22/8/11

Ο Πήτερ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί


Σε συνέντευξη για το Ew.com μας μιλάει ο Joshua Jackson

Όλοι αστειευόμασταν ότι ο Joshua Jackson θα ειναι ανεργος αυτή τη σεζόν. Αλλά να πούμε την αλήθεια, πήρε μια από τις πιο σκληρές θέσεις εργασίας περίπου, μετά το τελευταίο cliffhanger στην περσινη σεζόν του Fringe.

"Η ελπίδα μου είναι ότι το ταξίδι του Πητερ και το ταξίδι της σειρας θα ειναι ανταξιο του cliffhanger που είδαμε στο τέλος του περασμένου έτους", λέει o Josh για την σεζόν 4. "Στην αρχή του τρέχοντος έτους, είμαστε πίσω στο δικο μας timeline, αλλά χωρίς έναν από τους κύριους χαρακτήρες μας. Έτσι βλέπουμε τις ζωές όλων των ανθρώπων που είχε συνδεθει συναισθηματικα και - για καλο ή κακο - θα δούμε πως θα ειναι η ζωη τους χωρις τον Πητερ."
Αυτό άραγε θα ήταν καλό ή κακό; Κάποιος θα έλεγε "κακό" αλλά ο Jackson επιμένει ότι θα είναι απλά διαφορετικό.

"Είναι πολυ ωραιο που η σειρα μπορει να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση. Κάπως έτσι η σειρά θα αγγίξει και το συναισθηματικό κομμάτι", λέει. Αργότερα προσθέτει ότι βρίσκει τη σχέση του Πήτερ με τον πατέρα του αρκετά αληθινή "περιμένω μια νέα πτυχή στη σχέση τους, λόγω του ότι τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά".

Για τον Jackson, η ευκαιρία να ξεκινήσει η σειρα από την αρχή με πολλούς τρόπους, είναι μια απόλαυση. "Προσωπικά, χάρηκα που κατάφεραν να φτάσουν με το cliffhanger σε αυτό το σημείο τη σειρά. Η θυσία είναι ένα σπουδαίο τελος για τον Πητερ που ξέραμε. Το ταξίδι του ήταν να μεγαλώσει και να γίνει ένας αντρας, να γίνει μέλος μιας οικογένειας και να αφιερώσει τον εαυτό του σε κάτι. Η τελική δοκιμή του ήταν: "Όλοι αυτοί ή εσύ", Πιστεύω λοιπόν ότι ο τύπος που θα έρθει πίσω θα ειναι ένας αλλαγμένος άνθρωπος!!!

by Sandra Gonzalez

Υ.Γ. Thanks Dr.Linus-Lost !!!

3 σχόλια:

  1. Η θυσία είναι ένα σπουδαίο τελος για τον Πητερ που ξέραμε.
    ara nomizw einai dedomeno otan kai opote enfanistei o peter tha einai diaforetikos den tha einai o peter pou kseroume
    oi sxeseis me ton walter me thn olivia kai me tous alous tha einai palh apo thn arxh

    to exw ksanapei mou aresei auto to oloklirotiko reset

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ το έχω ξαναπεί "εξαρτάται πως θα διαχειριστούν την κατάσταση", για μένα αυτό το reset μπορεί να είναι το πιο γαμάτο πράγμα που θα δούμε στο fringe αλλά μπορεί να είναι και η μεγαλύτερη πατάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eμένα ολο αυτό το reset, θα μου αρέσει αν ο Πήτερ τα θυμάται όλα. Την σχέση του με την Ολιβια, ό,τι έχει κάνει ο Γουόλτερ(καλά και κακά). Αν δεν θυμάται ο Πήτερ τότε δεν ξέρω κατά πόσο θα το πάνει καλά.(Υποθέσεις κάνω βέβαια δεν μπορώ μα ξέρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή