6/8/11

Προβλέψεις για τα νούμερα τηλεθέασης της 4ης σεζόν


Σύμφωνα με το Entertainment Weekly και τον Kevin Reilly από το Fox, με την επιστροφή του fringe για 4η χρονιά δεν αναμένουν ότι θα φέρει η σειρά μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης στο κανάλι, το μόνο που ζητάνε είναι να τα κάνει τα νούμερα που έκανε και στην 3η σεζόν. (το οποίο θα αποβεί μοιραίο για τη σειρά αν τα νούμερα τηλεθέασης εξακολουθήσουν να μειώνονται όπως έγινε και στην 3η σεζόν μετά τη διακοπή στην περίοδο των Χριστουγέννων)

18 σχόλια:

  1. Δύσκολο να διατηρηθούν, οπότε bb 5η σεζόν!! Ελπίζω να αποφασίσουν πριν τα Χριστούγεννα αν θα ανανεωθεί η σειρά ή όχι για να έχει και το κλείσιμο που της αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dld blepete oti h 4h season tha einai h teleutaia?
    pisteuw tha mporouse aneta na paei kai se 5h season

    eite 4 eite 5 seasons to thema einai na mas dosoune ena kalo telos (kai oxi na mas afisoune ksekremastous)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς έτσι !!! (και εγώ αυτό φοβαμαι μην το ρισκάρουν οι παραγωγοί και προχωρήσουν την ιστορία ελπίζοντας σε καινούρια σεζόν).
    Από την αρχή της σεζόν θα φανεί πως πάει το πράγμα, πάλι καλά έχει παραγγείλει το κανάλι 22 επεισόδια για τον 4ο κύκλο και έτσι δεν κινδυνεύουμε να μας κόψουνε σε λιγότερα (όπως έχει συμβεί σε άλλες σειρές).
    Για μένα κατά 97,85% η σειρά τελειώνει στην 4η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kata tin gnomh mou prepei na alla3oun mera provoleis otan h seira (1h season) paizotan triti eixe 9-13 million views kai h 3h season me to zori 5 million ... exei apenanti kai to Supernatural logiko mou fainetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστό αυτό που λες, σίγουρα θα είχε καλύτερα νούμερα η σειρά αλλά και πάλι δεν φτάνουν τις προσδοκίες του καναλιού. Την 3η σεζόν Πέμπτη την είχαν αρχίσει και στη μέση περίπου την μετέφεραν Παρασκευή (που αυτή η μέρα μπαίνουν οι σειρές που είναι έτοιμες να κοπούν). Σωστό που την έβαλαν Παρασκευή αντί να την κόψουν πάντως σαν μια 2η ευκαιρία (γενικά οι Παρασκευές έχουν πεσμένα νούμερα σε σύγκριση με τις άλλες μέρες, αλλά βασίστηκαν στο σταθερό κοινό του fringe.)
    Από όταν μπήκε Παρασκευή η μεγαλύτερη τηλεθέαση που έπιασε ήταν 4.87 μ. και το φινάλε της 3η είχε την μικρότερη σε όλο το fringe 3.29 (σύμφωνα με wikipedia πάντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai pali diko tous lathos htan pou tin phran apo tin triti htan h kaliteri mera gia ti seira kai kai ekane mexri 200% parapanw tiletheasi... sin to oti pws einai dunaton na vlepeis mia seira kai sthn mesh tis sezon na stamatas...aytoi oi amerikanoi na mas trelanoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχα δίκιο έχεις, θα είχε κανα big brother την ίδια ώρα ή καμιά κωμωδιούλα της πλάκας (τα προτιμούν οι Αμερικάνοι αυτά).
    Πάντως κάθε κύκλος έχει όλο και μικρότερα νούμερα παρότι κάθε κύκλος είναι και καλύτερος κατά τη γνώμη μου. Αλήθεια με ποια σειρά προτίμησης τους βάζεις τους κύκλους; (εγώ 3-2-1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. egw tha eithela na paei kai se 5h season to fringe, nomizw to aksizei kai mporei aneta na stiriksei kai 5h season

    alla kai 4 season me ena epiko finale na mas dosoune den tha me xalage

    h paraskeuh an thimame kala apo perisi eitan h poio (eukolh) mera, makari fetos na ginei kanena thauma h na kanei o walter ta dika tou kai na aneboune ta noumera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από θέμα πλοκής εννοείται πως μπορεί να στηρίξει 5η σεζόν, από θέμα τηλεθέασης δεν ξέρω πόσο μπορεί να την στηρίξει :P
    Mε Supernatural απέναντι μοιράζονται κάπως οι φαν (έχουν και παρόμοιο κοινό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. den 3erw pantos kata poso to fanatiko koino tou Supernatural tha sinexisei na to vlepei gt to exoun travi3ei polu kai arxise na kourazei ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει καλούλη είναι, έχει και τη χιουμοριστική πλευρά του οπότε είναι πιο ανάλαφρο.
    Δε μου 'πες όμως ποια σεζόν σου αρέσει περισσότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. de 3erw oles m'aresan gt h kathe mia exei ta dika ths wraia ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεκτό :D
    Κάτι άσχετο, εσύ είσαι η Εύη που μιλούσαμε μία φορά στο Facebook (στη σελίδα του blog) ? Πριν κανα μήνα περίπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ειναι κριμα ρε πουστη μ να χαλανε τετοιες σειρες; Αν ειναι δυνατον!

    Ειμαι στο 3χ02 και γαμαει δερνει η σειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. exei parei ena mikro digma oresti apo ta paralila sumpanta (kai exeis na deis kai alla pola)

    ΑπάντησηΔιαγραφή