6/6/11

Tv Line - Απορίες της Anna Torv από το season 3 Finale



Ανήκει και η Anna Tornv στους εκατοντάδες απορρημένους τηλεθεατές σχετικά με την "ανυπαρξία" του Πήτερ, όπως η ίδια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη. Μετά το αποκαλυπτικό φινάλε αναρωτήθηκε "Αυτό σημαίνει ότι το μωρό (το παιδί του Πήτερ) δεν υπήρξε?". "Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που σκεφτόμουνα", είπε.
Παρόλο που πέθαινε να μάθει τί θα συμβεί στο μωρό του Πίτερ, η μεγαλύτερη ανυσηχία της ήταν τί επιπτώσεις θα έχει η αφαίρεση του Πίτερ από το παρελθόν της. Όπως είπε και η ίδια "Ποια είναι η Ολίβια αν δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Πήτερ ;"

8 σχόλια:

  1. "Ποια είναι η Ολίβια που δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Πήτερ;"

    Λογικά θα είναι μία Ολίβια η οποία δεν έχει υποβληθεί στα πειράματα με το Κορτέξιφαν αλλά μάλλον κάτι μου λέει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, όπως και οτι όλες οι πράξεις που έγιναν λόγω Peter και από τον ίδιο δεν πρόκειται να "διαγραφούν", γιατί πολύ απλά όλη η υπόθεση του Fringe ξεκίνησε από τον Peter...

    ΥΓ: Πολύ ωραία φώτο... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Rockas_95: Μπορει και να μην εχουν ετσι τα πραγματα....Ο Πητερ λογικα συμφωνα με αυτα που ειπαν οι Observers εζησε κανονικα μεχρι την στιγμη που εξαφανιστηκε.Οποτε οι πραξεις τους στο παρελθον δεν ακυρωνονται αλλα οι ολοι οι αλλοι τον εχουν ξεχασει..

    ΥΓ:Anna Torv,will you marru me?

    (Φοβερη η φωτο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εξελιχθεί έτσι η υπόθεση (λογικά μιλώντας πάντα) θα δημιουργηθούν πολλά ερωτηματικά στους υπόλοιπους για το πως έφτασαν ως εκεί... και λογικά θα αρχίσουν να αναζητούν τον χαμένο κρίκο (Peter)...

    Αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι πως αφού οι Observers, για κάποιο λόγο, εξαφάνισαν τον Peter, αν οι υπόλοιποι αρχίσουν να τον αναζητούν, μπορεί οι Observers να τους εμποδίσουν...

    ΥΓ: Τέλεια η φώτο έτσι; Ειδικά με ξανθά είναι θεά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και η κοκκινομάλλα δεν πάει πίσω :P

    Τον Πήτερ τον εξαφάνισαν τελείως (δεν τον αφαίρεσαν μόνο από τη μνήμη των γνωστών του), αφού είπε ο observer ότι δεν υπήρξε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωριτικα μιλώντας τωρα, (σχετικα με το πως ειναι η Ολιβια χωρις καμμια επαφη με τον Πιτερ,τον Γουολτερ και τον Μπελ στην ζωη της)δεν ειναι σαν να μιλαμε για την Αλλολιβια...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η δική μας με τον Γουόλτερ μπορεί να είχε σχέσεις (με κορτέξιφαν και όλα αυτά τα σχετικά που πέρασε στην παιδική της ηλικία, όπως είδαμε στο 3χ15, απλά χωρίς Πήτερ).
    Της Ψευτολίβιας δεν έχουμε δει το παρελθόν της που σίγουρα διαφέρει.

    Ο Γουόλτερ και ο Μπέλ έτσι και αλλιώς θα μάζευαν "στρατιώτες" με το κορτέξιφαν. Η διαφορά με το άλλο σύμπαν είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου Μπελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α, ρε Άννα, αν εσύ είχες τέτοια ερωτήματα, εμείς να δεις τι είχαμε με το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Μας έπεσε το σαγόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή