12/8/11

Μικρό λαθάκι στο φινάλε της 3ης σεζόν


O John Noble μας είπε ότι όταν είπαν οι Observers στο τέλος της 3ης σεζόν ότι ο Πήτερ δεν υπήρξε ποτέ, δεν εννοούσαν ακριβώς "ποτέ". Εννοούσαν ότι υπήρξε αλλά πέθανε όταν ήταν μικρός (όπως ξέρουμε) αλλά αυτή τη φορά πέθαναν και οι 2 Πήτερ και από τους 2 κόσμους.

18 σχόλια:

  1. Μπερδεμενα μας τα λενε...Δηλαδη πεθαναν και οι 2 Πητερ στην παιδικη τους ηλικια μαλλον.Αντε να δουμε τωρα για πιο λογο θα μαλωνουν οι 2 Walter!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. linuslost σωστά !!! Τώρα βγάζει περισσότερο νόημα αλλά και πάλι υπάρχει μεγάλη "σεναριακή δυσκολία", ήθελα να 'ξερα τι έχουν στο μυαλό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an pethanan k oi 2 stin pediki tous ilikia tote autos pios itan?olo k perisotero mperdevome...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πήτερ που βλέπαμε υπήρχε μέχρι το 3χ22 αλλά από εκείνη τη στιγμή που εξαφανίστηκε δημιουργήται ένα νέο "timeline" να το πούμε που αλλάζει κάποια πράγματα του παρελθόντος απ' ότι έχω καταλάβει. (ένα από αυτά είναι και ο θάνατος του μικρού Πήτερ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. katalava ti enois..gia n doume...Brika kai auto to teaser gia ti season 4
    http://www.youtube.com/watch?v=yjkhWaHYh1o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το teaser δεν είναι original, είναι φτιαγμένο από τους Φαν, έχουν πάρει τη σκηνή από το 3χ01 και την εικόνα της 4ης "where is Peter Bishop?", το επεξεργάστηκαν λίγο και έτοιμο. :D
    Πάντως ωραία το ταίριαξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den 3erw gt alla pistevw oti ayta peri lathous einai kai ligo diafimish ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γενικά όλα τα σπόιλερ και τα νέα κυκλοφορούν για διαφήμιση για να πορώνεται ο κόσμος :p. Αυτό δεν είναι τόσο καραμπινάτη διαφήμιση, πιο πολύ θα το έλεγα "προειδοποιούμε το κοινό για το λάθος μας πριν το αντιληφθεί και δει την τρυπίτσα στο σενάριο" (κατά τη γνώμη μου πάντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. prwta apo olla auto den htan lathaki, htan lathara, allo den upirkse pote o peter kai allo apla pethane opos kai eprepe na pethanei, tha eithela bebea na dw poia tha einai pleon h aitia pou tha exoune shgkroush oi 2 walter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστός ο Λούσιφερ, μήπως πέρασε ο Γουόλτερ απέναναντι για την πλάκα του; για την "επιστήμη" που λέμε...
    Άραγε θα υπάρχει Γουΐλιαμ Μπελ στο νέο timeline ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ότι να ναι μας λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παιδιά εσείς με μπερδέψατε περισσότερο!Πως να υπάρχει ο Peter αφού δεν θα εισέλθει ποτέ ο whilliam στο άλλο σύμπαν ώστε να σώσει τον Peter?Aυτό είναι το λογικό,να αλλάξει όλη η ροή.Αν είναι να ξαναμπεί ο Whilliam,να ξαναπάρει τον Peter τότε έχουμε ένα φαύλο κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Γουόλτερ θες να πεις (όχι ο Γουΐλιαμ) :P, απότι ξέρουμε πάλι θα κινδυνεύει ο κόσμος, πάλι θα είναι αντίπαλη οι 2 κόσμοι αλλά αυτό που δεν ξέρουμε είναι το γιατί (το "γιατί" σίγουρα δεν είναι ο Πήτερ επειδή δεν υπάρχει) και αυτό ίσως ανακαλύψουμε στη νέα σεζόν. Δηλαδή ότι έγινε μεταξύ των 2 κόσμων θα ξαναγίνει αλλά με διαφορετικό τρόπο (δηλαδή όχι Πήτερ αλλά κάτι άλλο, αυτό το "άλλο" μπορεί να είναι και η περιέργεια του Γουόλτερ για την άλλη διάσταση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι ο walter ηθελα να πω,έλεος τι έχω πάθει σήμερα..........μα γιατί να κινδυνεύουν οι κόσμοι εάν δεν παραβιάσει τους νόμους της φύσης ο walter ξανά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θα τους έχει παραβιάσει λογικά αλλά όχι για τον Πήτερ αυτή τη φορά.
    Πιο συγκεκριμένα διάβασε την συνέντευξη των παραγωγών λίγο μετά το φινάλε. (εστίασε στην ερώτηση κάτω από την θολή εικόνα του Πήτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τους έτρωγε ο κ..... τους δλδ ανέκαθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακριβώς, προς το παρόν αυτό ξέρουμε, περισσότερες λεπτομέρειες από Σεπτέμβρη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή