supermpala.com/wp-content/uploads/2011/06/Timour.jpg

    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kai egw to skeftika auto sawyer, timis eneken tou jj abrams (makari na ton doume opos eidame kai ton hugo)

    re si ti paratiriths na einai o timour???
    autos oute thn doksa kranoulas den mporei na paratirisei xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχαχαχαχαχα α ρε γέμισε ο κόσμος observers !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλα ρε μια χαρά είχε καταστρέψει τον Ολυμπιακό :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΛΟΚ ΣΤΟ ΦΡΙΝΤΖ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όχι και Γιαννάκη, ΓΙΑΝΝΑΡΟ !!!
    α ρε τί ερμηνεία...
    ακούστε φωνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε Σταυρο τι μας κανεις τωρα.. Πωρωθηκα :(
    πολυ γαματο προμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και εγώ!!! Σκέφτομαι να ξαναρχίσω τη σειρά-Πατέρα. Εδώ που τα λέμε το fringe είναι το παιδί του Lost.(και των X-files).
    Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε όλους, μπορεί σε πολλούς να μην άρεσε το τέλος αλλά αναμφισβήτητα είναι η σειρά που άλλαξε την τηλεόραση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το Lost το είδα τώρα το καλοκαίρι εγώ πάλι. Πλέον το χω κάνει σύστημα κάθε 6 μήνες το βλέπω χαχα.

    Εγώ όσοι μου λένε ότι δεν τους άρεσε το Lost τους λέω "νταξει δεν ξέρεις να βλέπεις σειρές". Την θεωρώ την καλύτερη σειρά όλων των εποχών. Το τέλος ήταν φοβερό, επικό. Απλά δεν έδωσαν απαντήσεις με το νησί και όλα αυτά και γι'αυτο πολλοί ξύνισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχαχα καλά κάνεις, εγώ χαζεύω βιντεάκια, βλέπω και καμιά σκηνή στα κλεφτά, αλλά ολοκληρωμένο δεν το έχω ξαναδεί από τότε που τελείωσε.

    Εντάξει ό,τι του αρέσει του καθενός... Πάντως στους περισσότερους άρεσε, άσχετα το μεγάλο ποσοστό απογοητευμένων (οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν παρατημένη τη σειρά, την έβλεπαν για να την δουν ή είδαν κατευθείαν το τέλος). Πρέπει να έχεις δει όλα τα επεισόδια (ίσως και περισσότερες από μία φορές) για να καταλάβεις το μεγαλείο του τέλους (και γενικότερα της σειράς).
    Πραγματικά Μεγαλείο και δεν υπερβάλλω !!!
    Άντε επειδή πορώθηκα τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. we're not supposed to leave! http://www.youtube.com/watch?v=DSD322d8Mvo&feature=related


    Όταν ξαναβλέπεις τα επεισόδια δεν έχει σημασία αν ξέρεις την συνέχεια σ'αυτήν την σειρά. Προσέχεις την κάθε λεπτομέρεια(που έχει πολύ σημασία), και "δένεσαι" με όλους! Έβλεπα την τελευταια σκηνή είδα πως αγκαλιαστηκαν μπουν-τζακ. Που ο Μπουν πεθανε στα χερια του και τον κοιταξε σαν να του λεγε σ ευχαριστω, ολα καλα. Μια λεπτομέρεια ίσως χαζή αλλά πραγματικά εκείνη την ώρα που συνηδητοποιείς κάτι τέτοια μικρά, νιώθεις το δέος της σειράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ωραίο το video από (ίσως;) την πιο ανατρεπτική σκηνή του Lost. Το "we have to go back" έχει γίνει πλέον διεθνώς αναγνωρισμένη ατάκα του Lost. Βέβαια μόνο το lost θα μπορούμε να πάρει ένα συνηθισμένο ρήμα και να φτιάξει την πιο απλή πρόταση και να την κάνει σήμα κατατεθέν του !!!

    Ακριβώς έτσι !!! Συμφωνώ σε ΟΛΑ !! Αυτή ήταν η μαγεία του lost (πέρα των μυστηρίων) οι σχέσεις των χαρακτήρων !!! Εξάλλου το αρχικό πλάνο του lost ήταν να μας δείξουν ένα τσούρμο άγνωστους ανθρώπους να προσπαθούν να συνεργαστούν, να φτιάξουν μια κοινωνία και να επιβιώσουν στο νησί!!! Αυτή η λεπτομέρεια σου δημιουργεί πολλά συναισθήματα!!! (την 1η φορά το Lost ήταν απόλαυση αλλά και τη 2η φορά σου δημιουργεί διαφορετικά συναισθήματα ή και τα ίδια σε κάποιες περιπτώσεις, σημασία έχει ότι όσες φορές και να το δεις δεν βαριέσαι και παρατηρείς καινούρια πράγματα). Απλά ΈΠΟΣ η σειρά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. EΠΟΣ ΕΠΟΣ εννοειται. Δεν συγκρινεται η σειρα.

    Αν και για μενα ολο αυτο το (ας το πουμε ετσι οπως νομιζαμε στην αρχη) "παραλληλο συμπαν" δεν με συναρπασε. Εκει ας πουμε αντι γι'αυτο θα μπορουσαν να λυσουν πολλα μυστηρια της σειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνώ απόλυτα, όπως έχω πει και στο lost-path και εμένα αυτό το σημείο μόνο με χάλασε από την 6η σεζόν (και γενικότερα από το Lost), το μοναδικό ψεγάδι. Αν και η απάντηση στο τέλος για το "παράλληλο σύμπαν" μου άρεσε επειδή επιβεβαίωσε τον κανόνα "what happened, happened" (ο αγαπημένος μου κανόνας σε σειρές/ταινίες για time travel). Αλλά παρ΄όλα αυτά το θεωρώ ακόμα άσκοπο να αναπτύσσει τόσο πολύ τους χαρακτήρες εκεί, αν και ομολογώ μου άρεσε πολύ η σχέση Jack-Locke και η ατάκες τους που έριχναν υπονοούμενα από τη ζωή τους στο νησί (η σχέση Jack-Locke είναι η αγαπημένη μου στο lost, στην αρχή ο Τζακ τον έβλεπε σαν έναν τρελό παππού που δεν ξέρει τι του γίνεται και στο τέλος σαν έναν σοφό που έπρεπε να είχε ακούσει κάθε του συμβουλή από την αρχή).


    Όσο λες για τα μυστήρια άνετα θα μπορούσαν να τα λύσουν αν δεν είχαν αναλώσει χρόνο στον παράλληλο κόσμο. Π.χ. στο επεισόδιο του Μπεν θα μπορούσαν να μας έδειχναν flashbacks με Henry Gale (θα ήταν αρκετά ενδιαφέροντα), θα μπορούσαν να μας δείξουν σε ένα επεισόδιο flashbacks των 3ων τελευταίων χρόνων της Κλαιρ (εντάξει μας είπαν τι έγινε αλλά άμα το βλέπαμε κιόλας θα ήταν αλλιώς... να μας έδειναν και καμιά απάντηση για καλύβα μέσω της Κλαιρ), και θα μπορούσαν να αναπτύξουν λίγο περισσότερο την Ιλάνα και να την κάνουν κόρη του Τζέικομπ (που ήταν και ο αρχικός τους στόχος). Άλλο ερώτημα δε νομίζω να αφήσανε πέρα τις ανακρίβειες περί καπνού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H σχέση Λοκ - Τζακ ήταν όντως μοναδική. Δεν ήξερες με τον "γιατρό" αν έπρεπε να τον μισήσεις ή να τον αγαπήσεις. Εμένα μ άρεσε πολύ και ο τρόπος που άλλαξε ο Σώγιερ. Ο εκληματίας, ο φονιάς, ο κλέφτης, ο απατεώνας έγινε ένας πολύ καλός άνθρωπος που νοιαζόταν γι'αυτούς που αγαπούσε χωρίς όμως να χάσει αυτόν τον δυναμισμό που είχε και παλιότερα.

    Για τα μυστήρια υπήρχαν και κάτι άλλες λεπτομέρειες άμα ξαναδείς το lost θα το καταλάβεις. Όπως π.χ γιατί ήταν στο τρελοκομείο η Λίμπυ. Ή μια ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια είναι γιατί όταν πήγαν από το 1977 στο 2007, μετακινήθηκε η καλύβα του Μπερνάρντ άθικτη! Και αφού υπήρχε καλύβα το 1977 γιατί δεν την βρήκαν όταν έπεσε το αεροπλάνο το 2004;(μάλλον προφανώς καταστράφηκε, όμως υπήρχε το 2007!).
    Κάτι τέτοια θα ήθελα να απαντηθούν. Υπάρχουν κ αλλα και έχω σκεφτεί αν το ξαναδω κάποια στιγμή να γράψω σε ένα τετραδιάκι γενικά τα σημαντικά του LOST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "what happened, happened" autos o kanonas bebea den isxiei sto fringe, to akribos antitheto ginete...ante na doume pou tha kataliksei

    simfonw gia thn sxesh john-jack autes oi kontres kai autes oi sizitiseis pou eixan eitan panta FOBERES kai polu endiaferouses

    *plaka-plaka exw barethei ta erwtimata tou lost ta exoume anaferei xilies fores, elpizw kai sto fringe na ginei kati paromio

    to megalitero mhstirio tou lost htan o walter (as elpisoume se kapoia tainia tou lost na mas dothoune merikes apantiseis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Sawyer, να τον αγαπήσεις εννοείται!!! Για μένα όλοι οι χαρακτήρες είναι μοναδικοί (από το Γιατρό, το χοντρό, τον Λοκ, τον Σόγιερ, τον Μπεν... μέχρι και τον Τσάρλι, εξαιρούνται η Σάν και η Σάννον :P)
    Και για μένα το Lost είχε το καλύτερο character development που έχω δει σε σειρά (για τους περισσότερους χαρακτήρες, ακόμα και για την Σαν και ας μου την έσπαγε).

    Ναι υπάρχουν και άλλα μικρούλια αλλά άμα το ψάξουμε πολύ κάποια έχουν απαντηθεί απλά όχι τόσο εμφανή... Αυτό με την Λίμπυ ήθελα και εγώ να το μάθω αλλά πλέον κατάλαβα ότι ίσως μας το έδειξαν σαν απάντηση (που νόμιζε ο Χιούγκο ότι την είχε ξαναδει "προτού την γνωρίζει", άρα δεν υπάρχει η Λίμπι και είναι δημιούργημα της φαντασίας του, και ίσως μας το έδωσαν σαν απάντηση ότι την είχε δει στο τρελάδικο, άρα δεν είναι τρελός) και όπως μας λέει και η μητέρα "κάθε απάντηση θα οδηγεί και σε μία νέα ερώτηση".
    Η καλύβα του Μπερνάρντ μεταφέρθηκε από το 1977 στο 2007 άρα λογικό είναι να μην υπήρχε το 2004... Τώρα αυτό με τα ποια πράγματα μεταφέρονται δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος κανόνας αλλά λογικά τα πράγματα που είναι σε στενή επαφή με αυτούς που κάνουν το ταξίδι στο χρόνο (και το βανάκι της Ντάρμα μεταφέρθηκε).

    (δε μας απάντησαν ούτε ποιον πυροβόλησε η Τζούλιετ στη βάρκα λίγο πριν γίνει το flash)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. paidia gia mena ws twra exw n pw pws to Fringe m aresei perissotero apto Lost ,apla 8elw n dw thn e3eli3h tou gia n sigoureutw giauto.
    to Lost pl brosta den lew alla t senario tou den epapsan na to travane oso den paei..k kourase se kapoia fash

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλα εντάξει για το Lost μπορούμε να μιλάμε και μήνες είναι απίστευτο αυτό το πράγμα. Μια ταινία θα ήταν ότι πρέπει πάντως δυστυχώς δν βλέπω να γίνεται καμία κίνηση.

    Εγώ Φοίβο θα διαφωνήσω. Στο Fringe να λεγες οτι το τραβηξαν το σενάριο να σ πω ναι(άνθρωποι πετάνε, γίνονται καρτούν).
    Το Lost για μένα είναι η μοναδική σειρά που παίρνει 10/10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. oxi h tainia gia mena t xw 3anapei 8a htan katastrofh..

    sto Fringe apla opws einai k t onoma tou,ekanan kapoia akraia pragmata orismenes stigmes ta opoia dn pisteuw oti apla dn eixan ti n kanoun k t ekanan,apla pisteuw oti h8elan n dei3oun oti t Fringe dn kollaei pou8ena,k oti h ypervolh einai ena stoixeio tou to opoio to perasan s mas.

    twra to Lost gia mena 10 den pairnei(opws k kamia allh seira p exw dei..)oso k n t agaphsa san seira.polla kena,la8h.shmantikotero pleonekthma to xtisimo olwn twn shmantikwn xarakthrwn k oi epafes meta3y tous.apo kei k pera den mporw n pw oti tou edwsan thn ekvash pou 8a 8elan oi perissoteroi,paroti t telos htan e3upno me thn ennoia oti tosa p eixan sumvei prin htan pl duskolo n apanthsoun s ola k etsi diale3an ena tetoio telos gia n kalupsoun ta shmantika tlx.omws auto den pauei n shmainei pws o sxediasmos tou paroti ekane mia tromera kalh arxh,htan anyparktos sthn sunexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σεβαστές όλες οι απόψεις. Προσωπικά ούτε που θέλω να σκεφτώ το lost να είχε τελειώσει στην 3η σεζόν ή νωρίτερα απ΄ότι τελείωσε. Από την αρχή ήμουνα θετικός σε μια ταινία ή μία συνέχεια της σειράς (και σε spin-off έστω) και εξακολουθώ να είμαι, να παίρνουμε τη δόση μας οι καμμένοι όχι όλη την ώρα επανάληψη :P. (και άμα αποδειχθεί μούφα... τί είχαμε, τι χάσαμε...)

    Κατά τ΄άλλα στα του Lost συμφωνώ με Sawyer και στα του Fringe με Φοίβο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Νταξει τι να σ πω αποψεις ειναι αυτες. Αν κ δεν νομιζω να υπαρχει σειρα που να μην εχει κανει λαθη. Στο Lost βάζω 10 όχι γιατί είναι το τέλειο και το αλάνθαστο, και στο κατω κατω δεν κατσω να ψαξω και την παραμικρη λεπτομερεια σε μια σειρα. Είναι η όλη ιστορία, οι χαρακτήρες. Τεσπα.

    Στο Fringe όμως ένιωσα ότι θεωρούν τον θεατή χαζό. Πραγματικά μόλις είδα τα καρτούν έκλεισα το pc και μετά το τελειωσα το επεισόδιο. Σκέφτηκα μέχρι και να μην συνεχίσω την σειρά. Ένιωσα ότι με υποτιμάνε στο κάτω κάτω. Αλλά νταξει επειδή σε γενικές γραμμές είναι μια ωραία σειρά είπα να ξεχάσω εντελώς το επεισόδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. k sto kill bill eixe ena shmeio m cartoon,ypotimouse thn nohmosunh?

    apla pisteuw sto Fringe 8eloun n antimetwpisoun diafora koble3 k kollhmata p polles seires exoun(3epernaei thn kathgoria sci-fi),giauto k oi ypervoles.k mena otan o beli htan mesa sthn olivia dn m arese k m eixe 3enisei alla an t deis pio sfairika dn einai tpt allo para diaforetiko.

    protimw n vlepw auta para mia seira gemath clise tou styl,einai 3 xarakthres k exoun yperdunameis klp klp.makari n sunexisei etsi.k sigoura teleia seira p les dn yparxei.

    gia n mhn 3exniomaste,oi protimhseis einai kati ypokeimeniko.genika sto idio ypsos exw k lost k fringe k kapoies akoma(alla liges)seires

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Koίτα νταξει δεν γίνεται να χουμε όλοι την ίδια γνώμη λογικό είναι.
    Τις σειρές είναι ο καθένας ο τρόπος που τις βλέπει. Π.χ. εμένα μ αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές με ζόμπι, δαίμονες και τέτοιου είδους. Άρα λογικό είναι να χω σε εκτίμηση μεγαλύτερη το Supernatural από το Fringe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σόγιερ απ' ότι θυμάμαι δε σου άρεσε ούτε το Supernatural: the animation οπότε καταλαβαίνω γιατί το μίσησες το επεισόδιο. Νομίζω το έχω ξαναπεί αλλά το επεισόδιο με τους ανθρώπους που πετούσαν (αιωρούνταν θα έλεγα καλύτερα) το βρήκα φανταστικό σαν ιδέα, με την έννοια δεν έπιναν το φάρμακο και "Ουάου είμαι ο Σούπερμαν", απλά αιωρούνταν και δεν μπορούσαν να το ελέγξουν (μου άρεσε επίσης που βάζαν και βαρίδια στα παπούτσια τους).
    Το "καλό" στο fringe είναι ότι τα επεισόδια κινούνται σε ένα κάπως αυτοτελές επίπεδο οπότε αν κάτι δε μας αρέσει μπορούμε απλά να το προσπεράσουμε (αρκεί να μας αρέσει η βασική υπόθεση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Nαι όντως δεν μ άρεσε ούτε το Supernatural anime. Αλλά εκεί ήταν διαφορετικό δεν ήταν ήδη μέσα στο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. To LOST ηταν και θα ειναι η καλυτερη σειρα...!

    Και εμενα οι αγαπημενες μου σκηνες ειναι των Τζακ-Λοκ και των Μπεν-Λοκ!!!

    Θα συμφωνησω με τον Σταυρο οτι μερικα μας εχουν απαντηθει εμμεσα και δεν το εχουμε καταλαβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εγώ σχεδόν σε όλα τα επ. τους είχα δει! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή