11/8/11

Τι να περιμένουμε στην 4η σεζόν


Το fringe θα επιστρέψει τον επόμενο μήνα με μια πολλά υποσχόμενη 4η σεζόν, και επιτέλους θα δούμε σε τι είδους κόσμο ζούνε οι χαρακτήρες μας. (δηλαδή κατά πόσο και ποια πράγματα έχουν αλλάξει μετά το φινάλε της προηγούμενης σεζόν)

Οι παραγωγοί της σειρά υπόσχονται πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, όπως επίσης υποσχέθηκαν ότι θα μάθουμε τι σημαίνει "fringe", κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα.

Καταρχάς κάτι που εκκρεμεί για τη σειρά είναι το τί θα γίνει αν η 4η σεζόν είναι και η τελευταία. Η σειρά θα δείξει σίγουρα 22 επεισόδια για 4η σεζόν και το Fox ξεκαθάρισε ότι θα είναι ευχαριστημένοι αν διατηρηθούν τα ίδια νούμερα με πέρυσι (δηλαδή θα την συνεχίσουν). Αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην ανανεωθεί η σειρά και έτσι οι παραγωγοί να μην μας πουν την ιστορία όπως την έχουν στο μυαλό τους.

Ο Wyman λέει ότι το στούντιο που γυρίζεται η σειρά όπως και το κανάλι όπου προβάλλεται ήταν απόλυτα ξεκάθαροι μαζί του (όπως ήταν και με τον συμπαραγωγό Pinkner). Όταν η σειρά μεταφέρθηκε από την Τρίτη στην Πέμπτη, όπως και από την Πέμπτη στην Παρασκευή το κανάλι πάντα μοιραζόταν τους στόχους του με τους παραγωγούς και όπως και να το κάνουμε το fringe είναι μια ακριβή σειρά και άμα δεν έχει τους θεατές που θέλει το κανάλι θα σταματήσει να επενδύει σε αυτό.

Πρόσθεσε ο Wyman:
Η σειρά από μόνη της έχει μια ιδιαίτερη σημασία για μας και δεν την έχουμε μοιραστεί ακόμα μαζί σας. Είμαστε βέβαιοι ότι η σημασία αυτή πρόκειται να μαθευτεί. Και αυτό είναι πραγματικά το μόνο που θέλουμε, όπως και η επιτυχία. Δηλαδή να είμαστε ικανοί να θέτουμε ερωτήματα αλλά να δίνουμε και τις απαντήσεις και να είναι οι φαν μας ευχαριστημένοι. Επειδή θα το ήθελα.. αν τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα πάντα αστειευόμαστε μεταξύ μας ότι μπορούμε να κάνουμε μία σειρά κόμικς ή να βρούμε κάποιον άλλο τρόπο για να συνεχίσουμε τη σειρά, όπως το κουκλοθέατρο [εδώ γελάει]. Αλλά είμαστε αρκετά πεπεισμένοι ότι μπορούμε να πούμε αρκετά πράγματα στην ιστορία μας για να μείνετε ικανοποιημένοι.


O Pinkner λέει "Ξέρουμε που τελειώνει η σειρά. Επίσης είμαστε φαν και ξέρουμε πώς είναι να αφιερώνεις χρόνο σε μια σειρά και στο φινάλε να λες "τί ήταν αυτό;" αλλά δεν είναι αυτή η πρόθεση του δημιουργού του έργου."
Τονίζει ότι προτιμάει να λέει μια ιστορία χαρακτήρων παρά ένα "μηχανικό σενάριο", και ότι ξέρουν από πάντα που θα καταλήξουν οι χαρακτήρες στο τέλος.

"Η επιστημονική φαντασία είναι πραγματικά ένας επιτυχημένος τρόπος να μιλήσουμε για την ανθρώπινη κατάσταση", λέει ο Wyman. "Προσπαθούμε να καταλάβουμε πως είναι ο άνθρωπος σήμερα".
Επίσης προσθέτει (δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ) ότι αυτά τα ερωτήματα δεν μοιάζουν καθόλου με το "Τί συμβαίνει στο νησί του Lost.", αλλά μοιάζουν περισσότερο με το "νοιάζομαι για αυτούς τους ανθρώπους στο νησί. Τί θα τους συμβεί; τί σημαίνει η σειρά; πώς θα τελειώσει;".

Στο μεταξύ οι παραγωγοί μας υποσχέθηκαν πολλές αποκαλύψεις και ανατροπές κατά τη διάρκεια της σεζόν "μας αρέσουν οι συνέπειες των πράξεων οπότε θα έχετε αρκετές εκπλήξεις στην πορεία", είπε ο Pinkner.

Στη συνέχεια ρωτήθηκαν οι παραγωγοί αν η απάντηση στο season 3 finale για τους πρώτους ανθρώπους είναι η τελική τους απάντηση, και απάντησαν "ναι".

Τέλος είπαν ότι όταν η σειρά επιστρέψει θα εισαχθεί ένα νέο στοιχείο στην ιστορία, το οποίο δεν θα το αποκαλύπτουν μέχρι να το δούμε και άφησε να εννοηθεί ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο κόσμων δεν θα είναι χωρίς ένταση, τώρα που είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Πηγή: blog.io9.com

8 σχόλια:

  1. ante wraia mas ta lene twra prepei na doume kai kati kalo (para polu kalo) gt oi proigoumenes sezon htan polu kales opote ayth prepei na einai kalhterh ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ^Συμφωνώ απόλυτα !!!
    Ελπίζω να είδατε εκεί που σας έβαλα το "προσοχή", αυτό πιθανόν σημαίνει ότι θα έχουμε φινάλε σαν του lost, οπότε πάλι θα διχάσει. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο, αλλά μάλλον αυτό θα γίνει again.
    Always ends the same...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den exw dei to lost alla egw mathei oti sto telos einai oloi nekroi kai kati tetoia pou simenei oti htan arketa "3enerwtiko" finale opote elpizw na min ginei kai kati tetoio sto fringe ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι ακριβώς έτσι, στο τέλος έπαιζε με 2 χρονικές περιόδους, μία στο νησί και μία παράλληλη πραγματικότητα εκτός νησιού. Ότι γινόταν στο νησί ήταν αληθινό και ότι γινόταν στην παράλληλη πραγματικότητα ήταν η μεταθανάτια ζωή τους. Ήταν πολύ ωραίο όπως μας το απέδωσαν. Δες το άμα έχεις χρόνο πάντως, είναι επική σειρά με γαμάτες ανατροπές σε όλη τη σειρά (και ας ξύνισε το φινάλε σε πολλούς). Τώρα εσύ ξέρεις το φινάλε αλλά δεν πειράζει, η μαγεία του Lost κρύβεται στο νησί !!!
    Να γίνει το ίδιο στο fringe όντως δε θα ταίριαζε και θα ήταν και λίγο αντιγραφή, αλλά επειδή είναι και σειρά επιστημονικής φαντασίας σίγουρα θα απογοητεύσει το φινάλε πολλούς. (ας ελπίσουμε όχι εμάς :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Evh: Πες αυτους που στο ειπαν αυτο για το LOST να πανε να ξαναδουνε τηυν σειρα αμα δεν την καταλαβαν...Απορω με μερικους που λενε διαφορα για το LOST ενω δεν εχουν κατανοησει ουτε τα μισα. . .

    Οσο για το Fringe τωρ,ωραια μας τα λενε οι παραγωγοι και αναμενω και εγω επικη σεζον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mόνο ξενερωτικό δεν ήταν το Φινάλε του Lost. Το αντίθετο.. Τα χω ξανακούσει και γω αυτά και νταξει τι να πω.. Όπως νομίζει ο καθένας. Μπορεί να μν απαντήθηκαν σπουδαία ερωτήματα στο φινάλε αλλά δεν ειχε σημασια και πολύ..

    Για το Fringe προσπαθώ να μν διαβάζω αναρτήσεις για να μν δω σποιλερ, ειμαι ακομα στο 3χ15 :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. * και κατι ακομα.. ποσο τραγικος παιζει να ηταν ο θανατος του (Αλλου)Μπροιλς; Εμεινα μαλακας εντελως! Κριμα και τον συμπαθησα.. Οπως μ αρεσει και στον κανονικο κοσμο πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ρε 'συ γαμάτος είναι ο Μπρόιλς η αλλιώς Μάθιου Άμπαντον όπως τον ξέραμε και στο Lost (αυτός ο ηθοποιός ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησα τη σειρά).
    Άντε μπράβο Σόγιερ μας φτάνεις βλέπω.

    Και μένα εννοείται μου άρεσε το φινάλε του Lost αλλά η αλήθεια είναι ότι δίχασε τον κόσμο. Εξάλλου δε μπορεί όλοι να έχουμε τα ίδια γούστα. Τέτοια φινάλε ή τα αγαπάς ή τα μισείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή